U trendu

Morisi umesto objavljivanja jednog, snima drugi album

LONDON – Britanski muzičar Morisi najavio je da će u januaru ili februaru 2023. godine ući u studio kako bi počeo snimanje novog albuma „Without Music The World Dies“, ne navodeći šta je sa već snimljenim „Bonfire of Teenagers“.

„Pesme su, naravno, veličanstvene, a neprekidne teškoće koje smo nedavno iskusili nisu dovoljne da nas ubiju“, naveo je Morisi na svom sajtu najavljujući „Without Music The World Dies“.

Morisi je krajem novembra objavio singl „Rebels Without Applause“, a bilo je predviđeno da se novi album „Bonfire of Teenagers“ pojavi u februaru 2023. godine za Kapitol rekords.

Pevač je potom saopštio da je sudbina „Bonfire of Teenagers“ „isključivo u rukama Kapitol recordsa”, a ove jeseni je na američkoj turneji otkazao nekoliko nastupa „zbog bolesti u bendu“.

Ne navodeći kakva je dalja sudbina „Bonfire of Teenagers“, Morisi je sada saopštio da će „Without Music The World Dies“ producirati višestruki Gremi dobitnik Džo Kikareli, da je napisano 12 pesama i da album „trenutno nema izdavača, a istražuju se načini globalne distribucije“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.