U trendu

Letnji bioskopski repertoar Kombank Dvorane

BEOGRAD – Najnovija filmska ostvarenja za sve uzraste, među kojima su „Avantura u džungli“, „Neukrotivi spirit“ i „Stari“, biće prikazana krajem jula i početkom avgusta u Kombank Dvorani, saopštili su danas distributeri.

Diznijevo ostvarenje „Avantura u džungli“ inspirisana je istoimenom vožnjom iz Diznilenda, a priča prati kapetana Frenka Volfa (tumači ga Dvejn Džonson), kome u život ulazi istraživač Lili Hafton (Emili Blant) i nagovara ga da krenu Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

Američki filmski stvaralac Najt Šjamalan predstavlja svoj novi triler „Stari“, koji govori o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima i otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare, smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.

Ostvarenje „Neukrotivi spirit“ priča priču o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem Neukrotivim Spiritom.

Na bioskopskom platnu Kombank Dvorane će se naredne nedelje naći i filmovi poput naučno-fantastične avanture „Putnici“, u kojoj uloge tumače Kolin Farel, Fion Vajthed, Lili Rouz Dep i Taj Šeridan, „Svemirski basket: Novo nasleđe“ – nastavak filma „Spejs džem“ (1996), kao i Marvelova „Crna udovica“ sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.