U trendu

Rakočević: Predstava „Urednik“ ima zanimljiv koncept

BEOGRAD – Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Jelena Rakočević koja je govorila o svojim ulogama u serijama „Aviondžije“ i „Kolo sreće“ kao i u predstavi „Urednik“.

Rakočević je rekla da je devet meseci snimala „Kolo sreće“ i oko četiri „Aviondžije“ i da joj je to bilo dosta izazovno pošto je ta dva žanrovski različita projekta radila uporedno.

„Možda je bio najzahtevniji ritam snimanja jer se snima skoro svaki dan po 12 sati dnevno. Dinamika je najzahtevnija. To je kao kad trenirate neki sport, pa vam treba vreme da uđete u formu, da se naviknete na taj tempo“, rekla je Rakočević.

Upitana kako gleda na trenutnu hiperpodukciju serija u Srbiji, Rakočević je rekla da je teško postići da se pogleda sve što se prikazuje, dodavši da je ipak dobro što glumci rade, što su plaćeni i što im to omogućuje neophodni trening.

Rakočević igra u predstavi „Urednik“ reditelja Vojkana Arsića, po tekstu Sare Radojković, koja je premijerno izvedena pred početak pandemije, pa je tek naknadno nastavljeno njeno igranje.

„Zanimljiv je koncept. Mi glumci smo na sceni skoro sve vreme, a pozadi video bim prikazuje slikom unutrašnji proces glavne protagonistkinje. Baš sam uživala radeći taj proces. Ne samo ulogu Vere Katić već i sa kolegama, sa Vojkanom i Sarom je baš bio kvalitetan proces, što se nadam vidi i u predstavi“, rekla je glumica.

Rakočević je navela da bi volela da igram u nekom dečijem filmu jer joj bi joj se svidelo da se kroz oči deteta prikaže neka ozbiljna tema odraslih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar