U trendu

Izašao trejler novog dela filma „Indijana Džons“

ANAHAJM – Američki glumac Harison Ford predstavio je novi trejler novog dela filma „Indijana DŽons“ na Diznijevom sajmu u Anahajmu, dok su priznate produkcijske kuće iznele svoje predstojoće filmske programe.

Predstavljanju trejlera prisustvovalo je hiljade obožavalaca iz celog sveta, koji su mogli da vide „oživljene omiljene likove“ i prve delove iz obožavanog filma.

Drugog dana, u okviru ovog događaja, predstavljen je pregled programa koji će biti predstavljen publici, u produkciji kuća Dizni, Lukasfilm, Marvel i „20th Centuri Studios“.

Osamdesetogodišnji Ford dobio je ovacije oko 6.000 prisutnih dok je predstavljao tizer za novi film „Indijana DŽons“, u kome će se naći i engleska glumica Fibi Voler-Bridž.

„Veoma sam ponosan što mogu da kažem da je ovaj film fantastičan“, rekao je Ford.

Produkcija Lukasfilm predstavila je tizer trejler za svoju popularnu svemirsku vestern seriju „The Mandalorian“, u kojoj su glumci Pedro Paskal, Đankarlo Espozito i Kejti Sakof.

Takođe, predstavljen je i trejler za predstojeće serije „Ratovi zvezda“, „Andor“ i „Rogue One“.

U okviru predstavljanja, proslavljajući stogodišnjicu, Dizni je rekao da će uključiti „100 godina čuda“ u svoj logo i upoznao prisutne sa „Disnei100: The Ekhibition“, koji donosi priču o kompaniji koju su u oktobru 1923. osnovali Volt Dizni i njegov brat Roj Dizni.

Istaknuti deo izložbe predstavljala je „Miki Maus One“, letelica koja je pripadala samom Voltu Dizniju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar