U trendu

Švarceneger napadnut tokom nastupa u Johanesburgu

JOHANESBURG – Arnold Švarceneger napadnut je danas tokom javnog nastupa u Južnoj Africi, ali se 71-godišnji glumac brzo oporavio i rekao „Drago mi je da mi idiot nije prekinuo Snepčet“.

Video prikazuje da je bivšeg guvernera Kalifornije, dok je stajao i snimao decu na sportskom događaju u Johanesburgu, muškarac udario s leđa. Švarceneger se spotakao, ali je čoveka je brzo uhvatilo obezbeđenje.

Na snimku se čuje kako je muškarac nekoliko puta povikao „Pomozi mi!“, prenosi AP.

Švarceneger je kasnije objavio na Tviteru: „Hvala na brizi, ali nema razloga za zabrinutost. Mislio sam da me je gurnuo neko iz gomile, što se često dešava. Shvatio sam da me udario kada sam video video kao i svi vi. Samo mi je drago što idiot nije prekinuo moj Snepčet“.
Ovo se dogodilo na „Arnold Klasik Afrika“ događaju, koji pokriva desetine sportskih i fitnes aktivnosti. U saopštenju organizatora se navodi da je napadač „poznat policiji za organizovanje sličnih incidenata u prošlosti “ i da je Švarceneger „dobro i još uvek lepo raspoložen.“

Glumac je potvrdio da nema nameru da tuži počinioca i da će se i sutra pojaviti na dešavanju, kako je planirano, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.