U trendu

Kevin Spejsi se iznenada pojavio u sudnici

NANTUKET – Kevin Spejsi danas se iznenada pojavio u sudnici u Masačusetsu, gde je njegov advokat tražio pristup mobilnom telefonu mladića koji je optužio glumca da ga je pipkao u baru na ostrvu Nantuket u 2016. godini.

Spejsijev advokat Alan Džekson nazvao je slučaj protiv Spejsija smešnim i optužio tužioce da mu uskraćuju da dođe do informacija odbrane. Džekson je pozvao sudiju da odredi datum suđenja što je pre moguće, rekavši da nekadašnja zvezda serije „Kuća karata“ pati zbog topga što slučaj nije razrešen, prenosi AP.

Sudija je najavio da će suđenje biti najranije na jesen.
„Ovo je smešan slučaj i (tužioci) nisu smeli da ga pokrenu“, rekao je Džekson.

Spejsi, koji je nosio sivo odelo i naočare, sedeo je za stolom pored svojih advokata. Povremeno je šaputao svom advokatu u uho, ali nije govorio tokom saslušanja, niti odgovarao na pitanja novinara dok je ulazio i izlazio iz zgrade suda.

Spejsi (59), koji se prethodno izjasnio da nije kriv po optužbi za napad i zlostavljanje, nije bio u obavezi da prisustvuje suđenju, a mogao bi da dobije do dve godine zatvora ako bude osuđen.

Slučaj je prvi put izašao u javnost te godine kada je bivša TV voditeljka Boston Heder Anruh izjavila da je Spejsi napio njenog sina, a zatim ga seksualno napao u Club Karu, popularnom restoranu i baru na ostrvu pored Kejp Koda.

Spejsijevi advokati odbacili su optužbe kao lažne i optužili muškarca, za koga tvrde da je sa telefona obrisao poruke koje bi oslobodile Spejsija krivice, kako laže da bi dobio novac, prenosi agencija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar