Izdvajamo

 • TV stanice

Nedelja, 17. oktobar 2021. 18:21

Pregled filmova za 17. oktobar 2021.

BARBA ŽVANE - RTS 2, 16.00

Seljaci u Istri, kako bi pomogli partizanima šalju kao svoju pomoć deset grla stoke izgladnelim partizanima u Gorskom Kotaru. (1949)

Stoku treba da potera Barba Žvane, koji, služeći se raznim lukavstvima, savladava sve prepreke i opasnosti na svom putu i uspeva je dovesti u Gorski Kotar. On se tada i priključuje partizanima. Po završetku rata, 1945. godine Istra je slobodna, a na čelu kolone partizana i oslobodilaca, u svoje selo, pobedonosno ulazi i sam Barba Žvane.

Režija: Vjekoslav Afrić. Igraju: Dragomir Felba, Vladimir Medar, Nada Mlađenović, Milutin Mića Tatić...

IGRAJ SVOJU IGRU 2 - Red TV (Pink 2), 16.31

Posle spektakularne pljačke kazina koju su izveli Deni Oušn i njegova ekipa žive miran život. Međutim, tri godine kasnije Teri Benedikt ih pronalazi i hoće svoj novac nazad. Postavlja im uslov, moraju mu vratiti novac i to sa kamatom, pa je iznos sada 190 miliona dolara. Za to imaju dve nedelje, u suprotnom biće ubijeni.

Svesni toga da u Americi ne mogu da izvedu tako veliku pljačku oni odlučuju da odu u Evropu. Rasti ugovara posao u Amsterdamu, ali posle uspešnog ulaska i obijanja sefa shvataju da ih je preduhitrio najpoznatiji evropski lopov Fransoa Tulur poznat pod nadimkom Noćna lisica. Deni i Rasti pronalaze svog rivala i saznaju da je on otkrio Benediktu ko ga je opljačkao. Razlog za to je što se Fransoa osetio uvređenim kada mu je njegov mentor rekao da misli da su oni bolji lopovi od njega. Sada Fransoa želi da dokaže da nije tako, i predlaže Deniju takmičenje. Cilj je Faberžeovo jaje koje će biti izloženo u muzeju u Rimu, a čija vrednost bi pokrila dug ka Benediktu. Dodatne probleme stvara im agent Interpola Izabel Lahiri inteligenta i veoma odlučna da ih spreči da izvedu pljačku. Deni prihvata izazov i počinju pripreme za još jednu spektakularnu pljačku koja im može obezbediti potreban novac, a ujedno doneti tiulu najvećih lopova ikad.

Režija: Stiven Soderberg. Igraju: Džordž Kluni, Bred Pit, Džulija Roberts. Ketrin Zita Džouns...

ISTORIJA LJUBAVI (The History of Love, 2016) - Sinemanija, 18.20

Ova ljubavna priča prati život Lea, jevrejskog migranta iz Poljske, koji se nikad nije oporavio od gubitka njegove najveće ljubavi, Alme, koja je sa porodicom odbegla u SAD u vreme Drugog svetskog rata. (The History of Love, 2016)

Leo sada živi u Njujorku, gde upoznaje devojčicu koja mu pomaže da dođe u kontakt sa prošlošću, uz pomoć davno izgubljene knjige Istorija ljubavi.

Ostvarenje Istorija ljubavi snimano je na više lokacija, među kojima su Montreal, Njujork, Kluž i Bukurešt.

Režija: Radu Mihaileanu. Igraju: Džema Arterton, Derek Džejkobi, Sofi Nelis...

NEVINE LAŽI (Knight and Day, 2010) - 1000, 19.45

Po scenariju Patrika O'Nila, u centru radnje filma je usamljena žena, kojoj naizgled bezopasni sastanak "na slepo" iznenada okreće život naopako, kada je špijun povede u divlju avanturu da bi sačuvao moćnu bateriju u kojoj leži ključ neograničenog izvora energije. (Knight and Day, 2010)

Par, koji igraju Kameron Dijaz i Tom Kruz, upušta se u avanturu po celom svetu, a njihov život zavisi od uspešnosti operacije.

Džun će se naći u centru lukavo sklopljenih saveza i neočekivanih izdaja i moraće da bira između istine i poverenja.

Režija: Džejms Mengold. Igraju: Kameron Dijaz, Tom Kruz, Piter Sarsgard, Megi Grejs, Pol Dejno...

OPSADA (The Siege) - Prva plus, 20.00

Akcioni triler "Opsada" (1998) govori o islamskim militaristima koji seju teror po Njujorku. Posle eksplozija bombi u bruklinskom autobusu i pozorištu na Brodveju, uslediće napadi na školu i sedište FBI-ja. Predsednik objavljuje vanredno stanje, a general "neofašista" Devero kreće u akciju - raspoređuje tenkove po ulicama i hapsi muškarce arapskog porekla, saterujući iz u koncentracioni logor na stadionu. Vojska je van kontrole, a vlašću opijeni Devero pravi planove za mučenja i ubistva. Dok je uloga generala Vilisa donela priznanje za najlošijeg glumca, američko Političko društvo nominovalo je "Opsadu" za nagrade u kategoriji demokratije i ljudskih prava.

Režija. Edvard Cvik. Igraju: Denzel Vašington, Anet Bening, Brus Vilis...

KAMPO MAMULA (Campo Mamula) - RTS 2, 20.10

Posle kapitulacije Italije, politički zatvorenici na ostrvu Kampo Mamula našli su se u još goroj poziciji, jer su Italijane zamenili Nemci. Oni primoravaju zatvorenike da demontiraju mine, sa obećanjem da će za deset demontiranih mina biti oslobođen jedan zatvorenik. Dvojica oslobođenih, ne našavši partizane, vraćaju se u logor i omogućavaju bekstvo ostalima..

Režija: Velimir Stojanović. Igraju: Ljuba Tadić, Pavle Vujisić, Dragan Laković...

UBIJ IH NEŽNO - B92, 21.00

Priča ovog napetog krimi trilera odvija se u Nju Orleansu, a prati Džeki Kogana, čvrstog i iskusnog kriminalca koji pokušava da otkrije ko stoji iza pljačke koja se dogodila za vreme pokeraške igre s visokim ulozima u organizaciji mafije...

Režija: Endru Dominik. Igraju: Bred Pit, Rej Liota...

NEIZVESNA BITKA (In Dubious Battle) - Sinemanija, 21.00

Na kalifornijskim plantažama jabuka devetsto sezonskih radnika bune se protiv zemljoposednika. (In Dubious Battle, 2016)

Grupa dobija novu snagu, postajući sve veća i opasnija. Pobunu vodi Džim Nolan i ona je utemeljena na njegovom tragičnom idealizmu - "hrabrosti koja se nikada ne predaje i ne popušta".

Objavljen 1936, ovaj roman smatra se prvim velikim delom Pulicerom ovenčanog pisca Džona Stajnbeka.

Režija: Džejms Franko. Igraju: Net Volf, Džejms Franko, Selena Gomez...

ULJEZ - Prva plus, 22.00

Radnja je smeštena u 2079. godinu, u kojoj priznati naučnik Spenser Olam radi na stvaranju tajnog oružja , koje bi moglo da okonča dugogodišnji rat sa vanzemaljcima. Ubrzo, Olam biva optužen da je vanzemaljski špijun i za njim se raspisuje međunarodna potera...

Režija: Feri Felder. Igraju: Geri Sinis, Medelin Stouv, Vinsent D Onofrio...

DŽEK RIČER: BEZ POVRATKA (2016) - Fox Movies, 22.00

Suzan Tarner je vojni major i predvodi Ričerovu istražnu jedinicu. Ona je uhapšena zbog izdaje, a pošto zna da je nevina, Ričer mora da je izbavi iz zatvora i otkrije istinu koja stoji iza vladine zavere, kako bi skinuo ljagu s njihovih imena i spasio im život. Dok beže od zakona, Ričer će otkriti tajnu iz svoje prošlosti...

Režija: Edvard Cvik. Igraju: Tom Kruz, Kobi Smolders, Aldis Hodž...

FELICIJINO PUTOVANJE - RTV 1, 23.09

Kanadsko-britanska drama "Felicijino putovanje" (1999), zasnovana na romanu irskog književnika Vilijema Trevora, prati tinejdžerku koja posle saznanja da je trudna odlazi iz Irske u engleski Birmingem, kako bi našla dečka koji ju je napustio. Prihvata pomoć sredovečnog Džoa, koji nastupa prijateljski, ali čije se tajne polako otkrivaju. On je sin ekscentričnog kuvara u čijoj je senci bio celog života. U prošlosti je zlostavljao više mladih, ranjivih žena, a sada se nameračio na Feliciju... Nimalo prijatna priča sasvim je na liniji prethodnih snažnih ostvatrenja kanadskog Jermenina Egojana - "Egzotika", "Slatka sutrašnjica" i "Ararat".

Režija: Atom Egojan. Igraju: Bob Hoskins, Arsine Kandžijan, Ilejn Kasidi, Šila Rid...

DOBRO DOŠLI KUĆI (Welcome Home, 2018) - RTS 2, 23.55

Brajan i Kejsi su mladi par koji pokušava obnoviti svoju vezu na odmoru u Italiji. (Welcome Home, 2018)

Međutim, stvari ne idu baš planiranim tokom. Njih dvoje ubrzo postaju žrtve Frederika, vlasnika imanja na kom su odseli...

Režija: Džordž Ratlif. Igraju: Emili Rajtakovski, Aron Pol, Rikardo Skamarčo...

LUDO SRCE - Red TV (Pink 2), 23.56

Bed Blejk je propali pevač kantri muzike koji je imao previše brakova, previše godina na putu i čašicu previše, previše puta. I pored svega, Bed će potražiti spas kod Džin, žene-novinara koja će otkriti pravog čoveka iza muzičara. Glumac sa četiri nominacije za Oskara, Džef Bridžis, tumači glavnu ulogu savršeno smešnog i polutragičnog romantičnog anti-heroja Beda Blejka u scenarističko-rediteljskom debiju Skota Kupera, pod nazivom „Ludo srce“. Bed Blejk je propali pevač kantri muzike koji je imao previše brakova, previše godina na putu i čašicu previše, previše puta. I pored svega, Bed će potražiti spas kod Džin (glumica sa dve nominacije za nagradu Zlatni globus, Megi Gilenhal) novinarke koja će otkriti pravog čoveka iza muzičara. I dok se muči na putu iskupljenja, Bad će na teži način naučiti kako život može da bude gorak za čoveka sa ludim srcem.

U 57-oj godini, Bed i dalje provodi život na putu, svirajući svoje davno zaboravljene hitove po birtijama i trećerazednim kuglanama ostareloj publici, pijanoj i zaboravljenoj poput njega samog, dok njegova slava ubrzano tone u zaborav. Najviše čemu moče da se nada je da bude uvodna tačka na velikom koncertu svog mladog štićenika Tomija Svita, koji je sve što zna naučio od Beda – s tom razlikom što je to uspeo da unovči i postane slavan. I tako se svirke ređaju jedna za drugom, sve do noći u Santa Feu, gde Bed upoznaje lokalnog novinara Džin Kredok i zaljubi se u nju. Bed joj ništa ne obećava, a budući samohrana majka sa dovoljno žaljenja u svom koferu, Džin zna da bi bila budala da poveruje u bilo šta drugo. Ipak, oni nastavljaju da budu zajedno. Može li Bed, koji jedva da uspeva da održi sopstvenu glavu izna nemirnih voda u kojima pliva, zaista da brine o nekom drugom? Njegova preispitivanja postaju sumorni portret čoveka koji počinje da se miri sa svojim ograničenjima i dobija poslednju priliku za slatku kap iskupljenja.

Režija: Skot Kuper. Igraju: Džef Bridžis, Megi Džilenhal, Robert Duval, Rajan Bingham...

DVORAC U REŠETKAMA (Brokedown Palace) - Prva plus, 00.15

U ovom napetom trileru, Kler Dejns i Kejt Bekinsejl igraju najbolje drugarice čije letovanje iz snova prerasta u jezivu noćnu moru. Kada se obe zaljube u istog tajanstvenog muškarca, i jedna i druga odbacuju oprez, i u samo jednom kratkom trenu, njihovi životi zauvek bivaju izmenjeni. Daleko od kuće, i u stranoj zemlji, njih dve moraju da dokažu svoju nevinost pre nego što bude prekasno.

Režija: Džonatan Kaplan. Igraju: Kejt Bekinsejl, Kler Dejns i Bil Pulman.


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • nedelja, 10.10.
 • ponedeljak, 11.10.
 • utorak, 12.10.
 • sreda, 13.10.
 • četvrtak, 14.10.
 • petak, 15.10.
 • subota, 16.10.
 • nedelja, 17.10.
 • ponedeljak, 18.10.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova S
 • Nova sport
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva kick
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS svet
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Superstar
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • AMC
 • Animal Planet
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • DOX TV
 • Epic Drama
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt

Copyright © Krstarica 1999-2021. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.