U trendu

Grupa IMP oduĆĄevljena Konstraktom

BEOGRAD – Bugarsko-čileanska hard rok grupa “Intelligent Music Project” (IMP), na čelu sa pevačem Ronijem Romerom i gitaristom Biserom Ivanovim, koji će predstavljati Bugarsku na Pesmi Evrovizije ove godine u Torinu, boravila je danas u Beogradu, gde su u razgovoru s novinarima rekli da su oduĆĄevljeni srpskom predstavnicom Kontraktom.

Oni će u Torinu nastupiti sa svojom novom pesmom „Intention“ (2021).

Romero je primetio da je Beograd, u kome je prvi put, prelep grad sa veoma divnim ljudima, prijatnom atmosferom, ukusnom hranom i zabavom.

Pevač je istakao da poslednjih nekoliko meseci vredno rade na koreografiji za nastup, posvetili su se tome u potpunosti.

Sa srpskom predstavnicom u Torinu su se upoznali nedavno u Izraelu, rekao je. „OduĆĄevila nas je svojim neobičnim nastupom, to je bio pravi performans, zaista je snimila veoma hrabru pesmu, neuobicajenu za ovo takmičenje. Divna je osoba i ima odličnu pesmu“, rekao je Romero.

Iznenadilo ih je uključenje srpske predstavnice Kontrakte putem video linka, posebno kada ih je pozdravila na čistom bugarskom jeziku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.