U trendu

U avgustu u Kombank dvorani tri filmske premijere

BEOGRAD – Animirani „Patrolne šape – film“ sinhronizovan na srpski jezik biće prikazivan od 19. avgusta, kada stiže i naučno fantastično „Sećanje“ sa Hju DŽekmenom, dok će gledaoci „Glavnog heroja“ sa Rajanom Rejnoldsom moći da vide od 12. avgusta, najavljeno je danas iz Kombank dvorane.

Kanadska televizijska serija za decu „Patrolne šape“, čiji su prikazivanje i globalna popularnost počeli 2013. godine, dobila je sada i svoj prvi film, u režiji Karla Brunkera, koji su sinhronizovali Marija Stokić, Milena Živanović, Bojan Hlišć, Dragan Vujić, Ana Orelj, Jovana Cavnić i drugi.

„Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, Patrolne šape se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina“, kaže se u saopštenju.

Ko-kreatorka naučnofantastične serije „Vestvorld“ Lisa DŽoj debituje kao filmska rediteljka „Sećanjima“, sa DŽekmenom u ulozi privatnog istražitelja uma, koji se u Majamiju bliske budućnosti kreće primamljivim i mračnim svetom prošlosti pomažući klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama.

„Glavi heroj“ reditelja Šoan Levija najavljen je iz Kombank dvorane kao mešavina akcije, komedije i naučne fantastike, a Rejnolds igra „usamljenog bankara koji otkriva da je u stvari sporedni igrač u video-igrici ‘Slobodni grad'“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.