U trendu

„Keni nije mrtav“ svira 23. decembra u Domu omladine

BEOGRAD – Kruševacki bend „Keni nije mrtav“ održaće koncertnu promociju albuma „Ajmo da plešemo“ 23. decembra u sali Amerikana u Domu omladine Beograda

Da celovečernji program postane jedna velika žurka postaraće se i Đ kolektivi „Jutro“ koji će otvoriti program, i „Blink“ koji će ugostiti jednog od najperspektivnijih bubnjara u Evropi, Đurađa Đuričića.

„Jedva čekamo da se popnemo na predivnu binu Amerikane. Ovaj koncert je ujedno i promocija našeg prvog albuma. Kao ekipa ljudi koja i sama voli da se provodi, odlučili smo da u Amerikani napravimo opštu celovečernju žurku, tako da ćemo i pre i posle koncerta uživati u muzici za đuskanje, skakanje i šutke, a sve to uz nastup sjajnog Đurađa“, poručili su članovi benda.

„Keni nije mrtav“ je poslednjih nekoliko godina izuzetno koncertno aktivan, nastupali su po gradovima širom Srbije i regiona, a važe za jednog od najatraktivnijih live izvođača, koji pravi sjajnu atmosferu.

Njihov debi album „Ajmo da plesemo“ izašao je 5. novembra, a za koncert u Domu omladine, Keniji spremaju setlistu sa gostima, ali i starim pesmama koje je njihova publika zavolela na prethodnim nastupima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar