U trendu

Koncerti za bebe krajem oktobra u Beogradskoj filharmoniji

BEOGRAD – Beogradska filharmonija ponovo otvara svoja vrata specijalno za bebe povodom tradicionalnih koncerta koji su zakazani za 25, 26. i 27. oktobar od 11 i 12.30 časova, saopštila je ta ustanova.

Za bebe od njihovih prvih dana do dvogodišnjeg uzrasta, orkestar svira “Karneval životinja“, Kamija Sen Sansa, zajedno uz klavirski duo “VooDoo” pod upravom dirigenta Ivana Markovića, a jedna karta važi za jednu bebu i njenog pratioca.

Tim povodom, Beogradska filharmonija dočekuje malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru tokom koje se prepoznaju i budući muzički talenti.

Pored toga što je omiljena kod dece i roditelja, ova filharmonijska akcija do sada je nagrađena brojnim priznanjima iz oblasti komunikacija, društvene odgovornosti i marketinga od strane Društva Srbije za odnose s javnošću, Marketing mreže i Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.

U skladu sa epidemijskom situacijom i svim merama za zaštitu zdravlja koje sprovodi Beogradska filharmonija, prisustvo koncertima koje se odnosi na roditelje, moguće je isključivo uz: potvrde o potpunoj vakcinaciji, o preležanom virusu Kovid-19, ili potvrdu o negativnom PCR testu na Kovid-19, ne stariji od 72 sata, ili brzi antigenski test, ne stariji od 48 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.