Izdvajamo

 • TV stanice

Petak, 1. jul 2022. 00:47

Pregled filmova za 30. jun 2022.

VLAK U SNIJEGU - RTS 1, 13.53

Hrvatski dugometražni film iz 1976. godine snimljen prema istoimenom romanu Mate Lovraka. Film se snimao od 1973. do 1976. godine. Većina glumaca u filmu bila su deca iz područne škole u Cigleni.

Na Jabukovcu u Velikom Selu žive tri đaka četvrtog razreda. Zovu se Ljuban, Draga i Pero. Učenike te seoske škole učitelj povede vozom na izlet u grad. Tamo su, u fabrici čokolade jela čokoladu, a posle su otišli u bioskop. Međutim, učitelj se u gradu razboli i ostaje u bolnici, a deca moraju sama da se vrate.

Na povratku ih zatekne zimsko nevreme i voz stane pred snežnim nanosom. Zahvaljujući pomoći dece, železničari oslobađaju voz.

Režija: Mate Relja. Igraju: Slavko Štimac, Željko Malčić, Gordana Inkret, Ratko Buljan, Antun Nalis...

STANICA FRUTVEJL (Fruitvale Station) - Prva plus, 15.00

Stanica Frutvejl prati istinitu priču o Oskaru Grantu, 22-godišnjem stanovniku Zalivske oblasti San Franciska, koji se probudio 31.12.2008. i osetio nešto u vazduhu. Nije bio siguran o čemu je reč, ali shvatio je to kao znak da donese važne odluke. (Fruitvale Station, 2013)

Rešio je da bude bolji sin svojoj majci, čiji je tada bio rođendan, bolji partner svojoj devojci Sofini, prema kojoj u poslednje vreme nije bio iskren, i bolji otac Tatjani, njihovoj prelepoj 4-godišnjoj ćerki.

Putevi Oskarovih prijatelja, porodice i stranaca se ukrštaju. U početku sve je dobro, ali kako dan odmiče, on shvata da nije lako promeniti se. Njegova odluka dobija tragičan obrt kad ga policija hladnokrvno ubije na stanici Frutvejl za Novu godinu. Oskarov život i tragična smrt žestoko će uzdrmati Zalivsku oblast San Franciska, kao i celu naciju.

Režija: Rajan Kugler. Igraju: Majkl B. Džordan, Oktejvija Spenser, Melon Dijaz, Kevin Duran....

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA (A.I. Artificial Intelligence) - 1000, 15.40

Budućnost, polovina 21. veka. Otapanje polova je uništilo većinu gradova i stanovništva, što je navelo prof. Hobija da stvori robota obdarenog veštačkom inteligencijom po imenu Dejvid.

Međutim, problemi nastaju kada bračni par koji je "usvojio" Dejvida uviđa da on nije običan robot lišen emocija, već programiran da voli i oseća. Dejvid ubrzo ostaje sam u okrutnom svetu, jer ga "majka" ostavlja. Tu počinje Dejvidova avantura i njegova samospoznaja uz pomoć svog novog druga, robota Žigola Džoa. Ovo nije samo priča o robotu koji je željan ljubavi, već izuzetno ostvarenje koje pokreće pitanja o sudbini čovečanstva i prirodi ljubavi…

Režija: Stiven Spilberg. Igraju: Džad Lou, Frensis O`Konor, Brendan Glison...

UZAVRELI GRAD - RTS 2, 16.49

Uzavreli grad je jugoslovenski crno-beli igrani film, po žanru je drama, koja se po temi i stilu naslanja na raniji film Veljka Bulajića - Vlak bez voznog reda, odnosno prikazuje dramatične ekonomske i socijalne promene u Jugoslaviji nakon Drugog svetskog rata. (1961)

Radnja je smeštena u Zenicu, 50-ih i prikazuje izgradnju tamošnjih čeličana, te kako je ona dovela do nagle transformacije provincijskog bosanskog gradića u veliki i moderni grad. Film je premijerno prikazan na Pulskom filmskom festivalu gde je podelio Zlatnu arenu za najbolji film sa slovenskim filmom Balada o trubi i oblaku.

Seljaci i njihove porodice, inženjeri, tehničari, kriminalci i prostitutke stekli su se na izgradnji industrijskih postrojenja u Zenici. Osećajući dobro sve želje i preokupacije ovih ljudi, Šiba pokušava da im pomogne, radeći sa predanošću i ljubavlju koja prevazilazi njegovu dužnost.

Teško je zadovoljiti sve i ostvariti što više u tom uzavrelom gradu i Šiba pravi greške, nošen željom da postigne i nemoguće. Velikim naporom, graditelji uspevaju savladati stihiju posle pucanja brane, i dok prvo gvožđe teče iz novih peći, Šiba, smenjen zbog učinjenih grešaka, napušta uzavrelu Zenicu.

Režija: Veljko Bulajić. Igraju: Ilija Džuvalekovski, Bata Živojinović, Olivera Marković, Dragomir felba, Milena Dravić...

TAKSI 2 - Cinestar, 17.20

Glumačka ekipa iz prvog dela filma vraća se u ovom visokooktanskom nastavku o taksisti koji se bori protiv kriminala.

Danijel (Semi Naseri) vozi trudnicu, kroz ulice Marseja, u bolnicu, na porođaj. U međuvremenu, ćutljivi policajac Emilien (Frederik Difental), posle 27 bezuspešnih pokušaja, konačno uspeva da položi vožnju. Akcija počinje kada nindže kidnaperi uzimaju za taoca privlačnu policajku Petru (Ema Sjoberg). Među taocima je i japanski ministar odbrane. Jakuze traže nevolju, a jedini koji ih mogu sprečiti u namerama jesu dva mladića u neverovatnom taksiju.

Režija: Žerar Kravčik. Igraju: Sami Naseri, Frederik Difental, Marion Kotilard, Ema Sjoberg.

OPASNI PENZIONERI 2 (Red 2) - Cinestar Action, 17.55

Penzionisani tajni agent CIA, Frenk Moziz, okuplja svoj neverovatni tim operativaca u svetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može da promeni raspodelu svetske moći. Da bi uspeli u tome, moraće da se suoče s vojskom opasnih ubica, nemilosrdnih terorista i vladinih zvaničnika žednih moći koji žele da se dokopaju tehnološki naprednog superoružja. Misija odvodi Frenka i njegovu šaroliku skupinu u Pariz, London i Moskvu. Nadmašeni u broju ljudi i količini naoružanja, oslanjaju se na svoju lukavost, veštine "stare škole", kao i jedni na druge dok pokušavaju da spasu svet – i pri tom prežive.

Režija: Din Pariso. Igraju: Brus Vilis, Helen Miren, Džon Malkovič, Ketrin Zita Džons, Entoni Hopkins

TAKSI 3 - Cinestar, 19.05

Gradska policija i jedan taksi doživljavaju uzbudljivu sezonu na ulicama Marselja. Posle svojih herojstava protiv nemačke bande u prvom delu filma i japanskih jakuza u drugom delu, u filmu "Taxi 3" Emilijen se suočava sa novim podmuklim pretnjama koje rastu. Dok grupa sofisticiranih mafijaša pravi pustoš oko sebe, borci za pravdu protiv njih koriste svoje najubojitije oružje: brzu vožnju. Kao i obično, stvari ne idu baš glatko po Emilijena, a ni Danijel nije mnogo daleko od akcije i avanture.

Režija: Žerar Kravčuk. Igraju: Semi Naseri, Frederik Difental, Bernar Farsi, Ling Bai, Ema Vioklund, Marion Kotijar...

SVE JE U LOVI - Prva plus, 20.00

Vinsent, Kristofer i Kurt su najbolji prijatelji koji nemaju sreće u životu. Jedan od njih, Vinsent, odlučuje da to promeni pa poziva preostalu dvojicu na odmor u Kolumbiju. Međutim, taj odmor podrazumeva da uhvate zloglasnog narko-bosa, koga traži čitav svet...

Režija: Blejk Friman. Igraju: Edi Grifin, Blejk Friman...

DOŽIVOTNA ROBIJA (Life, 1999) - B92, 21.00

Harlem, Njujork, 1932. Sitnog kriminalca Reja i bankarskog činovnika Kloda potreba za novcem naterala je u partnerstvo. Kako bi podmirili dug gangsteru, moraju mu dostaviti pošiljku alkohola iz Misisipija. Međutim, tamo ih zadesi drugačija sudbina. Nakon što ih policija uhapsi u blizini jednog tela, lokalni ih sudija osudi na doživotnu robiju zbog ubistva koje nisu počinili. Prvih se dana u zatvoru preterano ne zabrinjavaju. Rej smišlja najefikasniji način bega i sanja o klubu koji će otvoriti na slobodi, a Klod pokušava naći advokata koji će ga izvući kako bi se mogao pridružiti voljenoj devojci. Na žalost, njihovi se planovi nisu ostvarili. Dvanaest godina kasnije njih su dvojica i dalje na istom mestu, ali nada u beg nikad ih nije napustila.

Režija: Ted Demi. Igraju: Edi Marfi, Mark Lorens i Nik Kasavetis.

OBMANA - Sinemanija, 21.00

Jednostavno pitanje, ali ono kako će Džonatan Mekvori na njega odgovoriti zauvek će mu promeniti život.

Slučajni susret ovog anonimca izgubljenog u moru elite s Vajatom Bozom, harizmatičnim advokatom, uvešće ga u Njujork koji postoji samo za one privilegovane - dekadentno igralište za više slojeve Menhetna. U Vajatovom svetu muškarci nose odela od 4.000 dolara, a kada se opuštaju, posećuju zadimljena andergraund mesta, gde su žene prelepe i na raspolaganju.

A za one čiji radni dan od 18 sati ne ostavlja vreme za privatan život, za njih je tu "Lista", neka vrsta seks kluba, gde pravi broj mobilnog telefona i pet jednostavnih reči ("Da li si slobodna večeras?") mogu voditi u veče seksualnog ispunjenja. To je svet "intimnosti bez vezivanja", kako Džonatanu objašnjava njegov prvi plen (ili je obrnuto), i tako Džonatan otkriva onu stranu samog sebe za koju nije znao da postoji. Ali, afera sa zanosnom i misterioznom devojkom koju Džonatan zna samo po prvom slovu imena - S. otvoriće mu još jedan novi svet kakav nije nikada zamišljao - svet izdaje i ubistva. Film Obmana (Deception, 2008) režirao je Marsel Lanženežer.

Režija: Marsel Lenženežer. Igraju: Hju Džekmen, Ian Mekgregor, Mišel Vilijams...

VREMENSKI TESNAC (Nick Of Time, 1995) - RTS 1, 22.05

Džin Votson je računovođa koji dolazi u Los Anđeles sa svojom desetogodišnjom kćerkom Lin da bi prisustvovao sahrani. Na ulici, Džin i Lin se susreću sa gospodinom Smitom i gospođom Džons, koji im na trenutak pokazuju značke koje liče na policijske i uvode ih u kombi. Džin shvata da su kindapovani i da njegovi kindaperi imaju neobičan zahtev: on mora ubije guvernerku Elenor Grant u narednih 75 minuta ili će njegova kćerka biti ubijena. On sada ima nešto više od sat vremena da dojavi policiji šta se događa, poštedi guvernerku i sazna šta Smit i Džonsova pokušavaju da urade, ali povrh svega da spasi svoju kćerku...

Režija: Džon Bedem. Igraju: Džoni Dep, Kortni Čejs, Kristofer Voken, Roma Mafia, Čarls Daton...

TEMPLAR - Cinestar Action, 22.45

Uzbudljiva priča o ratu koji je razdirao srednjevekovnu Englesku i borbi Templara protiv tiranskog kralja Jovana bez zemlje.

Radnja ovog istorijskog akcionog filma smeštena je u 1215. godinu, kada buntovni engleski plemići prisiljavaju omraženog kralja Jovana da potpiše Veliku povelju slobode, dokument koji utvrđuje prava slobodnih ljudi. Ipak, nekoliko meseci nakon priznavanja Povelje, kralj gazi svoju reč i okuplja plaćenišku vojsku s namerom da plemiće i zemlju vrati pod svoju tiransku vladavinu. Na putu mu stoji samo utvrđenje u Rošesteru, mesto koje će postati simbol istorijske pobunjeničke borbe za pravdu i slobodu.

Drugi deo ovog filma snimljen je u Srbiji, na tvrđavi Maglič, u blizini Kraljeva.

Režija: Džonatan Ingliš. Igraju: Pol Đamati, Džejson Fleming, Brajan Koks, Derek Džejkobi...

KROZ TALASE - Red TV (Pink 2), 23.02

Mlada Bes se suprotstavlja strogim pravilima društva i crkve u nekoj zabiti Škotske udavši se za iskusnog Jana, radnika na pumpi za naftu u Severnom moru. Ubeđeni su u moć ljubavi i ona se uzda u Boga čekajući da joj se muž vrati sa opasnog posla na platformi. Ali, Jan doživi nesereću, ostane paralizovan ispod pojasa, pa ubeđuje Bes da nađe ljubavnika.

RežijaLars fon Trir. Igraju: Emili Votson, Stelan Skarzgard, Katarina Katlidž, Žan-Mark Bar...

MOJA ZOE (My Zoe, 2019.) - RTS 2, 23.05

Razvedena majka želi da spase svoju ćerku posle neočekivane tragedije. (My Zoe, 2019.)

Posle razvoda Izabela deli starateljstvo sa bivšim suprugom, ali se sudski proces u vezi sa time odužio. Karijera genetičarke bila joj je uvek veoma važna, ali ćerka postaje sve više. Jednoga jutra, shvata da se ćerka Zoe ne budi i da je preko noći imala izliv krvi na mozak. Ne želevši da prihvati smrt ćerke, Izabela uzima stvar u svoje ruke.

Režija: Džuli Delpi. Igraju: Džuli Delpi, Ričard Armitejdž, Danijel Brul

ŠAKAL - Prva, 24.00

Neuhvatljivi plaćeni ubica Šakal dobio je od ruske mafije nalog za ubistvo visoko pozicionirane osobe u američkoj tajnoj službi. Nemajući drugog izbora, zamenik direktora FBI-a, Karter Preston, i hrabra opatica ruskog MVD-a, Valentina Koslova, angažuju jedinu osobu koja je ikada videla Šakala - osuđenog IRA-inog snajperista, Deklana Malkvin. Deklan s agentima kreće u potragu za ubicom, koji mu je u prošlosti naneo veliko zlo. "Šakal" je prerada nezaboravnog trilera Freda Zinemana iz sedamdesetih, "Dan Šakala".

Ulogu plaćenog ubice u ovom je ostvarenju preuze Brus Vilis, a njegov je glavni filmski protivnik Ričard Gir, u ulozi bivšeg terorista koja je potpuno netipična za njegovu filmografiju.

Režija: Majkl Kejton Džouns. Igraju: Brus Vilis, Ričard Gir, Sidni Poatje, Dajen Venora, Matilda Mej


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • četvrtak, 23.06.
 • petak, 24.06.
 • subota, 25.06.
 • nedelja, 26.06.
 • ponedeljak, 27.06.
 • utorak, 28.06.
 • sreda, 29.06.
 • četvrtak, 30.06.
 • petak, 1.07.
 • subota, 2.07.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova S
 • Nova sport
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva kick
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS svet
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Superstar
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • AMC
 • Animal Planet
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • DOX TV
 • Epic Drama
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt

Copyright © Krstarica 1999-2022. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.