U trendu

Uplakana Adel otkazala nastupe u Las Vegasu

LAS VEGAS – Britanska pevačica Adel, u suzama i uz izvinjenje, odložila je seriju koncerata u Las Vegasu od kojih je prvi trebalo da bude danas, jer je polovina njenog tima zaražena kovidom-19, dok je pandemija prouzrokovala i kašnjenja u isporuci koncertne opreme.

Adel je trebalo je da otpočne tromesečni boravak u hotelu “Cezar Palas” u Las Vegasu, što bi bilo njeno prvo gostovanje uživo od 2017. godine, prenosi agencija Rojters.

“Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da sve uradimo na vreme. I da to bude dovoljno dobro za vas. Ali bili smo apsolutno uništeni kašnjenjima u isporuci i kovidom. Polovina mog tima je obolela od kovida. I bilo je nemoguće završiti šou”, izjavila je Adel u video snimku objavljenom na Instagramu.

Adel je gotovo osam puta rekla da joj je žao u poruci od 92 sekunde, posebno se izvinjavajući ljudima koji su otputovali u Las Vegas kako bi prisustvovali ovom šouu.

Obećala je da će pomeriti termin i da će realizovati koncerte u skladu sa svojim standardima.

Nekoliko njenih obožavatelja je za BBC izjavilo kako su besni zbog činjenice da je Adel čekala poslednji momenat da bi objavila da su koncerti otkazani, objašnjavajući kako su zbog toga izgubili stotine dolara.

Jedna od obožavateljki, koja je sa sestrom doputovala iz Bruklina, rekla je da razume kako korona virusa utiče na industriju i svet, ali da joj je Adelina odluka poput „šamara“.

I par iz Kanzasa nije krio ljutnju, pošto su, kako tvrde, platili gotovo 2.000 dolara za hotele i letove do Las Vegasa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar