U trendu

Nastavak saradnje Zavoda i Škole glume Nenadović

BEOGRAD – Radni sastanak direktora Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka Marka Krstića i poznatog glumačkog para i pedagoga Nenada i Snežane Nenadović, održan je u petak u prostorijama Zavoda, gde je dogovoren nastavak uspešne saradnje, saopšteno je iz te ustanove.

Dvoje glumaca već godinama održava svoju čuvenu školu glume upravo u samom Zavodu, a ta glumačka radionica je namenjena prevashodno mladima koji stiču znanja i veštine, kako bi kao odrasli adekvatno mogli da doprinesu razvoju modernog društva i kulture.

Na sastanku se razgovaralo o nastavku rada ove renomirane škole u prostoru Zavoda u skladu sa odlukama kriznog štaba, ali i o mogućnostima proširivanja saradnje u polju informisanja i edukacije stručne i šire javnosti.

Takođe, dogovoreno je i stvaranje knjige o glumi i glumcima koja će na jednom mestu doneti razmišljanja o filmskom i pozorišnom nastupu, a koja će dati prave preporuke i savete mladima iz ugla vrhunskih glumaca i predavača kako da pravilno razviju svoje talente.

Prijatan razgovor sa glumačkim parom Nenadović doneo je mnogo novih kreativnih ideja koje će Zavod nastaviti da razvija u narednom periodu, uz veliku pomoć upravo Nenada i Snežane.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.