U trendu

Od danas dostupna šesta sezona popularne serije „Ubice moga oca“ za bindžovanje

BEOGRAD – Svi ljubitelji serije „Ubice mog oca“ od 13. marta imaće priliku da šestu sezonu ove serije bindžuju i prvi saznaju kako će se završiti uzbudljiva priča o svetu kocke, zelenaša i borbe između kriminala i policije.

Sve epizode serije moguće je gledati ođednom po ceni od 549 dinara i to na svim Telekom platformama: Iris, Supernova i ArenaCloud.

U vreme kada smo navikli da TV sadržaj prilagođavamo svojim potrebama i gledamo serije i filmove onda kada nama odgovara, teško je čekati vikend kako bismo uživali u novim epizodama omiljene serije.

Zato je bindžovanje idealna opcija, jer osim što možete prvi pogledati preostale epizode, takođe možete i seriju gledati ispočetka, ili u tempu koji vam odgovara.

Prvih nekoliko epizoda nove sezone serije već je izazvalo veliku pažnju gledalaca, a svi oni koji žele što pre da saznaju ko će pobediti u borbi između dobra i zla, da li će se narko diler Curnaj „izvući“ i da li će Predrag Marjanović ostati ministar policije mogu od sada pogledati svih 12 epizoda ođednom!

Publika ima opciju da bez prekida i likovima koje tumači već uigrana glumačka ekipa koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković Dičić i drugi, a sada im se pridružuju i nova imena kao što su Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović…

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar