U trendu

Svetlana Bojković: Živim život punim plućima

Naša slavna glumica, na iznenađenje kolega, radno je proslavila svoj 70. rođendan, nakon čega planira odmor sa suprugom Slavkom Kruljevićem.

Proslavljena glumica Svetlana Bojković proslavila je na neobičan način svoj 70. rođendan. Umesto da se 14. decembra odmara ili otputuje negde u društvu supruga Slavka Kruljevića, diva srpskog filma i pozorišta snimala je seriju „Mamini sinovi“. Za iznenađenje se pobrinuo njen mlađi kolega Andrija Milošević, koji je na set doneo tortu s malim vatrometom.

– Nije mi prvi put da sam rođendan provela radno. Za mene je to jedna vrlo intimna i privatna stvar. Prošao je i nastavljamo dalje – počinje glumica, koja će na zasluženi odmor u društvu supruga Slavka, bivšeg ambasadora u Finskoj, otputovati tek oko novogodišnjih praznika, kad završi snimanje serije i odigra poslednju predstavu u prvom delu sezone.

– Ljubav je uvek lepa. Čovek možda u mojim godinama ne može smrtno da se zaljubi, ali može iskreno da voli. Ljudi ne treba da se plaše osećanja. Treba živeti punim plućima i sve vam onda ide kako treba – poverila se umetnica.

Dok radi punom parom, kaže da ne razmišlja o godinama i starosti.

– Ne želim o tome unapred da mislim, šta bude – biće. Želim da me zdravlje posluži što duže, a ostali problemi su rešivi – naglašava Svetlana, kojoj je godina na izmaku bila vrlo uspešna. Naime, ona je u Narodnom pozorištu odigrala premijeru „Ričarda Trećeg“, a u Ateljeu 212 zablistala je kao lezbijka Dragica u komadu „Moja ti“.

– Nikad nisam igrala Šekspira, a i to sam dočekala. Nikad nije kasno da ispunite svoje želje – zaključuje glumica.

(Ljubomir Radanov, Glossy)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar