U trendu

Zdenko Kolar i Medžik buš objavili singl „Savršen par“

BEOGRAD – Basista Zdenko Kolar i bend Medžik buš objavili su prvi singl i spot „Savršen par“, kao najavu albuma koji bi se trebao pojaviti ove godine u izdanju Kroacija rekordsa.

Kolar je agenciji Tanjug nedavno rekao da će na prvom albumu na kome peva biti pop-roka i „malo težeg roka“, dok na njegov nekadašnji bend Idoli „najviše po fazonu“ liči pesma „Savršen par“, za koju je muziku napisao basista Bajage i instruktora Miroslav Cvetković, a stihove gitarista Medžik buša Damjan Dašić.

„Rešio sam pod stare dane da izađem u javnost sa pesmama koje čuvam u sebi, koje sam zabeležio na nekim kasetofonima pre četrdesetak godina. Na albumu se pojavljujem kao autor, imam nekih sedam-osam pesama, ali sticajem okolnosti ova ide kao prva. Dobro je zazvučala, mnogo ljudi mi je reklo da podseća na Idole“, rekao je Kolar.

Dugogodišnji saradnik preminulog Vlade Divljana, a od sredine osamdesetih basista bluz benda Zona B, kaže da je sa Medžik buš ostvario dobru saradnju, jer su „dečaci stvarno divni, znaju da sviraju i pevaju, tako da je sve to rezultiralo albumom“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.