Izdvajamo

 • TV stanice

Ponedeljak, 8. avgust 2022. 09:57

Pregled filmova za 8. avgust 2022.

ŠEST STEPENI RAZDVAJANJA - Red TV (Pink 2), 13.03

Flen i Lisa Kitridž su dobrostojeći bračni par sa vrlo uspešnom karijerom trgovaca umetničkim delima čija je klijentela visoko društvo Menhetna. Jedne večeri, baš kada Kitridžovi imaju važne goste, na njihovim vratima pojaviće se crni mladić Pol. Pol tvrdi da je prijatelj njihove dece, tačnije da je zajedno sa njima studirao i da je upravo opljačkan te da moli da se na kratko skloni kod njih. Kitridžovi ga, naravno, primaju u kuću, i istog trenutka su svi opčinjeni ovim momkom, njegovom inteligencijom i šarmom. Pol će se ponuditi da napravi čitavu večeru i sve zabavljati pričama o svom ocu, te je sasvim normalno što će ostati da prespava.Sutradan ujutru, Kitridžovi će početi da sumnjaju u Polovu priču, tačnije, u sve Polove priče. Scenario je, po svom vrlo uspešnom pozorišnom komadu napisao Džon Gver

Režija: Fred Šepisi. Igraju: Vil Smit, Donald Saterlend, Stokard Čening, Heder Grejem...

LEGENDA O TARZANU (2016) - Red TV (Pink 2), 17.30

Prošlo je dosta godina otkada je čovek, nekada zvan Tarzan, ostavio za sobom afričke džungle radi urbanog života kao Džon Klejton Treći. Lord Grejstok pozvan je da se vrati u Kongo u ulozi trgovinskog izaslanika parlamenta, nesvetan da je pijun u smrtonosnom spoju pozhlepe i osvete koji je osmislio Belgijanac, Kapetan Leon Rom...

Režija: Dejvid Jejts. Igraju: Semjuel El Džekson, Aleksander Skarsgard...

KRAJ KAZNE (2019) - Cinemax, 18.20

Nakon što ostane udovac, Frenk Fogl nevoljno kreće na putovanje da ispuni poslednju želju svoje supruge i raspe njen pepeo u zabačeno jezero u Irskoj, kao i obećanje da će na taj put povesti njihovog otuđenog sina Šona. Kada Šon izađe iz zatvora, poslednja stvar koja mu pada na pamet je put u inostranstvo sa otuđenim ocem...

Režija: Elfar Adalstins. Igraju: Džon Hokis, Logan Lerman, Sara Bogler...

DEČKO, DAMA, KRALJ, ŠPIJUN (Tinker Tailor Soldier Spy) - Cinestar, 18.25

Napeti triler slavnog švedskog režisera Tomasa Alfredsona, nastao je prema istoimenom romanu majstora špijunskih trilera, Džona Le Karea. Režiser je uspeo da sakupi fantastičnu glumačku ekipu koju čine Gari Oldman, Kolin Firt, Tom Hardi.

Radnja ovog špijunskog trilera smeštena je u vreme Hladnog rata. Špijun Džordž Smajli je poslat u prevremenu penziju posle neuspešne misije u Mađarskoj, kada je jedan njegov kolega ubijen. Godinu dana kasnije služba želi ponovo da ga aktivira, kako bi otkrio sovjetsku krticu u samom vrhu britanske obaveštajne službe. On pristaje da se aktivira i ubrzo saznaje da je ubačeni sovjetski agent postao oslonac službe i da se sprema da ukrade obaveštajne podatke...

Režija: Tomas Alfredson. Igraju: Gari Oldman, Kolin Firt, Tom Hardi...

DEVOJKA IZ DŽERSIJA (Jersey Girl, 2004.) - 1000, 19.00

Oli Trinke je uspešan muzički promoter koji živi na Menhetnu. Čini se da ima ceo svet pod nogama, ali, kada mu žena umre na porođaju i ostavi ga samog s njihovom ćerkom, njegov do tada savršen život počinje da se raspada. Ostaje bez posla i mora da se vrati u grad u kojem je odrastao - Nju Džerzi. Godine prolaze, a on i dalje čezne za životom koji je nekada imao. Međutim, njegovoj ćerki Gerti Nju Džerzi se dopada najviše na svetu. Romantična komedija "Devojka iz Džerzija" snimljena je 2004. godine.

Režija: Kevin Smit. Igraju: Dženifer Lopez, Ben Aflek, Rahela Kastro, Liv Tajler...

PAKLENA VOŽNJA (Hell Ride) - Prva plus, 20.00

Pistolero, vođa bande ozloglašenih bajkera pod imenom Viktors, zajedno sa dvojicom prijatelja, sprema osvetu! Ubijena je njegova devojka Čiroki Kusumi, a iza ubistva stoji supranička banda 666, koju predvode Bili Vings i Deuš. Na paklenom putu osvete, trojica Viktorsa se suočavaju sa brojnim izazovima. A onda ostatak Viktorsa, zbog problematičnog ponašanja Pistolera, počinje da dovodi u pitanje njegovu posvećenost i želju za osvetom. Sve se dodatno komplikuje kada misteriozni Komanče otkrije pikantne detalje iz Pistolerove prošlosti… U filmu se u sporednoj ulozi pojavljuje srpska glumica Maja Mandžuka.

Režija: Leri Bišop. Igraju: Erik Balfor, Leri Bišop, Majkl Medsen, Denis Hoper...

ISPOD POVRŠINE - Red TV (Pink 2), 20.00

Kler je usamljena od kako joj je kćerka otišla na koledž. Kada svom mužu Normanu saopšti da u njihovoj kući postoji nešto paranormalo, on misli da je Kler pod stresom. Šalje je kod psihijatra koji smatra da Klerine tvrdnje nisu potpuno neosnovane. Ona je potpuno sigurna da nešto što ne pripada ovom svetu pokušava da stupi u kontakt sa njom. Međutim, istraživanje je ne dovodi do bilo kakvog opipljivog dokaza. Ali kada iz obližnjeg koledža nestane žena koja liči na nju, Kler je ubeđena da to ima veze sa zlokobnim, natprirodnim prisustvom u kući...

Režija: Robert Zemekis. Igraju: Mišel Fajfer, Harison Ford, Džo Morton, Miranda Oto...

UBITI BILA (Kill Bill 1, 2003.), 1. deo - Fox Movies, 20.50

Do zuba trudnoj lavuši to je trebalo da bude najlepši dan u životu. Ali, na crkveno venčanje upala je grupa zlikovaca - njenih bivših kolega - i upucala sve prisutne! Međutim, Nevesta (tako je oslovljavaju) je preživela, provela nekoliko godina u komi, pa se uz urlik probudila, još jednom urliknuvši kada je shvatila da su joj uzeli bebu iz stomaka. Nema joj druge, do da pobije sve odgovorne i nađe dete! Ni izbliza remek delo poput "Uličnih pasa" ili sjajan poput "Petparačkih priča", ali, svejedno, "Kil Bil (1)" je jak film, koji je Tarantino izbacio 2003, da bi ga dovršio godinu kasnije, u "Kil Bil (2)".

Režija: Kventin Tarantino. Igraju: Uma Turman, Lusi Lu, Deril Hana, Dejvid Karadin, Majkl Medsen...

VAJS: KORPORACIJA ZLOČINA - B92, 21.00

U svetu budućnosti za bogate i slavne otvoreno je luksuzno odmaralište u kom se za njih brine osoblje stvoreno samo za tu namenu. Ovo savršeno osoblje učiniće sve kako bi svojim uglednim gostima ispunili svaku želju, sve do trenutka kada se jednoj od njih ne vrate izbrisana sećanja. Ponovo svesna svega, ona će krenuti u osvetu protiv svih koji su joj naudili.

Režija: Brajan Miler. Igraju: Brus Vilis, Tomas Džejn...

IGRA JELENA (Raindeer Games, 2000.) - RTS 1, 21.55

Zamka je postavljena. Igra počinje. Pogledajte kako će se, po glavnog aktera solidnog akcionog trilera "Igra jelena" (2000) završiti.

Afleku je pripala rola kriminalčića Rudija, koji tokom služenja kazne zbog krađe kola, od cimera Nika saznaje za njegovu dopisnu simpatiju Ešli. Tik pred izlazak, Nik je ubijen u tuči, pa Rudi odlučuje da nađe Ešli i predstavi se kao pokojnik. Ali, uz lepojku stiže i njen opaki brat, Gabrijel, koji planira da opljačka kazino u kojem je "pravi" Nik radio. E moj Rudi, dal' da ćutiš ili da zboriš istinu?

Režija: Džon Frankenhajmer. Igraju: Ben Aflek, Geri Sinis, Šarliz Teron...

SEDAM MINUTA (7 minutes) - Prva plus, 22.00

Nakon što su se zadužili kod neurotičnog vođe narko-kartela, trojica očajnih mladića, Sem, Majk i Oven, primorani su da počine drsku pljačku. Ono što počinje kao jednostavan plan – ući i izaći za sedam minuta – ubrzo prerasta u opasnu igru na život i smrt. Sa svakim proteklim minutom na videlo izlaze pravi motivi i neočekivani obrt sve više podiže uloge. Semova trudna devojka Kejt je oteta, što predstavlja dodatni pritisak i primorava naše junake da urade sve što mogu kako bi izvukli žive glave.

Režija: Džej Martin. Igraju: Luk Mičel, Zejn Holc, Džejson Riter...

RAZGOVORI ANĐELA (Talk of Angels, 1998.) - RTS 2, 22.40

Mlada Irkinja počinje da radi kao guvernanta za tri devojčice u Španiji 1936. godine, neposredno pred Građanski rat. Majka podržava Franka, otac ne. (Talk of Angels, 1998.)

U Španiju je došla se bi se sklonila od pritiska zbog braka sa irskim aktivistom. Međutim, i u Španiji su politički nemiri, a ona radi za bogatu porodicu. Povrh toga, privlači je oženjeni muškarac koji učestvuje u borbi protiv fašizma i Franka.

Režija: Nik Hem. Igraju: Poli Voker, Vinsent Perez, Franko Nero

EKSPERIMENT - Cinestar Action, 22.50

Edrijen Broudi i Foret Vitaker glume u šokantnom psihološkom trileru o 24 muškarca koji su dovedeni na ivicu ludila kada se eksperiment, u kojem se simulira život u državnom zatvoru, potpuno otme kontroli. Oskarovci Edrijen Broudi i Forest Vitaker igraju u ovom izluđujućem psihološkom trileru koji je zasnovan na čuvenom eksperimentu u zatvoru Stenford. Grupa naučnika sprovodi dvonedeljni psihološki eksperiment koji zahteva učešće 24 ispitanika.

Pravila su jednostavna: Jedna grupa ispitanika glumiće zatvorske čuvare, a druga će glumiti zatvorenike. Iako su čuvari dobili više nego jasne instrukcije da treba da održe red bez upotrebe sile, niko nije spreman na ono što će se desiti kada izbije pobuna, a sva uljudnost nestane. Dobrovoljci se sve više uživljavaju u svoje uloge, moć ih kvari, strahovi rastu, a eksperiment se zastrašujuće otima kontroli.

Režija: Pol Šering. Igraju: Ejdrijen Brodi, Forest Vitaker, Kam Žigande...

BOŽJE DETE (Child of God) - Sinemanija, 23.25

Smešten u gradiću Tenesiju u podnožju Apalačkih planina 1960-ih godina, „Božje dete“ (Child of God, 2013) pripoveda priču o Lesteru Balardu, siromašnom i nasilnom čoveku.

Balardov život je katastrofalan pokušaj da živi van društvenog poretka. Stalno je lišavan roditeljske brige i toplog doma, izjedala ga je usamljenost, pa se doslovno i figurativno spustio na nivo pećinskog čoveka, istovremeno sve dublje tonući u zločin i degradaciju.

Režija: Džejms Franko. Igraju: Džejms Franko, Tim Blejk Nelson, Džim Parek...

SVETI GEORGIJE UBIVA AŽDAHU - Prva, 23.30

Radnja filma smeštena je u razdoblje od 1912. do 1914. godine u jednom srpskom seocetu na priobalju Save nadomak granice sa Austrougarskom, i prati dešavanja vezana za selo i njegove stanovnike, od bitke protiv Turaka u Prvom balkanskom ratu 1912. do izbijanja Prvog svetskog rata 1914. i presudne Cerske bitke.

U selu postoji duboka podela između zdravih vojno sposobnih muškaraca i mnogobrojnih vojnih invalida iz prošlih Balkanskih ratova, i ove dve grupe, iako dele isti prostor, žive umnogome odvojeno jedni od drugih zbog međusobne netrpeljivosti.

U središtu pažnje filma je ljubavni trougao između seoskog žandara Đorđa, njegove žene Katarine i mladog vojnog invalida Gavrila koji je nekada bio u ljubavnoj vezi sa Katarinom pre nego što je u ratu izgubio ruku, a uz ruku donekle i volju za životom. Iako se Katarina u međuvremenu udala za Đorđa, ona i dalje voli Gavrila što povremeno dovodi do konfrontacije između njih dvojice.

Po početku Prvog svetskog rata počinje mobilizacija svih delova Srbije i svi vojno sposobni meštani sela su mobilisani. U selu su ostali samo žene, deca i invalidi koji, kako glasine tvrde, pokušavaju da iskoriste situaciju udvarajući se seoskim ženama. Ove glasine dopiru do mobilisanih seljana na frontu i, da bi sprečili opštu pobunu i njihovo napuštanje borbenih položaja, srpska komanda odlučuje da i invalide pošalje na front i to na prvu borbenu liniju.

Film je bio srpski kandidat za američkog Oskara za najbolji film van enleskog govornog područja za 2009. godinu.

Režija: Srđan Dragojević. Igraju: Lazar Ristovski, Nataša Janjić, Milutin Milošević...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • ponedeljak, 1.08.
 • utorak, 2.08.
 • sreda, 3.08.
 • četvrtak, 4.08.
 • petak, 5.08.
 • subota, 6.08.
 • nedelja, 7.08.
 • ponedeljak, 8.08.
 • utorak, 9.08.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova S
 • Nova sport
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva kick
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS svet
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Superstar
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • AMC
 • Animal Planet
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • DOX TV
 • Epic Drama
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt

Copyright © Krstarica 1999-2022. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.