U trendu

Stigao nastavak Pedeset nijansi – Grej

Tri meseca nakon svetske premijere željno očekivanog četvrtog nastavka erotskog serijala „Pedeset nijansi“ E.L Džejms  „Laguna“ je lansirala prevod „Grej“-a kome je prvog dana, za  četiri sata, samo u knjižari „Delfi u SKC  prodato 200 primeraka.

To je najbolji znak da će se svi koji su kupili tri prve knjige ovog serijala požuriti da kupe i četvrti nastavak u kome je ljubavna priča između Kristijana i Anastazije opisana iz muškog ugla, jer Kristijan Grej je taj koji je doživeo teške traume u detinjstvu.

Ako je suditi po uspehu koji je u inostranstvu postigao muški pogled na romansu koja je postala globalni fenomen i podstakla čitavu armiju imitatora  novog talasa erotske lektire, „Grej“ će i kod nas postati apsolutni bestseler.

Autorka je četvrti nastavak „Predest nijansi“ posvetila „onim čitaocima koji su je tražili…i tražili…i tražili“ i zahvalila se svojim čitocima na svemu  što su uradili za nju i što joj ulepšavaju svaki dan.

Kako su ocenili američki kritičari, Kristijan Grej je mnogo mračnija ličnost nego što ga je autorka prikazala u trilogiji i tek u novom romanu on otkriva misli, dušu, srce koji bi mogli da oteraju Anu ako tokom vremena otkrije do koje mere je čovek njenog života oštećena ličnost.

Knjiga „Grej“ ne daje konačne odgovore što može da postane povod za još neki nastavak priče.

Pošto je Holivud već započeo ekranizaciju trilogije, a publika je sa velikim zadovoljstvom videla prvi deo, uveliko se pripremaju nastavci. Autorka može mirno da nastavi sa pisanjem, jer ova sprega literature i filma ima sav potreban potencijal da još dugo potraje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.