U trendu

Koncert Lene Kovačević 31. januara u Zvezdara teatru

BEOGRAD – Džez i pop umetnica Lena Kovačević, nastupiće koncert pod nazivom “Toplo zimsko veče” 31. januara u pozorištu Zvezdara teatar u Beogradu.

Pevačica je tokom pandemije već imala dva rasprodata, intimna koncerta u Zvezdara teatru, u novembru 2020. godine.

Muzičarka će povesti publiku na muzičko putovanje kroz stare i nove hit singlove, ali i pesme iz novog filma „Nije loše biti čovek“ njenog oca Dušana Kovačevića, kao što je duet „Lepe laži“ sa glumcem Gordanom Kičićem, na muziku Momčila Bajagića Bajage.

Nedavno je snimila novu pesmu “Tako lako” u saradnji sa koleginicom Angelinom, a tokom pandemije još nekoliko hit singlova (“Udahni”- sa Ivanom Peters i Markom Louisom, “Beograde”, “Crni leptir”, “Leto je” – obrada hita 90-ih), spremnih za četvrti studijski album.

Na koncertu će Kovačević napraviti presek pesama sa sva tri albuma – „Dobar dan za pevanje“ (2009), „San“ (2013) i „Džezeri“ (2015).
Pevačica je skoro imala koncerte u Beogradu, u klubu „Buđha bar“, na neobičnom mestu – hotel „Hayatt Regency“- Kristalna dvorana, a pre toga u julu kao deo festivala BELEF 2021 na Trgu republike.

Lenin glas trenutno se čuje od Holandije, Belgije, Nemačke, Grčke, Italije, Kipra do Amerike, Afrike i Turske.

Hit singl „Cafe“ doživeo je internacionalni uspeh i učinio da se Lena kao umetnik iz Srbije nađe na naslovnim stranama značajnih magazina u Turskoj, a pevačica je deo međunarodne producentske kuće „Pasion Turca“.

Uskoro izlazi i album kao muzika iz navedenog filma “Nije loše biti čovek”.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.