Izdvajamo

 • TV stanice

Petak, 28. april 2017. 23:52

Pregled filmova za 28. april 2017.

KRALJEVSKI VOZ - RTS 2, 16.40

Jugoslovenski film iz 1981. godine reditelja Aleksandra Đorđevića, u kome su glavne uloge ostvarili Ljubiša Samardžić, Sanja Vejnović, Zvonko Lepetić i Miodrag Krstović.

Avgusta 1941. godine, mašinovođa sa torbom u kojoj su dokumenta Vrhovnog štaba kreće vozom za Kraljevo, a Nemci i policija preduzimaju sve da bi ga uhvatili.

U vagonu u kojem se kriju, mašinovođa otkriva odbeglu Jevrejku. Stanica u Kraljevu je blokirana, a u vozu je najbolji nemački agent. Ne uspostavivši kontakt, na peronu se obračunava sa agentom i za njim nastaje potera..

Režija: Aleksandar Đorđević. Igraju: Ljubiša Samardžić, Zvonimir Lepetić, Sanja Vejnović i Slobodan Aligrudić.

POKERAŠI - 1000, 17.40

Pokeraš Majk Mekdermot (Met Dejmon) izjgubio je gotovo sve što je imao, u igri protiv Tedija KGB (Džon Malkovič), ruskog mafijaša, vlasnika ilegalnih pokerskih prostorija. Majk obećava da se više neće kockati. Vreme prolazi, a Majk se dosledno pridržava svog obećanja.

U međuvremenu je pronašao honorarni posao. Međutim, kada Crv, Majkov nekadišnji kockarski partner, izađe iz zatvora i zatraži od njega pomoć, Majk upada u iskušenje povratka svom velikom poroku. Sve češće pokeraške avanture sa Crvom (Edvard Norton), udaljavaju ga od smernog porodičnog života, što dovodi do toga da ga devojka napusti i da zapostavi fakultet. Preuzimajući na sebe i dugove svog neuračunljivog prijatelja, Majk tone sve dublje u tunel kockarskih uspona i padova, nepovratnog odvajanja od ’realnog života’ i traganja za sospstvenim identitetom. Jedini izlaz iz tunela je ponovno suočavanje sa Tedijem KGB-om...

Režija: Džon Dal. Igraju: Met Dejmon, Edvard Norton, Džon Torturo, Grečen Mol...

KASARNA - Pink 2, 20.03

U 'Presidiju', kasarni vojne baze u San Francisku, žena vojni policajac biva ubijena kada je ušla da istraži obijeni oficirski klub...Džej Ostin je sada policajac detektiv, a Pukovnik Koldvel je bio njegov pretpostavljeni mnogo godina ranije u vojnoj policiji kada su došli u sukob oko jednog slučaja...To što se Ostin sada zabavlja sa kćerkom pukovnika Koldvela ni malo ne pomaže da se njihov odnos izgladi....

Režija: Piter Hajms. Igraju: Šon Koneri, Meg Rajan, Mark Harmon, Džek Vorden...

SUVIŠNI IZVEŠTAJ ( Minority report) - Prva plus, 20.15

Radnja filma dešava se u Vašingtonu 2054. godine. Ubistva su elimisana zahvaljujući programu koji koristi vizije triju vidovitih osoba. Na taj način, ubice se hapse pre nego što uspeju da izvrše planirani zločin. Džon Anderson, detektiv agencije Precrime, veruje u taj sistem iz ličnih razloga - pre nekoliko godina njegov sin je otet i on se sa tim bori na taj način što je postao pripadnik Precrime grupe.

Direktor organizacije nestrpljiv je da rad proširi na nivou čitave države i prestrašen je pokušajima ambicioznog federalnog agenta da nađe rupu u tom sistemu. Kad Anderson otkrije da je optužen za ubistvo čoveka kog nikada nije sreo, njegova budućnost u Precrime grupi postaje sve neizvesnija. "Suvišni izveštaj" je crna vizija budućnosti. Naučnofantastični triler "Suvišni izveštaj" baziran je na kratkoj priči koju je napisao renomirani pisac Filip K. Dik.

Režija: Stiven Spilberg. Igraju: Tom Kruz, Kolin Ferel, Samanta Morto, Maks Fon Sidou...

BANDE NJUJORKA (GANGS OF NEW YORK) - Cinestar, 20.30

Dok talasi imigranata povećavaju populaciju Njujorka, bezakonje i korupcija bujaju u delu Menhetna zvanom «Fajv Points». Nakon godina provedenih iza rešetaka, mladi irski imigrant, Amsterdam Valon, vraća se da potraži osvetu protiv vođe suparničke bande koji je ubio njegovog oca. Ali Amsterdamova lična osveta postaje deo rata bandi koji eruptira kada on i njegovi irski sunarodnici krenu u borbu da osvoje mesto za sebe u svojoj novoj domovini!

Ovaj filmski događaj hvaljenog reditelja Martina Skorsezea zaradio je 10 nominacija za Oskara, uključujući one za najbolji film, najboljeg reditelja i najboljeg glumca, kao i 5 nominacija za Zlatni globus za najbolji film, najboljeg reditelja, najbolju sporednu žensku ulogu i najbolju pesmu! Leonardo DiKaprio, Kameron Dijaz i Danijel Dej-Luis zvezde su ove epske priče o osveti i preživljavanju!

Režija: Martin Skorseze. Igraju: Leonardo di Kaprio, Kamerun Dijaz, Danijel Dej Luis, Liam Nison...

ŠESTO ČULO (The Sixth Sense) - B92, 21.00

Dr. Malkolm Krou je ugledni stručnjak za dečije duševne probleme, poremećaje i bolesti. Kada upozna malenoga Kola, dečaka koga drugi ljudi smatraju čudakom, on ga podseti na jednog njegovog pacijenta, Vinsenta, jedinog kome nije uspeo da pomogne. Vinsent je odrastao u potpuno rastrojenog i poremećenoga mladića, a jednom se uvukao u kuću dr. Kroua i u njega pucao. Oprezno se približavajući Kolu, Krou polako saznaje dečakovu strašnu tajnu, on vidi mrtve ljude i oni mu se obraćaju. Živi u neprekidnom strahu od svega što vidi i od onoga što mrtvi od njega traže...

Režija: Najt Šajmalan. Igraju: Brus Vilis, Hejli Džoel Ozment, Toni Kolet...

PUTEVI DROGE - Cinestar Action & Thriller, 21.25

Dok junaci filma koračaju putevima droge, svima postaje jasno da nevinih nema! Na granici između Meksika i SAD dvojica policajca pokušavaju da spreče prodaju droge. U međuvremenu, jedan sudija u Americi počinje da sarađuje sa meksičkim vlastima u borbi protiv narkomanije. U San Dijegu odeljenje za suzbijanje krijumčarenja narkotika pokušava da izvede pred sud pripadnike poznatog kartela.

Na granici Meksika i SAD policajac Havijer Rodrigez (Benisio del Toro) i njegov partner, Manolo, zaustavljaju pošiljku droge i hapse kurire. U posao im se umeša general Salazar, koji najavljuje da želi da "uništi kartel iz Tihuane". General odlučuje da angažuje Havijera, jednog od retkih poštenih policajaca u Meksiku. Havijer dobija zadatak da nađe i uhapsi Frenkija Flauersa - zloglasnog plaćenog ubicu koji radi za narkomanski kartel iz Tihuane. U međuvremenu, Robert Vejkfild (Majkl Daglas), konzervativni sudija iz Ohaja, postavljen je na čelo odeljenja za nacionalnu kontrolu droge, zbog čega ga svi zovu car droge. Vejkfild ne zna da je njegova uzorna kćerka Karolina, srednjoškolka koja živi u predgrađu Sinsinatija, zajedno sa svojim dečkom Sitom - narkomanka. Njih dvoje policija hapsi u trenutku kada pokušavaju da ostave svog prijatelja koji se predozirao ispred lokalne bolnice.

Za to vreme, u San Dijegu se odvija tajna operacija odeljenja za poroke koje predvode Montel Gordon i Rej Kastro, dvojica ambicioznih agenata koji su vrebali priliku da uhvate bogatog dilera koji se predstavlja i kao ribar Eduardo Ruiz. Tokom procesa, Ruiz završava u bolnici, a Gordon i Kastro počinju da ga ispituju, rekavši mu da mu je jedina šansa da otkrije ime šefa. Ruiz odlučuje da rizikuje u zamjenu za imunitet i daje sve informacije o svom šefu narko-bosu Karlosu Ajalu, najvećem distributeru droge za braću Obregon. Havijer uspeva da pronađe Flauersa, saznavši da je ovaj homoseksualac i čest gost gej barova. Nakon jezive torture, Flauers odaje imena nekoliko važnih članova narko kartela Obregon. Havijer i Salazar pokušavaju da onesposobe organizaciju braće Obregon, ali Havijer ubrzo saznaje da Salazara zapravo plaćaju rivali braće Obregon, kartel Huarez. Suočava se sa činjenicom da je čitava meksička kampanja protiv narkomafije prevara i da Salazar uništava jedan kartel, ne zbog dužnosti, nego zbog novca koji dobija od suparničkog kartela.

Režija: Stiven Sodeberg. Igraju: Majkl Daglas, Benisio del Toro, Ketrin Zita Džons, Denis Kvejd, Luis Guzman, Don Čeld...

KRAJNJA BRZINA (Terminal Velocity) - Prva plus, 22.00

Film pruža obilje akcije, dosta humora i gomilu uzbuđenja – upravo one karakteristike koje mora imati svaki kvalitetni akcioni film.

Dič Brodi je instruktor skakanja s padobranom, koji voli žurke i lepe žene zbog čega se uvek igrom slučaja nađe u problemima. Jednog dana upoznaje novu lepu studentkinju Kris Morou, koja u trenutku nepažnje, padne iz aviona i pogine. Sada Brodi mora da objasni policiji kako se takva nesreća dogodila. Osim toga, prilično je siguran da je osigurao Morou u avionu kako se upravo takva nesreća ne bi dogodila.

Režija: Deran Sarafin. Igraju: Čarli Šin, Nastasja Kinski...

LJUBAVNICA IZ SNOVA - Pink 2, 22.03

Rej je mlad,uspešan muškarac.Ali,upravo je prošao kroz pakao razvoda. Prijatelji pokušavaju da ga ubede da to ima i dobrih strana,ali njemu je opet potrebna ta vrsta sigurnosti.Kad upoznaje Lenu,zaboravlja na sve.Ubrzo se venčavaju i dobijaju dete.Tada počinju da se dešavaju čudne stvari vezane za Leninu prošlost i Rej shvata da ne poznaje osobu kojom je oženjen...

Režija: Nikolasa Kazena Igraju: Džejms Slejder, Medhen Amiki i Bes Armstrong.

OSAM MILIMETARA - Fox Movies, 22.05

Ovaj triler je sjajna studija o čoveku koji misli da sve konce drži u svojim rukama, sve dok se ne izgubi u vrtlogu terora, otkrivši da se jedini spas nalazi u najmračnijem delu njegove ličnosti. Tom Vels je specijalista za prismotre, tačnije, privatni detektiv, ali njegovo zanimanje jedva da podseća na to. Ima skroman posao, suprugu Ejmi i ćerku Sindi. Iako poštovan, on nije zadovoljan poslom, i strpljivo čeka priliku da se pokaže u pravom svetlu, radeći na lakim slučajevima bračnih neverstava i slično. Ništa previše opasno niti uzbudljivo... sve dok mali, naizgled bezopasni namotaj filma ne preokrene njegov život i pošalje ga jezivom stazom u mračnu stranu društva...

Režija: Džoel Šumaher. Igraju: Nikolas Kejdž, Žoakim Finiks, Katrin Kiner...

ZLATNO OKO - RTS 1, 22.10

Prilikom Bondovog (Pirs Brosnan) fantastičnog bega iz ruskog postrojenja poginuo je agent 006. Devet godina kasnije, Ksenija Onatop (Femke Jensen) otima najnoviji vojni helikopter “tiger” i pomoću njega s ruskim generalom Urumovim (Gadfrid Džon) upada u ruski centar za kontrolu oružja i krade opasno oružje zvano “zlatno oko”.

Napad preživi jedino Natalija Simonova (Izabela Skorupko) čiji je život, zbog toga što je bila svedok, u opasnosti. Bond stiže u Rusiju i ubrzo otkriva kako iza svega stoji agent 006 (Šon Bin), živ i željan da se osveti britanskoj Vladi. Naime, s obzirom na to da postoji još jedno "zlatno oko", 006 ga je usmerio na London. Bond i Natalija kreću na Kubu, da bi otkrili poziciju i spriečili aktiviranje satelita... Film Zlatno oko (GoldenEye, 1995) režirao je Martin Kempbel.

Režija: Martin Kembel. Igraju: Pirs Brosnan, Šon Bin, Izabela Skorupko...

IZNENADNA SMRT - Sinemanija, 23.00

Nakon što pre dve godine iz požara nije uspeo da spasi devojčicu, vatrogasac Daren MekKord (Van Dam) mučen grižom savesti povukao se iz službe, razveo od supruge Keti i zaposlio kao vatrogasni inspektor hokejaške dvorane. Na dan održavanja važne utakmice, na kojoj će biti i potpredsednik SAD-a, Daren odlučuje da povede i svoju decu, sinčića Tajlera i ćerku Emili, ne sluteći da će u dvoranu ući skup terorista. Film Iznenadna smrt (Sudden Death, 1995) režirao je Piter Hajms. .

Režija: Piter Hajms. Igraju: Žan-Klod van Dam, Pauers But, Rejmond Dž. Bari....

OPERATER (Operator) - Prva, 23.30

Kada kriminalci kidnapuju ćerku policijske operaterke Pamele (Miša Barton) i policajca Džeremija, očajni supružnici neće imati izbora nego da slede njihove sulude instrukcije. Pamela dobija zadatak da šalje policajce i vatrogasce na udaljena rizična područja, dok Džeremi čini sve da što uhvati kriminalce pre nego što mnogo ljudi strada.

Režija: Amarija Olson. Igraju: Miša Barton, Ving Rejms, Luk Gos...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • petak, 28.04.
 • subota, 29.04.
 • nedelja, 30.04.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Moja
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova.rs
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS satelit
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2

Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | Kontakt

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2017. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.