Izdvajamo

 • TV stanice

Ponedeljak, 1. mart 2021. 17:18

Pregled filmova za 1. mart 2021.

SAMRTNO PROLEĆE - RTS 1, 13.50

"Samrtno proleće" je jugoslovensko-špansko-američki igrani film snimljen 1973. godine.

Predstavlja ekranizaciju istoimenog romana mađarskog pisca Lajoša Zilahija, odnosno rimejk istoimenog mađarskog filma iz 1939. godine. Po žanru je kostimirana romantična drama.

Mladi diplomata vraća se iz Barselone skrhan rastankom sa voljenom ženom. Pa ipak, uskoro upoznaje novu ljubav. Ali, kad treba da tu vezu kruniše brakom, vraća se nekadašnja devojka. On je čovek dubokog osećanja časti i rastrzan između dve žene, ne našavši drugi izlaz, uzima revolver...

Režija: Stevan Petrović i Miguel Iglesijas. Igraju: Bris Pešar, Milena Dravić, Peti Šepard i Mira Stupica.

GOSPODARI SAVANE (The Ghost and The Darkness) - Red TV (Pink 2), 15.53

Džon Henri Paterson, poznati vojni inženjer i stručnjak za izgradnju mostova, pozvan je po nalogu Roberta Bumonta, glavnog izvođača izgradnje i finansijera železničke pruge u Keniji, da ubrza radove. Ne prežući ni od ucene, Bumont mu kaže da će narušiti njegov ugled ako most ne bude izgrađen na vreme. Paterson dolazi u Afriku, upoznaje zaposlene na projektu kao i meštane, pripadnike plemena Masai. Uskoro, Henri uviđa da radovi ne napreduju zbog vrlo ozbiljnog problema: naime, par krvoločnih, neuhvatljivih lavova ozbiljno preti celom kraju, usmrtivši već veliki broj ljudi.

Režija: Stiven Hopkins. Igraju: Majkl Daglas, Val Kilmer, Tom Vilkinson, Emili Mortimer, Om Puri

AMERIČKI ODMETNICI - 1000, 17.00

Džesi Džejms (Kolin Farel), čuveni odmetnik, se vraća iz građanskog rata i saznaje da je grad okupiran od strane vojske Severa i da gradom praktično vlada vlasnik železničke kompanije. Železnica kupuje zemlju od farmera po niskoj ceni, a ko ne želi da proda biva ubijen ili oteran iz grada. Džesi se, sa svojim bratom Frenkom (Gabrijel Maht), udružuje sa braćom Janger i prave bandu koja kreće u borbu protiv železnice. Svesni da železnicu zanima samo novac, banda "Džejms-Janger" kreće u pljačku banaka. Za petama im je prvi privatni detektiv na svetu, Pinkerton (Timoti Dalton), koji radi za železnicu. Film je pretrpeo težak neuspeh kod kritike i na blagajnama, uglavnom su mu zamerali to da je samo još jedan pokušaj da se napravi film sličan Mladim revolverašima.

Režija: Les Mejfild. Igraju: Kolin Farel, Skot Kan, Keti Bejts, Timoti Dalton...

NAJTRAŽENIJI ČOVEK (The most wanted man) - Cinestar, 17.50

Mladi Čečen i predani musliman dolazi u Hamburg i izaziva sumnjičavost u nemačkoj špijunskoj zajednici zbog moguće povezanosti s islamskim militantima. Nemačka advokatica za ljudska prava Anabel pokušava da ga spasi od deportovanja i da mu pomogne da nasledi novac koji mu je otac ostavio na tajnom računu koji kontroliše 60-ogodišnji britanski bankar Tomi Bru. Suparničke obaveštajne službe Nemačke, V. Britanije i SAD-a imaju svoje teorije o tome ko je on i ko su njegovi saradnici.

Režija: Anton Korbijn. Igraju: Filip Sejmur Hofman, Rejčel Mekadams...

NEPOBEDIVI - Cinestar Action, 18.10

Bokser Džordž "Ajsmen" Čejmbers, odlazi u zatvor zbog nameštene optužbe za silovanje koju odlučno poriče. Na vrhuncu je svoje karijere i besan što ne može da obrani svoju titulu šampiona. U istom zatvoru, na doživotnoj robiji je i Monro Hačen, kog ostali zatvorenici smatraju svojim herojem i bokserskim šampionom. Iako se pomirio s time da će ostatak života provesti u zatvoru, Hačena proganja pitanje bi li uspeo u životu išta da postigne kao bokser. Bio je bokser u usponu, ali je nepravedno osuđen na doživotnu robiju. Deset godina kasnije, dobija šansu da se bori protiv svetskog šampiona... Osim njih, u zatvoru je na doživotnoj robiji i Mendi, zatvorenik povezan s Kubom, vladom SAD, mafijom i upravom zatvora. U napetosti koja raste oko dvojice boksera, Mendi vidi mogućnost zarade na velikom meču koji će se održati na sigurnom, iza rešetaka…

Režija: Volter Hil. Igraju: Vesli Snajps, Ving Rajms, Piter Folk...

KUĆA MOG OCA - Sinemanija, 19.10

Vil Farel poznati je američki komičar koji se proslavio u popularnoj emisiji ”Uživo subotom uveče” (SNL), u periodu između 1994. i 1995. godine. Nakon toga, Farel je glumio u mnogim filmovim, a jedan od njih je i vestern komedija ”Kuća mog oca” iz 2012. godine. Ovaj film režirao je Ferelov kolega i scenarista emisije ”Uživo subotom uveče”, Met Piedmont.

Armandro Alvarez živi i radi celog svog života na očevom ranču u Meksiku. Kada ranč zapadne u finansijsku krizu, Armandov mlađi brat Raul dolazi sa svojom novom verenicom Sonjom, da bi pružio pomoć. Raul je uspešan internacionalni biznismen, a svoj novac želi da iskoristi da bi spasao očev posed. Ubrzo, Armando se zaljubljuje u Sonju, a ispostavlja se da su Raulova karijera i uspeh izgrađeni na prevari. Međutim, tu nije kraj problemima, jer neočekivano upadaju i u rat sa meksičkim najozloglašenijim dilerom narkotika, poznatim Onzom.

Kombinacija vesterna i komedije nije novo otkriće, ali je svakako mač sa dve oštrice. Iako je i sam velikan vesterna Džon Vejn glumio u ovakvim sklopovima žanrova, sasvim je jasno da je po sredi klizav teren. Srećom, ”Kuća mog oca” odolela je greškama, a krajnji produkt je zabavan i moderan obrt klasičnog vesterna.

Režija: Mat Piedmont. Igraju: Vil Ferel, Gejl Garsija Bernal, Dijego Luna...

OPASNA ROMANSA - Prva plus, 20.00

Džek je u zatvoru saznao da jedan zatvorenik u kući u Detroitu skriva dijamante vredne pet miliona dolara, pa se s prijateljem uputi po njih. Karen, profesionalno i emotivno zainteresovana za Džeka, zna za njihove planove i prati ih u stopu. Međutim, još se jedan bivši zatvorenik namerio na dijamante...

Režija: Stiven Soderbert. Igraju: Džordž Kluni. Dženifer Lopez, Ving Rejms...

ADVOKAT NA TOČKOVIMA (The Lincoln Lawyer) - B92, 21.00

Miki Haler nije kao ostali advokati. On brani isključivo kriminalce, a njegova kancelarija je zapravo njegov luksuzni automobil, Linkoln Kontinental. On u svojoj limuzini kruži ulicama Los Anđelesa tražeći posao, a različiti tipovi zločinaca njegova su svakodnevica. Pred njim je sada najbolja prilika u karijeri - Luis Rulet, zgodni momak sa Beverli Hilsa koji je optužen za ubistvo. Slučaj je delovao kao jednostavan, ali što Haler ulazi dublje u priču, to je više svestan da se upleo u smrtonosnu igru i borbu za opstanak.

"Advokat na točkovima", drugi film režisera Breda Furmana, adaptacija istoimenog romana slavnog američkog pisca Majkla Konelija.

Režija: Bred Ferman. Igraju: Metju Mekonahi, Marisa Tomei, Rajan Filipi...

ANĐEO SA DVA LIKA - 1000, 21.00

Frenki Megvajer jedan je od najsurovijih pripadnika IRE. Odlazi u SAD da nabavi oružje, i smeštaju ga u kuću Toma O'Meare, njujorškog policajca koji ništa ne zna o Frenkijevom pravom identitetu. Njihovo iznenađujuće prijateljstvo i sumnja koja raste u Tomu, primoravaju Frenkija da bira između obećanog mira i doživotnog ubijanja. Jedan čovek je vezan sudbinom a drugi dužnošću. Obojica će uskoro otkriti zbog čega žele da žive, da se bore i da umru.

Režija: Alan Pakula Uloge: Harison Ford, Bred Pit, Trit Vilijams, Ruben Blejds

SMOKING (The Tuxedo) - Fox Movies, 21.00

Džeki Čen i Dženifer Lov Hjuit partneri su kao stvoreni jedno za drugo u ovoj ludoj vožnji prepunoj smeha, akciji koja prkosi zakonima fizike i suludih kaskaderskih vratolomija. Džimi Tong je vozač bogataša i zavodnika Klarka Devlina. Devlin ima samo jedno pravilo: niko ne sme dirati njegov smoking. Ali kada Devlin doživi "malu" nesreću’’, Tong ne može da odoli da ne proba smoking. Uskoro postaje svestan da je to zapravo super-špijunsko odelo vredno 2 milijarde dolara i tako ne znajući postaje harizmatični tajni agent.

Režija: Kevin Donovan. Igraju: Džeki Čen, Dženifer Lav Hjuit, Džejson Ajzaks, Riči Koster...

BESMRTAN (22 Bullets) - Prva plus, 22.00

Nakon duge i brutalne, ali vrlo uspešne karijere mafijaša u gradu Marselju, Čarli Matej se okrenuo poštenom životu. Poslednje tri godine živi povučenim, mirnim, porodičnim životom sa ženom i dvoje dece. Međutim, jednog jutra upada u zasedu. Čarli je ostavljen na doku, sa 22 metka u svom telu. Na neki neverovatan način, on ipak uspeva da preživi i započinje svoju osvetničku i krvavu potragu za jedinim čovekom koji bi se usudio da ga ubije...

Režija: Ričard Beri. Igraju: Žan Reno, Marina Fois, Kad Merad, Gabriela Vrajt

LICE SA OŽILJKOM - Fox Movies, 22.55

Američki film iz 1983. godine, koji je režirao Brajan de Palma. Ostvarenje prati uspon i pad gangstera Tonija Montane, koji kao siromašni kubanski imigrant dolazi na Floridu i počinje da gradi kriminalnu karijeru, polako preuzimajući lokalnu trgovinu drogom.

Kao inspiracija poslužio je istoimeni film iz 1932. godine, baziran na životu Al Kaponea, zloglasnog američkog gangstera koji je imao nadimak "Scarface". Film Lice s ožiljkom (Scarface, 1983), stekao je veliku popularnost i postao element pop kulture.

Režija: Brajan de Palma. Igraju: Al Paćino, Stiven Bauer, Mišel Fajfer...

ZABRANJENO (Forbidden, 1932) - RTS 2, 23.08

Na krstarenju do Kube, Lulu Smit se zaljubljuje u Boba Grovera. Kada se vrate ona ipak prekida ljubavnu vezu kad joj on saopšti da je oženjen. (Forbidden, 1932)

Lulu ostaje trudna i rađa bebu, ali ne govori Bobu, za kojeg se ispostavlja da je političar u usponu. Ona se predstavlja kao bebina dadilja. Kada Bob sazna šta se dešava, usvoji devojčicu, ne govoreći ženi ili bilo kome drugom odakle je došla. Lulu se zaposli u novinama. Stvari se zakomplikuju kada urednik iznosi prljavštinu o Groveru, ali takođe želi da oženi Lulu.

Režija: Frenk Kapra. Igraju: Barbara Stenvik, Adolf Menju, Ralf Belami, Doroti Piterson...

CRNI BOMBARDER - Prva, 00.20

Crni je voditelj na radio stanici BOOM-92, koja poseduje samo jedan mikrofon i mnogo bubašvaba. S obzirom da nema dlake na jeziku postao je veoma popularan. Kroz avanturu sa Lunom, „otkačenom” pevačicom garažne rok-grupe, traži sebe. U psihodeličnoj višepartijskoj zemlji koja je na ivici anarhije njih dvoje žive na jedini mogući način, kao borci. Crni odlučuje da napravi svoju radio stanicu „Crni bombarder". Dok juri kroz grad praćen klicanjem svojih slušalaca - navijača i beži od insprektora Beševića Crni postaje heroj.

Režija: Darko Bajić. Igraju: Anica Dobra, Dragan Bjelogrlić, Bogdan Diklić, Žarko Laušević i Srđan Todorović.


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • ponedeljak, 22.02.
 • utorak, 23.02.
 • sreda, 24.02.
 • četvrtak, 25.02.
 • petak, 26.02.
 • subota, 27.02.
 • nedelja, 28.02.
 • ponedeljak, 1.03.
 • utorak, 2.03.
 • sreda, 3.03.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • BK
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova S
 • Nova sport
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva kick
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS svet
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • AMC
 • Animal Planet
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt

Copyright © Krstarica 1999-2021. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.