Izdvajamo

 • TV stanice

Sreda, 17. januar 2018. 10:27

Pregled filmova za 17. januar 2018.

MOMCI I DEVOJKE - Cinestar, 14.45

Rajan i Dženifer su toliko različiti međusobno da se nikako ne privlače. I oboje veruju da to tako mora da bude: nisu jedno za drugo, što je sasvim u redu. Upoznali su se prvi put kao dvanaestogodišnjaci i shvatili su da se međusobno ne podnose. Kad su postali tinejdžeri, bili su uvereni da se mrze.

Na faksu, par godina kasnije, ponovno se susreću i međusobne ih razlike toliko zaintrigiraju da postaju prijatelji. Uz pomoć cimera - luckastog i uvek nadobudnog Hantera, te flertovima sklone Ejmi - Rajan i Dženifer će otkriti šta to muškarci zaista žele od žena, šta žene vole kod muškaraca i šta se događa sa prijateljima kad sve ode predaleko i izmakne kontroli...

Režija: Robert Ajsakov. Igraju: Fredi Princ Džunior, Džejson Bigs...

MARINAC (The Marine) - Prva plus, 15.15

Džon Sena, superzvezda američkog rvanja devitovao je na filmu u ovom surovom akcionom trileru. Džon Triton je marinac, heroj koji se vraća kući pošto je, protiv svoje volje, otpušten tokom rata u Iraku. Međutim, on će ponovo krenuti u akciju kada nemilosrdna banda koju predvodi Roum kidnapuje njegovu suprugu... Uz veliki ulog, ovaj marinac neće ustuknuti ni pred kim u nameeri da uspešno završi najtežu i najvažniju misiju ikad.

Režija: Džon Bonito. Igraju: Džon Sena, Keli Klarkson, Robert Patrik, Abigejl Bjanko...

TOPLE GODINE - RTS 2, 16.55

Priča o dvoje ljudi koji se nisu snašli u velikom gradu. On je došao sa sela i radi u železari, a ona je zaposlena u radničkom restoranu. Život im se menja onog trenutka kada se upoznaju i zavole.

Režija: Dragoslav Lazić. Igraju: Bekim Fehmiu, Ana Matić, Stole Aranđelović i Milan Jelić.

MULAN: PRINCEZA RATNICA - Pink 17.03

Tokom Vei perioda, živela je devojčica po imenu Hua Mulan, koja je živela sama sa svojim ocem Hua Huom. Pod očevim uticajem, Mulan je u potaji počela da uči borilačke veštine i vojne taktike još kao sasvim mala. Kao odrasla devojka postala je vešt borac. Kada je Mulan napunila 18 godina, nomad po imenu Ruran pokrenuo je invaziju protiv Veija. Suočen sa opasnošću, Vei poziva sve muškarce u vojsku. Mulan ne može da podnese pomisao da njen otac, tako star, ponovo ode u borbu. Zato ga opija, maskira se u muškarca i potajno se pridružuje vojsci umesto svog oca. Ubrzo po regrutovanju, njene borbene veštine privlače pažnju Vei Tana, zamenika komandanta bataljona. Jednog dana, Mulan reši da se okupa u toplom izvoru. Ona ne zna da je to privatno mesto za kupanje komandanta bataljona. Tai vidi Mulan, ali ga ona onesvesti i pobegne. Ali njena tajna je otkrivena...

Režija: Džingl Ma, Vei Dong. Igraju: Vei Žao, Džejsi Čan, Ronguang Ju, Kun Čen, Žou Sun

EVOLUCIJA - 1000, 18.50

Želimo vam lep i uzbudljiv kraj sveta! Vatrogasni kadet, dva koledž profesora i jedna staromodna, ali privlačna naučnica pokušavaju da pronađu rešenje i zaustave jedan vanzemaljski organizam. Moraju brzo da reaguju jer se organizam razvija neverovatnom brzinom otkako je došao na Zemlju...

Režija: Ajvan Rajtman. Igraju: Dejvid Duhovni, Džulijen Mur, Orlando Džouns, Den Ejkrojd...

ODVEDI ME KUĆI VEČERAS (Take Me Home Tonight) - Sinemanija, 18.55

Svršeni diplomac Instituta za tehnologiju u Masačusetsu Met Frenklin treba da se zaposli u firmi "Sreća 500" i da počne da se penje uz lestvicu japijevaca. Umesto toga, 23-godišnjak bez cilja u životu, zbunjuje porodicu i prijatelje prihvatajući posao radnika u video-klubu sa skraćenim radnim vremenom u tržnom centru „Šerman ouks galerija“. Ali Metov nemi protest protiv zrelosti iznenada prestaje kad se njegova neuzvraćena srednjoškolska ljubav, Tori Frederking, pojavi u video-klubu.

Kad ga pozove na vrhunsku žurku povodom završetka leta, Met misli da konačno ima šanse kod devojke svojih snova. Zajedno sa ciničnom sestrom bliznakinjom, Vendi i najboljim prijateljem Barijem, Met kreće na doživljaj koji se dešava jednom u životu. Od krađe automobila i bračne ponude, do neopisivog takmičenja u plesu u kome je sve dozvoljeno, ovi prijatelji dele iskustva koja će izmeniti tok njihovih života u jednoj nezaboravnoj noći 1980-ih...

Režija: Majkl Douz. Igraju: Tofer Grejs, Ana Faris, Den Fogler...

BELAMI - Cinestar Action & Thriller, 19.20

Francuska krimi-drama "Belami" (2009) prati Pola Belamija, poznatog pariskog policijskog inspektora koji mora da rešava zločine čak i kada je na odmoru. Dok pokušava da zaboravi na posao, uživajući sa ženom u letnjikovcu na jugu Francuske, Pola zove Noel, čovek u bekstvu, koji se krije u lokalnom motelu, razapet između žene i zahtevne ljubavnice. Noel mu otkriva da se boji da je možda ubio čoveka, ali odbija da kaže kojeg. Sledeći intuiciju, Belami počinje istragu da pomogne mogućem ubici. Međutim, on tada saznaje da je lakše pomoći strancu, nego članu svoje porodice...

Režija: Klod Šabrol. Igraju: Žerar Depardje, Klovis Kornijak, Žak Gamblen...

SPAJDERMEN - Pink 2, 20.03

Akciona fantazija "Spajdermen" (2002) bazirana je na "Marvel komiksovom" strip junaku, superheroju, i priča priču o Piteru Parkeru, jednom naizgled običnom školarcu. na školskom izletu, Parkera je ujeo genetski modifikovan pauk i on se sledećeg jutra budi neverovatno snažan. Nasilna smrt njegovog ujaka navodi ga na razmišljanje da upotrebi snagu i veštinu koje je dobio, kako bi očistio grad od nadolazećeg zla. Ipak, neko drugi ima drugačije planove... Zeleni Goblin doživljava Spajdermena kao pretnju i želi da ga se otarasi, iako to znači da treba da eliminiše njegovu tetku, kao i devojku koju potajno želi za sebe. Film je nominovan za Oskara, a Tobi Mekgvajer i Kirsten Danst osvojili su filmsku nagradu MTV za najbolji poljubac - poljubac naopačke. Dve godine nakon što je snimljen prvi deo koji je zaradio 820 miliona dolara, širom sveta pojavio se drugi, a 2007. i treći. Najavljeno je da se četvrti nastavak može očekivati 2011, a godinu dana kasnije i peti.

Režija: Sem Rejmi. Igraju: Tobi Mekgvajer, Kirsten Danst, Džejms Franko, Vilem Defo

DOKTOR DULITL 2 - Prva plus, 20.15

U nastavku blokbastera iz 1998. Edi Marfi je ponovo u ulozi doktora koji razgovara sa životinjama. Ovog puta Dulitl se suprotstavlja Darvinovim stavovima u sukobu između čoveka i prirode, usred prvog udarca koji je zadalo životinjsko carstvo. Čuveni doktor sad ima više pacijenata - dvonogih i četvoronogih - nego što može da podnese. Ali njegove životinje žele nešto više od zvanične posete.

Uvređena stvorenja žele da sačuvaju svoju šumu od beskrupuloznih preduzetnika, pa traže Dulitlovu pomoć. Da li će Dulitlovi životinjski prijatelji početi da protestvuju? Može li on da nađe pravi recept za Avino i Arčijevo pomirenje i da spasi šumu? Da li će se Lakiju posrećiti? Sve je neizvesno dok Dulitl i ekipa pokazuju otimačima zemlje gladnim novca kakav je ukus prave moći cenkanja - i sve to u stilu divljine.

Režija: Stiv Kar. Igraju: Edi Marfi, Kristin Vilson, Kajla Prat, Piter Bojl...

ADVOKAT NA TOČKOVIMA (The Lincoln Lawyer) - O2, 21.00

Miki Haler nije kao ostali advokati. On brani isključivo kriminalce, a njegova kancelarija je zapravo njegov luksuzni automobil, Linkoln Kontinental. On u svojoj limuzini kruži ulicama Los Anđelesa tražeći posao, a različiti tipovi zločinaca njegova su svakodnevica. Pred njim je sada najbolja prilika u karijeri - Luis Rulet, zgodni momak sa Beverli Hilsa koji je optužen za ubistvo. Slučaj je delovao kao jednostavan, ali što Haler ulazi dublje u priču, to je više svestan da se upleo u smrtonosnu igru i borbu za opstanak.

"Advokat na točkovima", drugi film režisera Breda Furmana, adaptacija istoimenog romana slavnog američkog pisca Majkla Konelija.

Režija: Bred Ferman. Igraju: Metju Mekonahi, Marisa Tomei, Rajan Filipi...

HAOS (Chaos) - RTS 1, 21.05

Kao riba u vodi oseća se Stetam u adrenalinskim akcijama, kakva je "Haos" (2005).

On prati detektiva Konersa, koji je posle tragične pucnjave u kojoj je nastradao kidnaper, ali i žrtva, nepravedno suspendovan, dok je njegov partner napustio policiju. Nekoliko meseci kasnije, Konors se vraća na dužnost i postavljaju ga na čelo tima za spasavanje talaca tokom pljačke banke, a za partnera mu dodeljuju početnika Šejna. Iako golobrad, Šejn se pokazuje kao vrlo sposoban. Međutim, neobično je što lopovi ne uzimaju ni dolar. Istražujući njihove namere, detektivi otkrivaju da su kriminalci postavili virus u sistem, pomoću kojeg skidaju milijarde dolara s računa širom sveta.

Režija: Toni Giljo. Igraju: Džejson Stetam, Rajan Snajps, Džastin Vadel, Nikolas Lia...

ODJEDNOM PREDSEDNIK (Head of State) - Prva plus, 22.30

Nakon avionske nesreće u kojoj je tragično preminuo jedan od predsedničkih kandidata, demokratska stranka mora doneti brzu odluku i izabrati novog kandidata.

Izbor pada na člana gradske uprave, pričljivog Majsa Giliama, poznatog kao heroja koji je spasio staricu i njenu mačku iz zgrade u plamenu. Iako je vrh stranke siguran da Majs nema nikakve šanse, njegovo prisustvo je zapravo priprema terena za iduće izbore. No kada otkačeni Majs odluči da odbaci pažljivo pripremljene, unapred napisane govore i slogane, njegova popularnost beleži veliki rast. Dok protivnička stranka panično traži prljave detalje iz Majsove prošlosti, simpatični kandidat uvodi brata, Miča u svet politike, i započinje romansu s Lisom.

Režija: Kris Rok. Igraju: Kris Rok, Berni Mek, Lin Vitfild...

SUMRAK SAGA: MLAD MESEC - RTV 1, 22.40

U drugom delu Sumrak sage nastavlja se priča o modernoj romansi između vampira i smrtnice. (The Twilight Saga 2: New Moon, 2009)

Međutim, nakon nemilih događaja iz prvog dela, porodica Kalen napušta Forks kako bi zaštitila Belu, a maturantkinja slomljenog srca otkriva da vampiri nisu jedina bića u gradu. Posle zaključka da Bela neće biti bezbedna sve dok je on tu, Edvard donosi tešku odluku da napusti svoju voljenu ubrzo nakon njenog 18. rođendana.

Slomljenog srca, Bela nalazi utehu kada joj stari drugar Džejkob odvlači pažnju i pomaže da renovira motor koji je nastradao u vremenskim nepogodama. Bela zbog njega ulazi u svet vukodlaka, drevnih neprijatelja vampira, a njena lojalnost dolazi u pitanje.

Režija: Kris Vajc. Igraju: Kristen Stjuart, Robert Patinson, Tejlor Lotner, Ešli Grin...

ČUDNI DANI (Strange Days) - O2, 23.15

Radnja filma se dešava poslednjih dana starog milenijuma. Bivši policajac Leni Nero je gubitnik koji prodaje sećanja, snove, emocije i noćne more iz stvarnog života snimljene na disk, pomoću nove tehnolgije. Jednoga dana, Leni dobija disk sa sadržajem sećanja ubice koji ubija prostitutku. On i njegova prijateljica istražujući ubistvo, bivaju uvučeni sve dublje u krug ubistava i silovanja. Da li će preživeti i rešiti slučaj?

Reditelj: Ketrin Biglou. Igraju: Ralf Fajns, Anđela Baset, Džulijer Luis, Tom Sejzmor, Majkl Vinsot.

NAGLAVAČKE - Prva, 23.20

Siromašni i bogati žive u dva sveta. Jedan je uspravan, normalan, a drugi postavljen naglavačke.

U ovoj naučno-fantastičnoj romantičnoj priči pratimo mladića Adama iz mračnog dela Zemlje koji se zaljubljuje u devojka Eva, koja živi u rajskom delu Zemlje.

Režija: Huan Dijego Solanas. Igraju: Kirsten Danst, džim Stardžes...

RATNIK OLUJE - Cinestar Action & Thriller, 23.25

Odmetnuti general (Robert Miano) želi da bombarduje Vašington pomoću novog tajnog aviona "Storm kečera". Problem je što njime zna da upravlja samo jedan čovek (Dolf Lundgren). Nameste mu lažnu optužbu za ubistvo nekoliko osoba i krađu aviona. Zatim pokušaju da ubiju njegovu ženu i otmu mu ćerku. Prete mu da će je ubiti i čini se da se našao u zamci. Ali njegov prijatelj (Mistro Klark) koji je vazduhoplovni informatički stručnjak ima nekoliko trikova u rukavu.

Režija: Entoni Hikoks. Igraju: Dolf Lundgren, Mustro Klark, Džudi Džons...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • sreda, 17.01.
 • četvrtak, 18.01.
 • petak, 19.01.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Moja
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova.rs
 • O2.TV
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS satelit
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2

Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | Kontakt

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2018. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.