Izdvajamo

 • TV stanice

četvrtak, 19. januar 2017. 10:16

Pregled filmova za 19. januar 2017.

SPASAVANJE REDOVA RAJANA (Saving Private Rayan) - Prva plus, 13.30

Viđena očima jednog voda američkih vojnika, priča započinje sa Danom-D, istorijskom invazijom iz Drugog svetskog rata, u trenutku kada započinju pokret u opasnu misiju. Poručnik Džon Miler mora dovesti svoje ljude iza neprijateljske linije i pronaći vojnika Džejmsa Rajana, čija su trojica braće već poginula u borbi. Suočeno sa nemogućim zadatkom, ljudstvo počinje da preispituje opravdanosti naredbe. Zašto da osmorica ljudi rizikuju živote kako bi spasili samo jedan. Okruženi brutalnom ratnom realnošću, vojnici traže svaki svoj odgovor - i snagu da pobede neizvesnu budućnost hrabrošću, čašću i poštenjem.

Film je apsolutni pobednik na dodeli Oskara. Od 11 nominacija, ostvarenje je osvojilo pet prestižnih nagrada (kamera, režija, montaža zvuka, miks zvuka, montaža). Između ostalog, Tom Henks je za ulogu u ovom filmu bio nominovan za Oskara.

Režija: Stiven Spilberg. Igraju: Tom Henks, Edvard Burns, Tom Sizmor, Met Dejmon, Džeremi Dejvis...

SMOTANKO I TRAPAVKO: NEVEROVATNA MISIJA - RTS 2, 14.25

Smotanko i Trapavko su dva najvrednija super-špijuna tajne agencije TIA i prati ih glas da rešavaju sve kriminalne slučajeve koje ostali agenti ne mogu. (Mortadelo y Filemon contra Jimmy el Cachondo, 2014)

Kako bi rešili te zadatke njih dvojica koriste maske i bizarne izume koji su u većini slučajeva besmisleni.

Upravo zbog toga njihove misije postaju nepresušan izvor zabave koji do sada nije viđen u svetu špijunaže.

Režija: Havijer Feser

KOLIKO ME VOLIŠ - Pink 2, 17.03

Radnja ove neobične komedije smeštena je u Pariz i u centru pažnje je Fransoa, obični kancelarijski službenik, koji dobija premiju na lutriji. On odlazi u jedan bar i prostitutki Danijeli nudi mesečni honorar od 100.000 evra ukoliko pristane da živi sa njim dok god ima novca. Fransoa je usamljik koji ima srčanih problema i Danijela posle osam dana odlučuje da ga napusti i vrati se svom dečku, mafijašu. Međutim, tada shvata da joj Fransoa zaista nedostaje...

Režija: Bertran Blije. Igraju: Monika Beluči, Berner Kaplan, Žerar Depardje...

ČELIČNE MAGNOLIJE - 1000, 17.40

Život ženske ekscentrične družine u Luizijani, malom mestu na jugu Amerike i sve njihove nade, ljubavi i pobede dobijaju smisao u salonu lepote koji drži jedna od njih. Taj salon predstavlja njihov tajni hram u kome nalaze utehu za svoje poraze i radost prijateljstva u svojom pobedama. Svakodnevne ispovesti daju nadu i podršku zabrinutoj devojci, koju tumači Džulija Roberts, za njeno venčanje i pripreme koje su u toku. Ovo je komedija puna života i smeha, i predstavlja topao i duhovit doprinos snazi i odanosti ženskog prijateljstva. "Čelične magnolije" snimljene su 1989. i proglašene su za najsmešniji film ikada koji će vas naterati da plačete.

Džulija Roberts nominovana je 1990. godine za Oskara za najbolju ulogu u ovom filmu.

Režija: Herbert Ros. Igraju: Džulija Roberts, Olimpija Dukakis, Seli Fild, Doli Parton...

SPREMNA DA UBIJE - Cinestar, 18.55

Ako postoji definicija seksipilne akcije, to bi svakako bio ovaj film. Glavna glumica Stana Katić u ulozi Rejne oduševljava mušku publiku svojom ženstvenošću, dok su žene zadivljene njenom smelošću u ovom filmu.

Rejna je fatalna žena koja pokušava da otkrije ko se krije iza otmice njene sestre. Ona je ludo zaljubljena u šefa mafije Virdžina Vadalosa, ali stvar se potpuno rascepljuje kada sazna da upravo on stoji iza zločina počinjenog nad njenom sestrom. Njihova veza se vrlo nasilno završava, a Rejna mora da nađe naćin da kanališe bes koji oseća. Ona se odlučuje na paklenu osvetu i uzima zakon u svoje ruke. Kreće u poternicu za Vadalosem i njegovim pratiocima koji ugrožavaju sigurnost ulica. Pun strastvenih i napetih scena, film ”Spremna da ubije” je prava gozba za čula.

Režija: Nik Valelonga. Igraju: Stana Katić, Tom Berindžer, Pol Sloun...

PO JUTRU SE DAN POZNAJE (Morning Glory) - Prva plus, 20.15

Nakon otkaza u redakciji vesti, vredna televizijska producentkinja Beki Fuler oseća da joj je karijera u škripcu baš kao i njen ljubavni život. Nenadano se zapošljava u emisiji "Daybreak" najlošijoj jutarnjoj informativnoj emisiji u zemlji i odlučuje je da je osveži tako što će dovesti legendarnog voditelja Majka Pomeroja. Nažalost, Pomeroj ne želi da prenosi televizijske priloge koji se bave tračevima o slavnima, vremenu, modi i zanatima, a kamoli da radi sa voditeljkom Kolin Pek, bivšom kraljicom lepote i dugogodišnjom ličnosti jutarnjih emisija kojoj savršeno odgovaraju jutarnje vesti.

I dok Bekina ljubavna situacija s kolegom Adamom Benetom cveta, sukob Majka i Kolin eskalira, prvo iza, a onda i pred kamerama te se Beki mora brzo organizovati kako bi spasila svoj ljubavni život, reputaciju, posao i samu emisiju.

Režija: Rodžer Mičel. Igraju: Dajana Kiton, Harison Ford, Rejčel Mek Adams...

DOBAR ČOVEK (A Good Man) - B92, 21.00

Nakon što slavnu karijeru operativca specijalne jedinice završi katastrofom, Aleksander se povlači i pokušava da vodi miran život kao domar u jednom stambenom kompleksu u Rumuniji. Ali kada jedan od njegovih stanara sa porodicom dođe u ruke lokalnog kiminalca, Aleksander postaje deo rata između kineskih i ruskih bandi...

Režija: Keoni Vaksman. Igraju: Stiven Sigal, Viktor Vebster, Julija Verdes...

OPASNOST U BANGKOKU - Sinemanija, 21.00

Džo je plaćeni ubica koji ima iza sebe dugu "karijeru" i jako je cenjen. Na tajnom je zadatku u Bangkoku, gde u roku od mesec dana mora ubiti četvoricu mafijaša i njihovog šefa, zloglasnog Surata. Kako bi se lakše snašao, on unajmi sitnog kradljivca Konga da mu pomogne u nekim jednostavnijim poslovima. Iako unapred ima nameru ubiti Konga, Džo se na neobičan način sprijatelji s njim i odluči ga poštedeti, tim više što shvati da mladić raspolaže s jako puno njemu potrebnih podataka. Lepota i sadržaj Bangkoka počnu sve više fascinirati Džoa, a kada upozna privlačnu prodavačicu, odlučuje napustiti zadatak.

Režija: Oksid i Deni Peng. Igraju: Nikolas Kejdž, Čarli Jang, Šakrit Jamnarm...

VOD - RTS 1, 21.05

Veliki proboj reditelja Olivera Stouna dogodio se upravo ovim brutalno realističnim prikazom života mladih vojnika u vijetnamskom ratu. Kris Tejlor (Čarli Šin) je student koji napušta fakultet i doborovoljno se prijavljuje za vojsku kasnih šezdesetih. Odlazi u Vijetnam, gde služi zajedno sa grupom veoma razlitičitih ljudi. Njihov vod predvode narednik Barns, čiji ožiljci na licu oslikavaju njegovu nasilnu narav, i narednik Elias, koji u džungli, u borbi uspeva da ostane miran, bez obzira što više ne vidi svrhu u ratovanju. Posle nekoliko nedelja na terenu, Tejlor počinje da shvata koliko je naivno doživljavao rat, naročito kada se potraga za neprijateljskim trupama pretvori u seriju ubistava i silovanja...

Za razliku od prvog talasa holivudskih filmova o ratu u Vijetnamu („Lovac na jelene“, „Apokalipsa danas“...), „Vod“ ima direktniji pristup temi, dotičući se moralnih pitanja ali sve vreme u fokusu ima vojnike koji su učestvovali u borbama. Zanimljiv je podatak da je ovaj film zapravo autobiografska priča jer je i Stoun, poput glavnog junaka, napustio fakultet i dobrovoljno se prijavio za službu u američkoj vojsci. Mešavina tradicionalnog ratnog filma sa elementima savremenog senzibiliteta donela je Stounovom ostvarenju čak četiri Oskara, među kojima su i nagrade za najbolji film i najbolju režiju.

Režija: Oliver Stoun. Igraju: Čarli Šin, Tom Berindžer, Forest Vitaker, Vilam Defo, Džoni Dep...

HLADNOKRVNA OSVETA - Cinestar Action & Thriller, 21.25

Triler o osveti režisera Dena Rida, Hladnokrvna osveta, nastavlja dugu i detaljnu meditaciju o psihološkim posledicama koje doživljavaju dve žrtve napada. Ovaj katarzično ultranasilan film započinje naizgled mirno, romansom koja se rađa izmedu Alis (Gilijan Anderson) i mnogo mlađeg električara Adama (Deni Dajer). Kada prijatan boravak para na seoskom imanju dovede do sukoba sa trojicom šumskih nasilnika, Deni završava pretučen i preplašen, dok Alis biva brutalno silovana.

U nastojanju da se nose sa traumama, njih dvoje udružuju snage, pakuju oružje i vraćaju se na mesto napada - gde planiraju da nađu odgovorne krivce i preokrenu situaciju u svoju korist tako što će krvavo naplatiti seksualno nasilje svojim mučiteljima.

Režija: Den Rid. Igraju: Gilijan Anderson, Deni Ajer...

CAR - RTS 2, 21.50

U 16. veku u Rusiji u opštem haosu, Ivan Grozni čvrsto veruje da mu je poverena sveta misija. (Tsar, 2009)

Veruje da može da razume i tumači znakove i da je sudnji dan blizu. Uspostavlja apsolutnu moć, okrutno uništavajući svakoga ko mu se nađe na putu.

Tokom ove vladavine terora, Filip, poglavar jednog manastira, veliki naučnik i Ivanov bliski prijatelj, usuđuje se da se suprotstavi suverenoj tiranije mističnoj tiraniji.

Ono što sledi je sukob između dva potpuno suprotna viđenja sveta, razaranje morala i pravde, Boga i ljudi....

Režija: Pavel Lungin. Igraju: Pjotr Mamonov, Oleg Jankovskij, Ramilija Iskander...

PRIČA O VITEZU - Fox Movies, 22.00

Inspirisan "Kanterberijskim pričama", ovo je film o Vilijamu, mladom plemiću koji se bori za pravdu. Kada njegov gospodar iznenada umre, on kreće na put sa svojim prijateljima Rolandom i Vatom. Na tom putovanju, oni upoznaju pisca Čosera koga Vilijam nagovara da mu falsifikuje dokumenta i predstavi ga kao viteza...

Režija: Brajan Heldželand Igraju: Hit Ledžer, Pol Betani, Mark Edi, Alan Tudik

DVOSTRUKI RIZIK (Double Jeopardy) - Prva plus, 22.05

Nik i Peti žive u idiličnom braku zajedno sa sinom, sve dok Nik ne nestane. Tragovi krvi upućuju na ubistvo za koje je optužena Peti. Elizabet Parsons je u srećnom braku sa Nikom s kojim ima prekrasnog sina Metija. Jednoga dana tokom boravka na njihovom brodu, Libi se budi uvidevši da je Nik nestao. Pronalazi krvavi nož i tragove krvi po brodu i počinje istraga.

Ispostavlja se kako je Nik bio u velikim finansijskim problemima, a tu je i osiguravajuća polisa od dva miliona dolara. Iako je tvrdila da ne zna ništa o nestanku muža, Libi je proglašena krivom te završava iza rešetaka.

Sina Metija poverava prijateljici Anđeli. Tokom jednog od poziva iz zatvora saznaje da je Nik živ. Šest godina nakon optužbe puštena je na slobodu te uz pomoć Travisa Lehmana kreće u potragu za mužem.

Režija: Brus Beresford. Igraju: Tomi Li Džons, Ešli Džud, Bendžamin Veir, Džej Brazo, Brus Grinvud...

DA VINČIJEVO BLAGO (The Da Vinci Treasure) - B92, 22.55

Antrolopog Majkl Arčer mora da dešifruje kod skriven u delima Leonarda Da Vinčija kako bi pronašao najveće blago svih vremena, koje bi zauvek moglo da promeni hrišćanstvo. Na tom putu antropolog će se naći u mnogim neprilikama i nevoljama...

Režija: Piter Mervis. Igraju: C. Tomas Hauel, Lans Henriksen, Nikol Šervin...

EKIPA - Pink 2, 22.56

Jedan događaj biće preloman i nateraće vođe narko-klanova da svoje članove pošalju na najmračnija mesta, kako bi se podelila teritorija, ali i ispitala moć.

U podzemlju je sve neizvesno što znaju i momci iz nekoliko klanova, koji se svakodnevno susreću sa izdajama koje kažnjavaju na brutalan način. Ipak jedan događaj biće „kap koja je prelila čašu" i nateraće vođe da svoje članove pošalju na najmračnija mesta, kako bi se podelila teritorija, ali i ispitala moć.

Režija: Ejdrijan Vitorija. Igraju: Skot Vilijams, Keni Dauti, Kordilija Bageja...

TAJNA MOJE MAJKE - RTS 1, 00.35

Mlada nastavnica Loren je trudna. Ona nikada nije saznala ko su joj biološki roditelji pa zajedno sa suprugom kreće u potragu. Ubrzo dolazi do zastrašujućeg otkrića da joj je otac u zatvoru zbog ubistva njenog dede. Otac tvrdi da je nevin, a njena biološka majka je uplašena i ne želi da otkrije istinu...

Režija: Kristof Kraford. Igraju: Nikol de Boer, Barbara Niven...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • četvrtak, 19.01.
 • petak, 20.01.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Moja
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova.rs
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS satelit
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2

Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | Kontakt

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2017. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.