U trendu

Pet dana novogodišnje čarolije u Savamali

U susret novogodišnjim praznicima, umesto uobičajenog dočeka Nove godine, u Mikser hausu se sprema petodnevni festival koji će dobrom muzikom i odabranim programom ispratiti staru i pozdraviti Novu, 2016. godinu.

Novogodišnji Mikser Fest počinje 29. decembra velikom salsa žurkom na kojoj će se plesati do jutra u latino ritmovima.

Salsa večeri se tradicionalno odigravaju u prostoru Mikser hausa, a ovoga puta ljubitelje plesa očekuje najveća žurka do sada, na kojoj su podjednako dobrodošli profesionalni plesači, kao i oni koji još uvek nisu savladali plesne korake.

Dan pre dočeka Nove godine, Savamala će biti u znaku hip-hopa, uz koncert tri sastava koja u poslednje vreme privlače veliku pažnju publike – „Whoo See“, „Stereo Banana“ i „Iskaz“. Ulaznice su već dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po promo ceni od 700 dinara, koja važi za prvih 200 karata.

Uz odabrane Đ setove muzike 80-tih i specijalne goste sa domaće muzičke scene, „Love Revolucija“ će u noći 31. decembra poslati poruke mira, tolerancije i pre svega ljubavi. Prvih 300 ulaznica biće dostupno po ceni od 1.200 dinara, dok će celokupan line-up biti objavljen uskoro.

Prve večeri nove 2016. godine publiku u Mikser hausu očekuje bend „Ortodox Celts“, a ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 900 dinara za prvih 200 karata, nakon čega će cena biti 1.100 dinara.

„Mikser New Year“s Fest“ zatvara se 2. januara koncertom „Riblje čorbe“, koji dugo nisu svirali u klubovima. Prvih 200 ulaznica po ceni od 1.200 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.