Izdvajamo

 • TV stanice

Subota, 18. septembar 2021. 10:03

Pregled filmova za 18. septembar 2021.

NEVINE LAŽI (Knight and Day, 2010) - 1000, 13.45

Po scenariju Patrika O'Nila, u centru radnje filma je usamljena žena, kojoj naizgled bezopasni sastanak "na slepo" iznenada okreće život naopako, kada je špijun povede u divlju avanturu da bi sačuvao moćnu bateriju u kojoj leži ključ neograničenog izvora energije. (Knight and Day, 2010)

Par, koji igraju Kameron Dijaz i Tom Kruz, upušta se u avanturu po celom svetu, a njihov život zavisi od uspešnosti operacije.

Džun će se naći u centru lukavo sklopljenih saveza i neočekivanih izdaja i moraće da bira između istine i poverenja.

Režija: Džejms Mengold. Igraju: Kameron Dijaz, Tom Kruz, Piter Sarsgard, Megi Grejs, Pol Dejno...

KRVAVI PRESTO (Kumonosu-jo, 1957) - RTS 2, 15.29

U feudalnom Japanu ratnici Vašicu i Miki prilikom povratka s jednog zadatka u šumi ugledaju vešticu koja im prorekne da će Vašicu uskoro postati vladar, ali samo do trenutka kada će šuma prohodati, pa će Mikijev sin preuzeti vlast. (Kumonosu-jo, 1957)

Nakon što ih vladar nagradi za dobro obavljen posao dodelivši im viši čin, Asaji, Vašicuva supruga, počne da uverava supruga da je isključivo on zaslužan za obavljeno, i da bezuslovno zaslužuje vlast.

Vašicu, željan slave, ubije vladara i dočepa se prestola. U strahu od Mikija, Vašicu smakne i njega. Međutim, Mikijev sin je pobegao i on odlučuje da preduzme sve ne bi li uklonio opasnoga konkurenta...

Režija: Akira Kurusoava. Igraju: Toširo Mifune, Isuzu Jamada, Takaši Šimura...

LAŽOV - Cinestar, 15.35

Američka komedija "Lažov" (Full Of It, 2007) o dečaku koji živi u lažima, sve dok jednog dana ne ostvari svoje snove i dobije priznanje za svoj trud... Međutim, tada nastaju novi problemi.

Dečak očajnički pokušava da se uklopi u novu školu služeći se lažima i najrazličitijim podvalama ne bi li impresionirao nove drugove i drugarice. Kada se jednog dana probudi i shvati da laži postaju stvarnost, 17-godišnji mladić se na komičan način suočava sa problemima i životnim situacijama za koje nije ni pomišljao da će ga snaći.

Režija: Kristijan Čarls. Igraju: Rajan Pinkston, Kejt Mari, Teri Polo...

KEJT I LEOPOLD (2001) - Prva pus, 16.00

Bili bi savršeni jedno za drugo da su živeli u istom veku - poručuje draga romantična komedija "Kejt i Leopold" (2001), koja je Stingu donela Globus (+ Oskar nominaciju) za najbolju pesmu. Uostalom, kako da ne bude drag film u kojem su parneri romantične komedije ikona Meg i neodoljivi Australijanac (i vulverin) Hju. Kada Njujorčanin Stjuart pod Bruklinskim mostom pronađe rupu u vremenu - uleteće u 19. vek. Tamo će ga spaziti Leopold, treći vojvoda od Albanija i simpatični neženja. Taintrigiran, vojvoda ga sledi, pa sad obojica završavaju u sadašnjosti. Dok pokušava da se snađe u megapolisu, zakleti džentlmen Leopold upoznaje Kejt, Stjuartovu bivšu...

Režija: Džejms Mangold. Igraju: Meg Rajan, Hju Džekmen, Liv Šrejber...

VALDEZ DOLAZI (Valdez is Coming, 1971.) - RTS 1, 16.23

Šerif mora da se sukobi s moćnim zemljoposednikom da bi udovica nepravedno ubijenog bila obeštećena. (Valdez is Coming, 1971.)

Gradski šerif, Bob Valdez, primoran je da likvidira čoveka koga je bogataš Frenk Taner optužio da je ubica. Valdez potom zamoli Tanera da finansijski pomogne udovicu, ali mu na to ovaj odgovori podsmevanjem, a njegovi ljudi ga skoro ubiju. Valdez se oporavi i koristi svoje iskustvo iz konjice da bi se sukobio s Tanerovim ljudima, dok njemu šalje jasnu poruku - Valdez dolazi.

Režija: Edvin Šerin. Igraju: Bert Lankaster, Suzan Klark, Frenk Silvera

AMERIKANAC (The American) - Sinemanija, 16.45

Amerikanac Džek odmara se u Švedskoj, u društvu predivne žene. Prilikom šetnje idiličnim zimskim krajolikom u Džeka počinje da puca nepoznati muškarac.Džek ga odmah ubije a zatim likvidira i svoju devojku, kao i muškarčevog pomoćnika. (The American, 2010)

Nakon toga, u Italiji, Džek se sastaje sa poslodavcem Pavelom, koji mu daje ključeve automobila i šalje ga da se sakrije u maleni i predivni grad Kastelvečio, savetujući mu da tamo ne sklapa nikakva prijateljstva.

Međutim, Džek se zbliži sa lokalnim sveštenikom, Benedetom, a počne posećivati i prostitutku Klaru. Pavel ga zove i daje novi posao u koji je uključena atraktivna plaćenica Matilda...

Režija: Anton Korbejn. Igraju: Džordž Kluni, Paolo Bonačeli, Vajolente Plasido...

PREGOVARANJE (2017) - Prva plus, 18.00

Specijalno obučeni policijski pregovarač za taoce igra opasnu igru mačke i miš... To i ne bi bilo tako strašno da to ne radi sa još opasnijim pljačkašem banke. Osim što želi da bude na slobodi, prefrigani pljačkaš ne bira reči i sredstva kojima će poniziti pregovarača...

Režija: Skot Vindhauser. Igraju: Majkl Džej Vajt, Kvinton Džekson, Tom Berindžer...

NJENI RODITELJI (Meet the Parents) - Fox Movies, 20.00

Greg Foker je ludo zaljubljen u svoju devojku Pem i spreman je da joj postavi najvažnije pitanje. Kada njegov pokušaj prosidbe upropasti telefonski poziv s vestima da se Pemina mladja sestra udaje, Greg shvata da ključ ulaska u brak sa Pem leži u rukama njenog zastrašujućeg oca. Greg zajedno sa Pem odlazi u posetu njenoj porodici, na sestrino venčanje i očekuje da će upravo tamo biti prava prilika da je pita hoće li da mu postane žena...

Režija: Džej Rouč. Igraju: Robert de Niro, Ben Stiler, Teri Polo, Brajt Dener, Oven Vilson...

ISPOVEST OPASNOG UMA - Prva plus, 20.00

Čak Beris je poznat većini Amerikanaca kao domaćin šou programa "The Gong Show". Bio je osim toga i kreator i producent "The Dating Game", "The Newlywed Game", pun uspešnih igara 60-tih i 70-tih godina. A da li je bio plaćeni ubica, koji je sarađivao sa CIA-om? Beris rastao je maštajući o uspehu u svom šou programu, uz pomoć kog kako se on nadao, nalazio se na putu da osvoji srca mnogih lepih žena, ali je naišao na mnoge poteškoće, kako sa ženske strane, tako i sa strane TV industrije. 1960.godina bila je više nego uspešna za Berisa. Te iste godine sreo je ljubav svog života, Peni, a proslavio se i njegov šou program. Tada, i upoznaje misterioznog CIA agenta, Džim Bird, koji mu nudi posao, a za koji nije ni znao da će mu dosta izmeniti život. Beris prihvata posao, ali ubrzo shvata, kakvu igru igraju Bird i njegovi roditelji. Ali, već je kasno. Njegov život je već uveliko u opasnosti, jer KGB je uspeo da otkrije njegovu ne baš malu tajnu.

Režija: Džordž Kluni. Igraju: Sem Rokvel, Dru Barimur i Džulija Roberts...

PRVO UBISTVO (First Kill, 2017) - RTS 2, 20.08

Da bi se ponovo zbližio sa sinom, berzanski broker Vil odlazi sa porodicom u svoje rodno mesto, na odmor. (First Kill, 2017)

Po dolasku, sreće porodičnog prijatelja, Marvina, šefa policije. Marvin upozorava Vila da budu oprezni, jer se nedavno desila pljačka banke.

Vil sa sinom odlazi u lov. Otac i sin svedoče svađi i pucnjavi između dvojice muškaraca, od kojih jedan biva ranjen. Vil ranjenog čoveka odvodi kući, gde mu Vilova žena, koja je hirurg, pomaže da se oporavi.

Nakon što se oporavi, ovaj čovek uzima Vilovog sina kao taoca i traži od Vila da mu pomogne da se domogne novca ukradenog prilikom pljačke banke. Vil će morati da učini sve da spase sina.

Režija: Stiven C. Miler. Igraju: Brus Vilis, Hajden Kristensen, Getin Entoni, Megan Leonard...

NEŽELJENO DEJSTVO - B92, 21.00

Oskarom nagrađeni reditelj Stiven Soderbergh donosi napetu i provokativnu priču čije su zvezde Čening Tejtum, nominovani za Oskara Runi Mara i Džad Lou, i dobitnica Oskara Ketrin Zita-Džouns. Pošto je njen suprug pušten iz zatvora, Emili počne da pati od užasne anksioznosti i traži pomoć od psihijatra Dr. Benksa. Benks joj prepiše eksperimentalni lek, ali on izazove jezive nuspojave sa smrtonosnim posledicama.

Režija: Stiven Soderberg. Igraju: Runi Mara, Čening Tejtum, Džud Lo...

CARSTVO ŽIVOTINJA - Prva plus, 22.00

Tinejdžer Džošua Kodi naglo biva prepušten sam sebi nakon što droga odnese život njegove majke. Pod okrilje ga uzima njegova baka Smurf, koja je oduvek bila kao crna ovca u porodici. Joshua ubrzo saznaje da je Smurfina reputacija opravdana; ona i njena četiri sina su članovi srednje kriminalnog sindikata koji operiše iz njene kuće u Melburnu. Kada pogine Baz, jedan od sinova i jedini glas razuma u porodici, nestabilni Poup preuzima vođstvo u porodičnoj hijerarhiji.

Režija: Dejvid Mičod. Igraju: Gaj Pirs, Džeki Viver, Džoel Edžerton, Džejms Frešvil, Ben Mendelson...

TEKSAŠKA POLJA SMRTI (Texas Killing Fields) - Cinestar Action, 22.05

Inspirisana istinitim događajima iz sedamdesetih o ubistvima u neposrednoj blizini malog mesta kraj grada Teksas, filmska priča prati lokalnog detektiva za ubistva Majka Soudera i njegovog partnera Brajana Haja, policajca pristiglog iz Njujorka.

Njih dvojica pokušavaju da zaustave misterioznog serijskog ubicu koji nakon zločina ostavlja sopstveni „zaštitini znak“, tako što masakrirana ženska tela baca u obližnju močvaru, svima poznatu kao „polje smrti u kojem živi nečastivi“...

Režija: Ejmi Kanan Men. Igraju: Sem Vorington, Džefri din Morgan, Kloi Grejs Morec...

U ŽARU OSVETE - 1000, 22.15

Osveta je jelo koje je najbolje služiti hladno - poručuje triler "U žaru osvete" (2004) snimljen prema istoimenoj knjizi Ej-Džej Kvinela.

Krizi je ogorčen čovek, bivši američki marinac, sklon alkoholu i samoubistvu. Na nagovor prijatelja odlazi u Meksiko, gde postaje telohranitelj bogate porodice koja već duže vreme dobija pisma u kojima se preti otmicom njihove ćerke. Krizi će se sprijateljiti sa desetogodišnjom devojčicom Pintom, ali ona će uskoro biti oteta i ubijena. Gnevan, Krizi kreće u krvavi pohod na otmičare.

Režija: Toni Skot. Denzel Vašington, Dakota Faning, Kristofer Voken, Đankarlo Đanini...

RUSKI PREPAD - RTS 1, 22.35

Nikita, bivši operativac Specnaza, unajmljen je da neutrališe jako privatno obezbeđenje fabrike, ne bi li njegov mračni poslodavac preoteo posao vlasniku. (Russkié reéd, 2020.)

Međutim, Nikita i njegova ekipa odlično obučenih specijalaca upadnu u veću nevolju nego što su očekivali kada se ispostavi da je vlasnik fabrike zapravo opasni plaćenik povezan sa vojskom. Pre nego što je nasilno preuzimanje okončano, Nikita otkriva svoju nameru da preduzme tajnu misiju, sa ciljem da se osveti najopasnijem čoveku u Rusiji.

Režija: Denis Kričkov. Igraju: Ilja Antonenko, Vladimir Čuprikov, Nikita Kologrivji

HULK - Red TV (Pink 2),23.00

Posle više od četiri decenije neprekidne popularnosti, jedan od najdugovečnijih i strip likova stigao je i na veliko platno. Tako se upotpunjuje niz klasičnih likova Marvelovih stripova koji su se pojavili i na filmu. Posle Blejda, X-mena, Spajdermena, Derdevila, stiže Hulk. Šta bi bilo kada biste uvek imali nekoga ko se brine o vama? Da vas brani kada vas napadne nasilnik, kada vas nervira besni vozač ili kada na vas nasrne lopov s nožem? Šta bi bilo kada bi se u takvim stresnim i opasnim momentima pojavljivao osvetnik, veoma besan, koji bi neverovatnom snagom pobeđivao napasnike, ispravljao zlo, poravnavao račune bez griže savesti, bez posledica, bez sećanja na to? Šta ako ste taj neko - baš vi?

Naučnik Brus Baner ima problema s kontrolisanjem sopstvenog besa. Njegov mirni život istraživača na polju genetike služi mu da zaboravi bolnu prošlost. Bivša devojka, takođe naučnica, Beti Ros umorna je od veze s Brusom i odlučuje da bude samo posmatrač njegovog mirnog života. Na mestu posmatrača Beti se našla i prilikom jednog od prvih testova Banerovog fantastičnog istraživanja. Jednostavan previd dovodi do eksplozivne situacije i Baner donosi iznenadnu odluku. Njegov herojski impuls spasava mu život i ostavlja ga naizgled bez ikakvih posledica, iako je njegovo telo primilo smrtonosnu dozu gama zraka. Ipak, nešto se dešava: neobjašnjivi efekti. Eksperiment dovodi do neočekivanih rezultata. Brus oseća neko čudno prisustvo - stranca koji mu je blizak, ali opasan i interesantan.

S vremena na vreme pojavljuje se i neverovatan, ogroman i veoma snažan lik poznat kao Hulk. On uništava sve oko sebe: Banerovu laboratoriju, kuću... Na scenu stupa i vojska, koju predvodi Betin otac - general Tanderbolt Ros, zajedno s istraživačem rivalom, koga igra Glen Talbot. Samim tim sve poprima odlike lične osvete. Opasnost je sve veća, a stanje uzbune sve dramatičnije. Beti Ros ima neke teorije. Ona zna da Brusov otac Dejvid ima neke veze sa svim što se dešava i možda je jedina koja shvata da postoji veza između naučnika i Hulka. Beti će pokušati da spreči akciju vojske, koja se sprema da iskoristi sve raspoloživo oružje protiv Hulka. Da li je prekasno za spas čoveka i Hulka?

Režija: Ang Li. Igraju: Erik Bana, Dženifer Koneli, Sem Eliot...

KODEKS UBICE - Prva plus, 00.15

Detektiv, početnik u svojoj struci i na samom početku karijere, Majkl Konoli, pokušava da reši svoj prvi slučaj. Ne sumnja da ga osmatra i prati misteriozni ubica. Život mu sada visi o koncu. Neophodno je da presretne drugog ubice.koji posmatra svaki njegov korak, i reši ovaj slučaj koji će mu pomoći da napreduje...

Režija: Dejvid Armstrong. Igraju: Džastin Čatvin, Piter Stormer, Robin Tomas...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • subota, 11.09.
 • nedelja, 12.09.
 • ponedeljak, 13.09.
 • utorak, 14.09.
 • sreda, 15.09.
 • četvrtak, 16.09.
 • petak, 17.09.
 • subota, 18.09.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • BK
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova S
 • Nova sport
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva kick
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS svet
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • AMC
 • Animal Planet
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt

Copyright © Krstarica 1999-2021. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.