U trendu

Film Nečista krv – Greh predaka od danas na Netfliksu

BEOGRAD – Film „Nečista krv – Greh predaka“ (Bad Blood) reditelja Milutina Petrovića od danas je dostupan na platformi za filmove i serije Netfliks na teritoriji centralne i istočne Evrope, kao i Turske, saopštili su danas producenti.

Producentkinja Snežana van Hauvelingen iz kuće „Dis end det“ izjavila je da će „nečista krv- Greh predaka“ kao prvo domaće ostvarenje na Netfliksu otvoriti vrata domaćim serijama i filmovima da nađu svoje mesto i publiku putem ovakvih servisa.

Film sniman po adaptiranom scenariju Voje Nanovića, zasnovanom na delima Bore Stankovića, u bioskopima je pogledalo više od 100,000 posetilaca, a igraju Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Tim Sejfi, Nela Mihailović, Marko Grabež, Aleksandar Ristoski i drugi.

Iz produkcije „Dis end det“ najavili su da su u fazi pripreme serija „Sablja“ reditelja Gorana Stankovića i Vladimira Tagića, filmovi „Majka Mara“ u režiji Mirjane Karanović, „Ekskurzija“ Miroslava Terzića i Stankovićev „Oče naš“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar