Izdvajamo

 • TV stanice

četvrtak, 20. jul 2017. 22:53

Pregled filmova za 20. jul 2017.

KAKO SAM SISTEMATSKI UNIŠTEN OD IDIOTA - RTS 1, 13.45

Pogibija kubanskog gerilca Če Gevare snažno je potresla i zaokupila Babija Papušku, beskućnika sa socijalne i kulturne margine, ali još uvek zakletog, ortodoksnog idealistu koji veruje u progres i stvaranje jednog boljeg sveta. (1983)

Tako Babi postaje Čeov "dvojnik", sledbenik, ali ne sa oružjem u ruci, već kao pobornik tada omiljene legende. Njegova sudbina se prepliće sa događajima koji prethode burnoj 1968. godini, pa i samim studentskim nemirima u Beogradu, koji će za Babija da predstavljaju "jednu revoluciju".

Režija: Slobodan Šijan. Igraju: Danilo Bata Stojković, Jelisaveta Saljić, Rade Marković i Stevo Žigon.

DŽEK RAJAN: REGRUT IZ SENKE (Shadow Recruit) - Prva plus, 14.30

Analitičar CIA otkriva dokaze o ruskoj zaveri usmerenoj ka uništenju američke ekonomije i trka se s vremenom da bi zaštitio svoju verenicu Keti, dok sa svojim iskusnim mentorom pokušava da zaustavi finansijsku terorističku zaveru.

Ova originalna priča prati mladog Džeka koji otkriva finansijsku terorističku zaveru. Film ga prati od događaja koji su se zbili 11. septembra, preko njegovog službovanja u Avganistanu, koji ga je prestravio za sva vremena, pa sve do prvih dana u jedinici za finansije pod jurisdikcijom CIA, gde je postao analitičar, pod vođstvom mentora Harpera. Kad Rajan pomisli da je otkrio rusku zaveru usmerenu na uništenje američke ekonomije, postaje špijun i mora da se bori kako bi spasio sopstveni, ali i nebrojene živote ostalih ljudi, istovremeno pokušavajući da zaštiti ono što mu je važnije od svega, a to je odnos sa verenicom Keti.

Režija: Kenet Brana. Igraju: Kris Pajn, Kevin Kostner, Kira Najtli ...

DEVOJKE IZ SNOVA (Dreamgirls) - Pink 2, 17.03

Bil Kondon potpisuje filmsku verziju nagrađivanog brodvejskog mjuzikla Toma Ajena. Ova priča o snovima, slavi i visokoj ceni uspeha u nemilosrdnoj muzičkoj industriji počinje šezdesetih godina prošlog veka. Efi, Lorel i Dina ne očekuju da će uskoro otkriti šta se događa kada se ostvare najluđi snovi. Njih je na lokalnom takmičenju talenata otkrio ambiciozni menadžer Kurtis Tejlor Junior, i „Drimete“ su dobile priliku koja se ukazuje jednom u životu: da nastupaju kao predgrupa popularnom pevaču Džejmsu Tanderu Erliju. Potom pretvorene u nezaustavljivu muzičku senzaciju sa mnogo hitova i dovedene pod svetlost reflektora kao „Drims“, devojke brzo otkrivaju da njihova želja za uspehom postaje veći prioritet od prijateljstva.

Tejlor sve vreme pokušava da potisne u drugi plan izuzetno talentovanu Efi da bi privlačnija Dina postala zaštitno lice grupe. I dok im popularnost raste, devojke iz provincije sa velikim snovima polako počinju da shvataju da je cena slave mnogo veća nego što su ikada mogle da očekuju. Film je osvojio 2 Oskara, za najbolju sporednu žensku ulogu i najbolji miks zvuka.

Režija: Bil Kondon. Igraju: Dženifer Hadson, Anika Noni Rouz, Bijonse Noulz...

POVRATAK MUMIJE - 1000, 18.25

U nastavku hita „Mumija“ (The Mummy Returns, 2001), koji je režirao Stiven Samers, mumificirano telo Imotepa je pristiglo u londonski muzej, gde se još jednom budi i započinje pohod pun besa i terora. U tom pohodu isprečiće mu se junaci iz prethodnog filma, Rik i Evelin, ali i druga zastrašujuća sila koja snagu crpi iz najtamnijih rituala staroegipatske mitologije. Kralj škorpiona, legendarni ratnik koji je prodao svoju dušu Anubisu, zaboravljen je u istoriji i spominje se tek kao lik iz mitologije. Ali, u pustinji Am Šer, u zlatnoj piramidi, spava kralj škorpiona i onaj ko ga ubije moći će da zapoveda nepobedivom demonskom Anubisovom vojskom.

Deset godina nakon što je sveštenik Imotep (Arnold Voslo) pobeđen, Rik (Brendan Frejser) i njegova žena Evelin (Rejčel Vajs) zauzeti su odgojem sina Aleksa (Fredi Boat). Uz njih je verni prijatelj i asistent Džonatan Karnahan (Džon Hanah). Lanac strašnih zbivanja pokreće se kada 3000 godina stare mumije Imotepa i njegove Anč Su Namun, nakon transporta u britanski muzej, ponovo vaskrsnu u svojoj potrazi za besmrtnošću.

Režija: Stiven Somers. Igraju: Brendan Frejzer, Rejčel Vajs, Fredi Boat, Arnold Voslo, Džon Hanah, Dvejn Džonson...

OBELEŽEN ZA SMRT (Marked For Death) - Pink 2, 20.03

U ovom akcionom filmu Dvajta H. Litla, Džon Hačer (Stiven Sigal) je nekadašnji detektiv u Odeljenju za narkotike, koji je policiju napustio nakon što mu je partner brutalno ubijen. Džon se vraća u svoje rodno mesto i otkriva da se grad nalazi u kandžama opasne jamajkanske narkobande. Sreće se sa starim prijateljem Maksom (Kit Dejvid), sada trenerom u srednjoj školi, koji mu otkriva da je zbog droge izgubio najboljeg igrača i trinaestogodišnjeg rođaka. Kada mu se porodica nađe u opasnosti, Džon udružuje snage sa Maksom i odlučuje da stane na put jamajkanskoj bandi i njenom vođi.

Režija: Dvajt Litl. Igraju: Bazil Valas, Stivel Sigal, Džoana Pakula, Kit Dejvid...

PANDUR LOPOVSKIH NAVIKA - Fox Movies, 20.05

U propalom pljačkaškom manevru od pre tri godine, talentovani lopov dragog kamenja Majls Logan biva primoran da sakrije zavežljaj sa skupocenim dijamantima u cevnoj konstrukciji, i tako ostaje bez dragocenih 20 miliona dolara. U sadašnjem trenutku, Logan je na slobodi i rešen da po svaku cenu povrati svoj plen. U čemu je problem? Mesto na kome su skriveni dijamanti je sada sedište policije Los Anđelesa. Logan shvata da je postao meta u trenutku kada se mora uživeti u ulogu detektiva i povratiti izgubljeno; on upada usred narkodilerskog gnezda, vratolomne vožnje kolima i opasne pljačke zajedno sa svojim tek zaposlenim ortakom. Na samom kraju Majls će iskoristiti sopstveno, zavidno poznavanje kriminala, da povrati svoj plen, a greškom rešava i najteže slučajeve, pa postaje idol svojih kolega policajaca.

Režija: Les Mejfild. Igraju: Martin Lorens, Luk Vilson, Vilijam Forsajt...

BLISTAVI UM (Beautiful Mind) - Prva plus, 20.15

Biografski film o meteorskom usponu Džon Forgs Neša Juniora, matematičkog genija. Godine borbe sa šizofrenijom, meteorski uspon matematičkog genija i konačan uspeh - Nobelova nagrada, okosnica su biografske drame Rona Hauarda "Blistavi um" (2001). Film je pokupio četiri Oskara i isto toliko Zlatnih globusa. Rasel Krou našao se u ulozi briljantnog matematičara Džona neša, koji je trebalo da doživi međunarodno priznanje, postao žrtva tajanstvene "zavere".

Njegova odana supruga jedina je osoba koja može da mu pomogne u ovom izuzetno snažnom ostvarenju o hrabrosti, strasti i trijumfu. Film vešto balansira između stvarnosti i izmišljenog sveta Džona Forbsa Neša, čije psihičko oboljenje stvara silne, potpuno realistične halucinacije, do te mere da je teško razlikovati stvarne događaje od izmišljenih...

Režija: Ron Hauard. Igraju: Rasel Krou, Ed Haris, Dženifer Koneli, Kristofer Plamer...

ARMAGEDON (Armageddon) - B92, 21.00

Samo osamnaest dana deli Zemlju od sudara s meteorom veličine Teksasa, koji će uništiti sve oblike života. Stručnjaci NASA, sa direktorom Danom Trumanom na čelu, nemajući drugog izlaza, pozivaju u pomoć najvećeg stručnjaka u bušenju nafte Harija S. Stampera na hitno savetovanje. Harija, međutim, muče sasvim drugi problemi: njegov najbolji radnik A.Dž. Frost ujedno je i ljubavnik njegove ćerke Grejs. U trenutku dok poludeli Hari pokušava da ubije budućeg zeta, iznenada se pojavi delegacija NASA i odvlači ga u njihovo središte. Trumanova ideja je da se u svemir pošalje ekspedicija koja će sleteti na meteor, probušiti duboku rupu i u njoj aktivirati nuklearnu bombu. Hari prihvata zadatak, ali pod uslovom da sam izabere članove ekipe...

Holivudskom producentu Džeriju Brukhajmeru pošlo je za rukom nešto što nije većini današnjih reditelja. Naime, već odavno o njemu se govori i piše, makar i u negativnom smislu, kao o "autoru", dakle čoveku iz čijih se filmova i te kako da iščitati njegov lični stil i obrazovanje. Brukhajmer je producirao akcione spektakle (Perl Harbor, Con Air) koji zbog njegove nepogrešive intuicije i proračunatosti kompanijama koje ih produciraju donose stotine i stotine miliona dolara. Scenario za ovu ležernu priču napisala su dvojica vrlo uglednih scenarista Skot Rosenberg i Robert Tauni.

Režija: Majkl Bej. Igraju: Brus Vilis, Liv Tajler, Ben Aflek, Bili Bob Torton...

NA NIŠANU (Shooter) - Prva plus, 22.00

Kada misija američke vojske u Etiopiji krene loše, njihov najbolji snajperista Bob Le Svoger (Mark Valberg) ostavljen je na milost i nemilost u neprijateljskoj zemlji.

Razočaran u američku vojsku, Svoger nestaje bez traga i započinje samotnjački život duboko u planinskim šumama , daleko od svih veza s američkom vladom i vojskom.

Tri godine kasnije pronalazi ga pukovnik Ajsak Džonson (Deni Glover) i moli ga da se vrati u službu kako bi sprečio atentat na američkog predsednika. On pristaje, ali ubrzo shvata da je upleten u teoriju zavere i da atentat nije planiran na predsednika, već na drugu važnu osobu. Ostaje mu malo vremena da otkrije zaveru u koju su upleteni neki od visoko pozicioniranih vladinih službenika, a svi putevi vode ga u Etiopiju.

Režija: Antoan Fukua. Igraju: Mark Valberg, Deni Glover, Roni Mitra, Rade Šerbedžija, Majkl Penja...

NA UDARU MAFIJE - Pink 2, 22.03

Klif Garet, policajac iz Sijetla, teško je ranjen za vreme pokušaja da spreči primopredaju droge. Iako uspeva da preživi, policija širi vest da je poginuo, kako bi ga sa novim identitetom poslala u tajnu misiju među neprijateljske redove. Nakon oporavka Garet preuzima ulogu plaćenika Denija Grogana i ubacuje se u podzemlje, tačnije među bliske ljude krimi bosa Marka Laganija. Njegov zadatak je da raskrinka i izvede pred lice pravde Luganija i njegovog velikog rivala Lakombea, predvodnika druge mafijaške frakcije. Planove će mu pomrsiti izvesni Roni koji ga prepoznaje i preti da će otkriti njegov identitet!

Režija: Aron Noris. Igraju: Čak Noris, Majkl Parks, Alberta Votson...

ROBOKAP (RoboCop, 2014) - RTS 1, 22.25

Robokap iz 2014. je rimejk istoimenog filma iz 1987. godine. Radnja je smeštena u daljoj budućnosti, u pitanju je 2028. godina, grad Detroit. (RoboCop, 2014)

Kada Aleks Marfi, voljeni muž, otac i odličan policajac biva teško ranjen na radnom zadatku, multinacionalni konglomerat OmniCorp u tome vidi šansu da stvori policajca koji je polu-čovek, polu-robot...

Režija: Žoze Padilja. Igraju: Džoel Kinamen, Geri Oldman, Semjuel L. Džekson, Majkl Kiton...

PRELAZAK (Crossing Over) - Prva, 22.40

Imigranti širom sveta ulaze u Los Anđeles svaki dan, nadajući se boljem životu, ali ne znajući koliko život može da košta. Njihovi očajni scenariji testiraju humanost policijskog odeljenja za imigrante.

U filmu Crossing Over, scenarista i reditelj Vejn Kramer istražuje draži Američkog sna, kao i realnost koju imigranti pronalaze, i stvaraju u Los Anđelesu 21. veka.

Režija: Vejn Kramer. Igraju: Harison Ford, Ešli Džad, Rej Liota...

NAPAD NA VOL STRIT (Assault on Wall Street) - Sinemanija, 23.05

Džim je prosečni Njujorčanin koji živi miran život, ima dobar posao, kao službenik kompanije koja se bavi obezbeđivanjem. Voli svoju ženu Rozu, koja se oporavlja od teške bolesti. Ali sve se menja kada ekonomska kriza učini da Džim sve izgubi.

Ispunjen besom, Džim puca i kreće da se sveti. Ko mu je oteo život? Zdravstveno osiguranje više ne želi da pokriva troškove lečenja njegove žene, a Džimova ušteđevina vrtoglavo nestaje usled pogrešnih investicija njegovog brokerskog savetnika.

Jedino što može da uradi jeste da uzvrati udarac svom žestinom onima koji su doprineli njegovom propadanju – finansijskim institucijama iz „ozloglašene" ulice.

Režija: Uve Bol.Igraju: Dominik Prsl, Erin Karplak, Edvard Frlong


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • četvrtak, 20.07.
 • petak, 21.07.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Moja
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova.rs
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS satelit
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2

Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | Kontakt

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2017. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.