Izdvajamo

 • TV stanice

Sreda, 20. januar 2021. 08:17

Pregled filmova za 20. januar 2021.

PREDSEDNIKOVA ĆERKA - Red TV (Pink 2), 12.22

Nekada davno... živela je lepa devojka po imenu Samanta. Imala je sve što je mogla da poželi, i živela je u prelepoj beloj kući. Beloj Kući... Keti Holms igra Samantu Mekenzi - situiranu mladu devojku koja samo želi normalno školsko iskustvo, van uticaja svojih roditelja. Jedini je problem što je njen otac (Michael Keaton), predsednik SAD! Ali, nju ništa neće zaustaviti. Iako je neprestano pod nadzorom Tajne službe i uvek na oku medija, Samanta upoznaje - i zaljubljuje se - u zgodnog studenta... koji takodje ima svoj skriveni život.

Režija: Forest Vitaker. Igraju: Kejti Holms, Majkl Kiton, Mark Blukas...

BOMBAŠI - RTS 1, 13.53

Bombaši je jugoslovenski film snimljen 1973. godine u režiji Predraga Golubovića, a scenario su pisali Ratko Đurović i Vlatko Gilić.

Bombaši Đoka i Kovač su dobri drugovi, hrabri i vešti ljudi, koji su u ratu imali poseban odnos prema drugima i prema smrti.

Režija: Predrag Golubović. Igraju: Velimir Bata Živojinović, Ljubiša Samardžić, Abdurahman Šalja, Boro Begović...

AMERIČKI PREDSEDNIK - Red TV (Pink 2), 14.21

"Američki predsednik" postavlja veoma zanimljivu dilemu: Kako lider sveta koji je udovac balansira između obaveza prema svojoj državi i privatnog života, uključujući i metode udvaranja? Majkl Daglas glumi predsednika Endrua Šeparda koji se, prilično neočekivano, zaljubljuje u lobistu za zaštitu životne sredine - Anet Bening u ulozi Sidni Vejd. Ovaj film je priča o neobičnoj romasi u kojoj najmoćniji čovek sveta mora da savlada prepreke, ali ne u suočavanju sa običnim građanima.

U pokušaju da uskladi želju za privatnošću i napore da održi vezu, predsednik Šepard se suočava sa mnogim drugim problemima - sa postizanjem rejtinga, radoznalim novinarima i agresivnim političkim protivnikom. Srećom, tu su njegovi savetnici, šef kabineta, savetnik za unutrašnja pitanja, portparol Bele kuće, sekretar za štampu Bele kuće i lični asistent koji koordiniraju njegov raspored, suočavaju se sa zahtevima Kongresa i sprečavaju sva velika neprijatna dešavanja... I sve to u godini izbora. Ali politička kriza se umnogome razlikuje od lične. Postavlja se pitanje: Da li će mediji, javnost i savetnici dozvoliti Endruu Šepardu da istovremeno bude predsednik države i samac? Samo ovaj američki predsednik može da nađe način da ispuni obaveze kabineta, kao i potrebe žene koju voli.

Režija: Rob Rajner. Igraju: Majkl Daglas, Anet Bening, Martin Šin, Ričard Drajfus.

ZLI PORUČNIK: NJU ORLEANS - Prva plus, 15.00

Poslednji film Vernera Hercoga "Zli poručnik" (The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans, 2010), premijerno je prikazan na Venecijanskom festivalu, jeste kriminalistička drama o kontroverznom odlikovanom policajcu na putu ka propasti. Bitanga od detektiva, Terens Makdona iz Odeljenja za ubistva, jednako je posvećen poslu i drogama dok se olako poigrava zakonom.

Da bi postigao svoj cilj, maše značkom koliko i pištoljem. Posle teške povrede leđa, dok je spasavao zatvorenika od davljenja neposredno nakon prolaska uragana Katrina, detektiv je unapređen u poručnika. Prepisuju mu lekove protiv bolova i vraćaju na posao.

Godinu dana kasnije, postaje zavisan od lekova i od kokaina. Ali njegove obaveze prema policiji se nastavljaju, i kada bude pobijena porodica afričkih imigranata, Terensu Makdoni prepuštaju taj slučaj. Njegov inače buran život još više komplikuje prostitutka u koju je zaljubljen. Zajedno padaju u sopstveni svet obeležen željom, prinudom i savešću.

Režija: Verner Hercog. Igraju: Nikolas Kejdž, Eva Mendez, Val Kilmer...

XXX - 1000, 16.30

Ako želiš da tražiš od nekoga da spasava svet, budi siguran da je to neko ko zaista voli svet! Vin Dizel je Ksender Kejdž. On je tipični “adrenalin džanki” koji nema strah. Kada ga američka vlada regrutuje za specijalnu misiju, on baš i nije mnogo oduševljen. U pitanju je jedna tajna organizacija koja planira potpuno uništavanje sveta, na čijem čelu je nihilista Jorgi. Ksender Kejdž treba da se infiltrira u ruski kriminalni krug, koristeći svoje sposobnosti i atletsku veštinu kako bi sakupio informacije o tom poduhvatu.

Režija: Rob Koen. Igraju: Vin Dizel, Asia Arđento, Semjuel L.Džekson, Morton Čokaš...

ŽENE - Cinestar, 18.00

Šta se događa kada imate spoj talentovanih glumačkih ženskih zvezda, koje predvode Meg Rajan i Anet Bening, slavne scenaristkinje i rediteljke i klasične priče o krugu prijateljica iz Njujorka? Odgovor je "Žene" - pametna i vesela komedija o modernim ženama i snazi ženskih odnosa.

Ovo je priča o Meri Hajns, modnoj kreatorki koja, čini se, ima sve - predivnu kuću, bogatog muža, neodoljivu jedanaestogodišnju ćerku i dodatni posao u veoma cenjenoj očevoj firmi koja proizvodi odeću. Njena najbolja prijateljica Silvija takođe vodi zavidan život - ona je "srećno neudata" urednica poznatog modnog časopisa, vlasnik ogromnog ormara prepunog firmirane garderobe, koji svedoči o njoj kao o neprikosnovenom sudiji o ukusu i stilu njujorške visoke mode. Ali, kada Merin muž uđe u aferu s Kristal, koja vreba iza pulta s parfemima u tržnom centru "Saks" na Petoj aveniji, nastaje pakao. Odnos Meri i Silvije biće doveden do tačke usijanja. Njih dve, ali i blizak krug njihovih prijateljica, uključujući Edi i Aleks, počeće da preispituju svoja prijateljstva i svoje romantične veze.

Režija: Dajana Ingliš. Igraju: Meg Rajan, Eva Mendes, Džada Pinket-Smit, Anet Bening, Debra Mesing, Bet Midler, Kendis Bergen...

BUĐENJE VALHALE - Sinemanija, 19.00

Krvavi film "Buđenje Valhale" (Valhalla Rising, 2009) je priča o vikinškim ratnicima sa Madsom Mikelsenom u glavnoj ulozi koji glumi Jednookog - natprirodno snažnog nemog ratnika, zarobljenika vikinškog poglavice koji služi za razonodu i krvave borbe do smrti. Uz dečakovu pomoć Jednooki beži u nepoznatu zemlju, gde otkriva svoju pravu narav. Film počinje na pustoj obali, gde se vođe zaraćenih klanova sreću u borbi. Godinama je najstrašniji i najbolji ratnik bio tajnovita figura poznata samo kao Jednooki.

Tih i ubistven, Jednooki je uspevao da porazi svakoga s kim se susretao, ali oduvek su svi o njemu mislili više kao o zveri nego ratniku. Odnos je uspostavio jedino sa dečakom koji mu svakoga dana donosi hranu i vodu. Stalno zatvoren i u lancima, Jednooki je privukao pažnju nove sile koja pustoši zemlju i uklanja vođe plemena - hrišćana. Odlučan da osvoji teritoriju za svoju veru, vođa hrišćana sa Jednookim i dečakom kreće u odiseju do Svete zemlje.

Danski reditelj i scenarista Nikolas Vinding Refn našao je inspiraciju za "Valhalu" kod majstora Akire Kurosave, Serđa Leonea i Andreja Tarkovskog.

Režija: Nikolas Vinding Refn. Igraju: Madson Mikelsen, Geri Luis i Aleksandar Morton.

DOBRO DOŠLI U ZAMKU (2013) - Prva plus, 20.00

Bivši kriminalac Džejkob Sternvud prisiljen da se iz svog skrovišta na Islandu, vrati u London, kada se njegov sin uplete u pljačku koja krene po zlu. Welcome to the Punch, 2013)

To daje poslednju priliku detektivu Maksu Levinskom da uhvati čoveka kojeg pokušava da ulovi čitav život. Započinje njihov obračun, ali istovremeno otkrivaju i dublju zaveru koju moraju zajednički rešiti kako bi preživeli...

Režija: Eran Krivi. Igraju: Džejms MekEvoj, Mark Strong, Džoni Haris, Danijel Mejs...

ZLOČINAČKI UM (Criminal ) - B92, 21.00

Ovo je priča o pravom čoveku u pogrešnom telu. Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt usađuju sećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će sprečiti katastrofu svetskih razmera.

Režija: Ariel Vromen. Igraju: Kevin Kostner, Rajan Rejnolds, Tomi Li Džons, Gari Oldman...

MUMIJA 3: GROBNICA ZMAJSKOG CARA (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor) - Fox Movies, 21.00

U trećem nastavku avanturističkog serijala "Mumija" akcija je prebačena iz egipatskih piramida u grobnicu moćnog kineskog cara kojeg Aleks O'Konel, sin istraživača Rika O'Konela, probudi iz večnog sna.

Prošlo je 2000 godina od kada je čarobnica Zi Juan zarobila u grobnicu nemilosrdnog kineskog cara Hana i njegovu vojsku. Na inicijativu britanske vlade, Rik O'Konel i njegova supruga Evelin odnose relikviju, tj. dijamant “Oko Šangri-La” u Kinu. Relikvija može da vaskrsne cara Hana i pokaže gde se nalazi izvor večnog života. Kada par stigne u Kinu, nađe se sa svojim sinom Aleksom, koji je otkrio Hanov grob, i sa Evelininim bratom Džonatanom Kranahanom. Ubrzo, Konelove izda profesor Rodžer Vilson, koji se udruži sa generalom Jangom.

Režija: Rob Koen. Igraju: Brendan Frejzer, Džet Li, Maria Belo...

NON STOP (Non-Stop) - Cinestar, 21.10

Radnja filma se odvija na međunarodnom letu Njujork – London. Tokom leta, američki savezni agent prima seriju pretećih poruka. Svakih 20 minuta biće ubijen jedan putnik, sve dok se 150 miliona dolara ne prebaci na tajni bankovni račun…. Trka sa vremenom tek je počela. A Bil mora da nađe način kako da se izbori sa opasnim kriminalcem koji ne odustaje od svojih pretnji...

Režija: Žam Kolet-Sera. Igraju: Lijam Nison, Džulijan Mur, Anson Mount, Mišel Dokeri

VELIKI NAPAD - Cinestar Action, 21.45

Godina je 1945. Američka vojska je potisnula japanske trupe na Filipine, gde se nalazi veliki broj ratnih zarobljenika. Japanski vojni vrh je naredio smaknuće zarobljenika u svim logorima kojima se američke snage približe...

Režija: Džon Dal. Igraju: Bendžamin Bret, Džejms Franko, Džozef Fajns, Koni Nilsen, Maks Martini...

ULIČNE BORBE (Fighting (2009)) - Prva plus, 22.00

Slučajan susret sa sitnim kriminalcem uvuče Šona u svet uličnih borbi

Mladi Šon Makartur došao je u Njujork bez ičega. Jedva zarađuje za život prodavajući falsifikovanu robu na ulicama. Međutim, uskoro će se njegova sreća promeniti nakon što prevarant Harvi Borden uvidi kako Šon ima velikog potencijala za ulične borbe. Uskoro ga Harvi upoznaje sa svetom podzemlja, pomogne mu da zaradi prvi ozbiljan novac na uličnim borbama i njih dvojica oformljuju nesvakidašnje partnerstvo…

Režija: Dito Montijel. Igraju: Čening Tejtum, Terens Hauard, Luis Guzman...

KRIVAC (Den skyldige, 2018) - RTS 2, 23.08

Asger Holm, dispečer za hitne pozive i bivši policajac, javlja se na hitan poziv žene koja je kidnapovana. Kada se veza iznenada prekine, počinje potraga za identitetom žene i njenim otmičarima. (Den skyldige, 2018)

U trci sa vremenom Asgeru je telefon jedino pomoćno sredstvo i dok pokušava da pomogne najbolje što može, počinje da shvata da je u pitanju mnogo veći zločin nego što je pretpostavljao.

Režija: Gustav Moler. Igraju: Jakob Kedergren, Džesika Dinejdž, Omar Šargavi...

ARMIJA JEDNOG - Prva, 23.50

Nakon što ga je posetio Bog “lično”, ekcentrični građevinac Gari Folkner, odlučuje da krene u jednu avanturu, pa odlazi u, ratom zahvaćeni, Pakistan kako bi lidera Al-Kaide, Osamu Bin Ladena, doveo pravdi…

Režija: Lari Čarls. Igraju: Nikolas Kejdž, Rasel Brend, Vendi Meklendon-Kovi

IDIOKRATIJA - Red TV (Pink 2), 00.33

Redov Džo Bouers je 2005. izabran da učestvuje u vojnom eksperimentu u kojem bi, zajedno s Ritom, bio u hibernaciji godinu dana. Odabran je kao, statistički gledano, slika i prilika prosečnog vojnika. Rita je, pak, prostitutka osuđena na društveno koristan rad. Međutim, junake satirične SF avanture "Idiokratija" (2006) svi zaborave kada se zatvori vojna baza u kojoj se odvijao "pokus". Rita i Džo se bude sami - 2505. godine. U društvu u kome su ljudi toliko intelektualno degradirali da je Džo sada najpametniji na svetu. Na njemu je sada veliki zadatak: da spase Ameriku od - gluposti, ali to će uspeti samo ako tupane kojima je okružen uveri u istinitost svojih tvrdnji.

Režija: Majk Džadž. Igraju: Luk Vilson, Maja Rudolf, Deks Šepard, Teri Krus, Džastin Long...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • sreda, 13.01.
 • četvrtak, 14.01.
 • petak, 15.01.
 • subota, 16.01.
 • nedelja, 17.01.
 • ponedeljak, 18.01.
 • utorak, 19.01.
 • sreda, 20.01.
 • četvrtak, 21.01.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • BK
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova S
 • Nova sport
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva kick
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS svet
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • AMC
 • Animal Planet
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt

Copyright © Krstarica 1999-2021. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.