U trendu

Mur: Uloga u seriji „Pevačica“ donela mi je veliku priliku

BEOGRAD – Glumica Jelena Mur u novoj epizodi video serijala „Tanjug Reflektor“ otkriva da joj je uloga u televiziojskoj seriji „Pevačica“ donela veliku priliku da igra izuzuzetno kompleksan lik koji prolazi kroz širok dijapazon promena.

Jelena Mur je mlada taklentovana glumica koja se velikim uspehom oživljava Emiliju, suparnicu Milice Pavlović u seriji „Pevačica“.

Mur naglašava da je velika odgovornost biti u specifičnom televizijskom projektu.

„Prvi put imamo fuziju različitih žanrova u okviru jednog projekta. Sve to je zahtevalo od mene da stilizujem svoj glumački angažman. Verujem da sam se snašla u hiper-realizmu koji dominira u seriji. Cela ekipa je ponosna zbog urađenog pionirskog posla u sferi televizijske produkcije“, kazala je Mur.

Saradnja sa pevačicom Milicom Pavlović koja igra jednu od uloga u seriji je bila prema rečima Jelene Mur bila je veoma sadržajna.

„Milica je veoma dobro razumela da je nova u našem poslu. Govorila je da je spremna da uči i veoma profesionalno je pristupila celom projektu. Sve nas je oduševila“, kazala je Mur.

Kako kaže, pevačke deonice u seriji spremala po ličnom osećaju.

„Posmatrala sam pevače u svojoj neposrednoj okolini. Istraživala sam tenziju javnog nastupa. Shvatila sam da pevači imaju izuzetnu slobodu pred publikom. Slobodu koju ljudi koji se ne bave tim poslom nemaju. To mi je donelo novu ideju o ličnom i profesionalnom samopouzdanju“, kazala je Mur.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar