Izdvajamo

 • TV stanice

Subota, 4. jul 2020. 21:33

Pregled filmova za 4. jul 2020.

SUSRETI ČETVRTE VRSTE - Cinestar Action, 13.45

Film „Susreti četvrte vrste“ bavi se zastrašujućim otkrićima svedoka čija su svedočenja o otmicama gotovo identična do najsitnijih detalja. U glavnoj ulozi pojavljuje se Mila Jovović.

1972. godine donete su mere u slučaju susreta sa vanzemaljcima. Otkriće NLO naziva se susret prve vrste. Prikupljanje dokaza poznato je kao susret druge vrste. Kontakt sa vanzemaljcima je susret treće vrste. Sledeća faza, otmica, naziva se susret četvrte vrste. Najopasnije je na Aljasci, gde je iz godine u godinu znatan broj stanovnika proglašen nestalima. Uprkos konstantnim istragama FBI, istina o njihovom nestanku nikada nije otkrivena. U zabačenom gradiću na Aljasci, psiholog Ebi Tajler počela je da snima seanse sa pacijentima, i potpuno slučajno da otkriva uznemirujuće dokaze o otmicama od strane vanzemaljaca...

Režija: Olatunde Osunsanmi. Igraju: Mila Jovović, Elajas Kotijas, Vil Paton ...

ZAKON ĆUTANJA (Code of Silence) - Pink 2, 15.00

Edi Kjuzak je dobar policajac koji ima jako loš dan. Čikaški policajac samo što nije uhvatio članove bande Luisa Kamača, kada članovi rivalske bande koju predvodi Toni Luna zapucaju na njih.

Viktor Kamačo i njegov brat kreću u osvetnički napad, tako što ubijaju porodicu Tonija Lune i otimaju njegovu kćerku Dajanu. Kjuzak kora sam da se suoči sa članovima bande, jer je prekršio zakon ćutanja i niko iz policije nije spreman da mu pomogne. Režiju filma (Code of Silence, 1985) potpisuje Andru Dejvis.

Režija: Andru Dejvis. Igraju: Čak Noris, Henri Silva, Bert Remsen...

E.T. - VANZEMALJAC - DOŠLJAK IZ SVEMIRA (E.T. the Extra-Terrestrial ) - Prva plus, 16.00

Prilikom noćne posete Zemlji posada svemirskog broda slučajno ostavi jednog člana posade. Pronalazi ga dečak Eliot i sakrije ga u svoju sobu. Ovu nesvakidašnju tajnu otkriva samo sestri i bratu koji uskoro jako zavole neobičnog došljaka. Svesni nemogućnosti da ostane s njima, odluče mu pomoći da stupi u kontakt sa svojim planetom…

Malo se koji dečji film može podičiti takvim uspehom kakav je imao Spilebergov "E.T." Reč je o verovatno najpoznatijem filmu Stivena Spilberga i jednom od filmova s najvećom zaradom. Već više od dve decenije naraštaji dece i mladih ne propuštaju da bar jednom odgledaju film o najslavnijem vanzemaljcu svih vremena. Prvi je put prikazan u Kanu u neslužbenom programu, a već na tom "probnom" prikazivanju potukao je gledanost filmova iz službenog programa. "E.T.-ja" je časopis Entertainment Weekly uvrstio u dvadeset najboljih filmova svih vremena. Bio je nominovan za devet Oskara, a dobio ih je četiri.

Režija: Stiven Spilberg. Igraju: Di Volis-Stuon, Henri Tomas, Piter Kojoti, Dru Barimor...

VAMPIRI SU MEĐU NAMA - Prva, 16.10

U provincijskom mestu, život teče uobičajenim tokom. Dva policajca beskrajno se dosađuju. Uzbuđenje će doneti gosti iz inostranstva, smešteni u hotelu „Lepenski vir", gde se održava međunarodni simpozijum o transplantaciji. U isto vreme, počinju da nestaju nedavno sahranjeni leševi i gradom se pronosi glas da su se pojavili vampiri. Čuvari reda stupaju u akciju i posle raznih peripetija, rešavaju zagonetku.

Režija: Zoran Čalić. Igraju: Bata Živojinović, Boro Stjepanović, Nikola Simić, Lidija Vukićević, Nada Blam, Žarko Radić, Jovan Janićijević...

BELA I SEBASTIJAN - NAJBOLJI PRIJATELJI (Belle and Sebastian, Friends for Life) - RTS 1, 17.00

Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. (Belle and Sebastian, Friends for Life, 2017)

U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji u kojoj mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence.

Režija: Klovis Korniljak. Igraju: Feliks Boset, Čeki Karjo, Klovis Korniljak...

ZMAJEVI ZAUVEK (Fei Lung Mang Jeung, 1988) - RTS 2, 17.00

Džeki Lung je uspešni advokat i kao takvog ga zapošljava jedna fabrika koja se nalazi u neprilici. (Fei Lung Mang Jeung, 1988)

Naime, našla se na udaru onih koji žele da joj zabrane da se nelegalno rešava otpadnih hemikalija iz svojih postrojenja, kojima uzrokuje zagađenje.

Džeki se zaljubljuje u lepu aktivistkinju, koja želi zaustaviti poslovanje te fabrike i pomoću svojih prijatelja Luka i Timotija odluči da istraži zbog čega je fabrika toliko nepopularna.

Čak i dvadesetak godina kasnije akcijske akrobacije snimljene u "Zmajevi zauvek" izgledaju neverovatno i služe kao primer mnogim akcijskim filmovima koji se danas snimaju.

Režija: Samo Hung Kam-Bo, Kori Juen. Igraju: Džeki Čen, Samo Hung, Kam-Bo, Bijao Juen...

OSMEH POPUT TVOG - Pink 2, 17.00

Kiner i Holi su mladi par koji pokušava da začne dete, ali bez rezultata. Nakon nekoliko odlazaka u kliniku, otkrivaju da je Kiner neplodan. Ali, Kiner ne zna da je Holi kradom uzimala pilule i isto tako, odnela svom doktoru uorak Kinerove sperme i pre nego što je on uopšte hteo da započne porodicu, ali ova obmana ga je samo udaljila od Holi...

Režija: Kit Sempls. Igraju: Greg Kiner, Lorin Holi, Džoan Kjuzak, Džil Henesi...

KUVAR, LOPOV, NJEGOVA ŽENA I NJEN LJUBAVNIK - Prva plus, 18.00

Izlet u carstvo čula, i tananih i izvitoperenih jeste alegorična drama "Kuvar, lopov, njegova žena i njen ljubavnik", kultnog (za njega to zaista stoji) velškog reditelja Pitera Grinaveja. Snimljena je pre tačno dve decenije, kao izuzetan vizuelni doživljaj za gledaoce, prepuna "skrivenih" poruka među kojima je i oštra kritika vladavine Margaret Tačer. Uz reči "Požuda... Ubistvo... Desert. Prijatno!" ulazimo u mikrokosmos smešten u - kafanu koja neodoljivo podseća na svet Danteove "Božanstvene komedije". Najpoganiji sastojak priče je gangsterski bos, varvarin, Albert Špica. Stopostotni je ološ, rad da se iživljava nad svakim uključujući i suprugu Džordžinu. Svetlo u njenom životu predstavlja Majkl, zaljubljenik u knjige, retko blage naravi. Prepuštaju se njih dvoje strasnoj romansi, ali...

Režija: Piter Grinavej. Igraju: Rišar Borinže, Majkl Gembon, Helen Miran, Alan Hauard, Tim Rot, Kjaran Kinds...

MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA (My Big Fat Greek Weeding) - Fox Movies, 18.10

Tula ima 30 godina i nije udata. To znači da je kao fina Grkinja propala. Sve njene rođake su uradile pravu stvar - udale su se za Grke i rodile male grčke bebe. I svi se brinu: šta će biti sa Tulom? Ali jednog dana sreće neobičnog momka i shvata da je jedini način da joj život postane bolji bekstvo od velike mrsne pravoslavne familije.

Tula napušta posao u porodičnom restoranu. Menja svoju uniformu kelnerice za fakultetsku diplomu, ubeđuje tetku da je zaposli i umesto debelih naočara stavlja sočiva taman na vreme da on zakorači u njen život. Ian Miler je visok i zgodan ali definitivno nije Grk š?to će rezultirati kulturološkim šokom olimpijskih razmera. Mož?e li Ian da izađe na kraj sa Tulom, njenim roditeljima, tektkama, stričevima, rođacima i mnogo vekova grčkog kulturnog nasleđa?

I da li će Tula shvatiti da je ljubav koja joj je nedostajala u stvari u srcu njene velike porodice.Jedno je sigurno, i u dobru i u zlu, i u bogatstvu i u siromaštvu, Tula će imati veliku mrsnu pravoslavnu svadbu.

Režija: Džoel Cvik. Igraju: Nia Vardalos, Džon Korbet, Gia Karides, Džo Fatone... Scenario: Nia Vardalos. Producenti: Tom Hanks, Rita Vilson.

ZMAJEVI BLIZANCI (Twin Dragons) - RTS 2, 18.40

Akcioni film sa Džekijem Čenom u glavnoj ulozi. Braću blizance po rođenju razdvajaju i jedan postaje čuveni dirigent, a drugi se bavi borilačkim veštinama. Tragajući jedan za drugim, postaju upleteni u opasan svet podzemlja. Braća blizanci nakon rođenja spletom čudnih okolnosti bivaju razdvojeni. Jedan se bavi muzikom i postaje čuveni dirigent i koncert-majstor, dok se drugi bavi borilačkim veštinama. Saznajući za situaciju koja im se dogodila na rođenju, počinju da tragaju jedan za drugim, nakon čega završavaju u opasnom svetu podzemlja.

Režija: Ringo Lam i Hark Su. Igraju Džeki Čen, Megi Čung, Tedi Robin Kvan...

DUM (Doom) - Prva plus, 20.00

Nešto je pošlo naopako u istraživačkoj stanici na Marsu. Sva istraživanja su prekinuta. Komunikacija onemogućena. A i one poruke koje su primljene nisu ni malo ohrabljujuće. Na snazi je karantin petog stepena, a jedini koji mogu brzo da reaguju su grupa marinaca naoružanih do zuba, sa dovoljno vatrene moći da neutrališu neprijatelja. Ili to oni samo misle da mogu…

Režija: Andžej Bartovjak. Igraju: Karl Urban, Rozamund Pajk, Dvejn Džonson...

ZAŠTITNIK (Blood Father) - RTS 2, 20.25

Radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka, čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. (Blood Father, 2016)

Iako se Džon donekle primirio primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u "igru" na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos. Nakon četvorogodišnje pauze ovo je prvi film u kojem Mel Gibson ima glavnu ulogu.

Režija: Žan-Fransoa Riše. Igraju: Mel Gibson, Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.

HORIZONTI (2017) - RTS 1, 21.45

"Horizonti" je film iz 2017. godine, koji je po sopstvenom scenariju režirao Svetislav Dragomirović, čiji je ovo debitantski dugometražni igrani film. Film je svoju svetsku premijeru imao na 39. Internacionalnom filmskom festivalu u Kairu 29. novembra 2017. godine.(2017)

Zoran saznaje da je Jovanka, njegova žena, zatrudnela sa drugim, te je ubeđuje da abortira kod lokalnog veterinara.

Milan, Zoranov rođeni brat, pomaže Jovanki da osujeti sam zahvat, što još više razgnevi povređenog Zorana, koji, dvostruko prevaren, odlučuje da usmrti Jovanku. Ubrzo nakon njenog ubistva i sam Zoran biva smrtno ranjen, pucnjem iz puške Milanovog sina, Slobodana.

Mnogo godina kasnije, Slobodan odlučuje da saopšti Goranu, Zoranovom preživelom sinu, istinu o dešavanjima iz prošlosti, i tada shvata da je Goran sve vreme bio svestan događaja.

Režija: Svetislav Dragomirović. Igraju: Jovana Gavrilović, Gojko Baletić, Slobodan Beštić...

ZLI PORUČNIK - Prva plus, 22.00

Možete li da zamislite čoveka koji je hodajući zbir svih velikih poroka za koje znate? To je Ferarin Zli Poručnik. Čovek koji svoju policijsku značku i čin koristi kao propusnicu da dođe do droge, koji prilikom istrage krade drogu kojoj je mesto u dokaznom materijalu, od lopova uzima novac koji su ukrali, vara ženu, bludniči, pije, zanemaruje decu, koji se kocka...

Žestoko, bespoštedno, Ferara kroz jednog čoveka sagledava sve poroke savremenog sveta, da bi na kraju ostavio samo jednu mogućnost za izbavljenje...

Režija: Ejbel Ferara. Igraju: Harvi Kajtel, Viktor Argo, Pol Kalderon...

GODINA NASILJA (Most Violent Year) - Cinestar, 23.00

Radnja filma „Godina nasilja“ smeštena je u 1981. godinu u kojoj je u Velikoj jabuci zabeležen najveći broj kriminalnih radnji u istoriji grada. U tim opasnim vremenima doseljenik Abel Morales pokušava da razgrana svoj dobro uhodani posao, ali sveprisutno nasilje i korupcija prete da unište sve što je stvorio, pa čak i njegovu porodicu.

Režija: J.C. Čandor. Igraju: Oskar Isak, Džesika Čestejn...

SATI (The Hours) - 1000, 23.25

Tri žene, tri vremena, tri mesta... Tri pokušaja samoubistva, dva uspešna. A sve povezuje jedan roman... U Saseksu 1941. godine, spisateljica Virdžinija Vulf puni džepove kaputa kamenjem sa namerom da se baci u hladnu reku. U Los Anđelesu 1951. godine Laura Braun puni svoju torbu pilulama i prijavljuje se u hotel gde izvršava samoubistvo. U Njujorku, 2001. godine, Klarisa Von gleda kako se čovek za kog je nekada bila udata premišlja da li da se baci kroz prozor ili ne. Radnja se vrti oko romana "Gospođa Dalovej", koji je napisala Virdžinija Vulf 1925. godine, a događa se u jednom danu u kom jedna žena doručkuje, kupuje cveće i priprema se za zabavu koju sama organizuje. Prva priča u filmu “Sati” prikazuje Virdžiniju kako piše o toj ženi, druga Lauru koja čita knjigu, a treća Klarisu kako kupuje cveće nakon što izgovara jednu od poznatih rečenica iz knjige.

Režija: Stiven Daldri. Igraju: Nikol Kidman, Džulijen Mur, Meril Strip, Miranda Ričardson

PAD LONDONA (London Has Fallen) - Cinestar Action, 23.35

Tajni agent Majk Baning je ponovo preuzeo zaštitu predsednika Sjedinjenih Američkih Država, ali ovoga puta u Londonu. Povod posete Londonu je sahrana britanskog Premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovoj sahrani će biti najveće svetske vođe. Ali ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubistva najmoćnijih svetskih vođa. Samo tri osobe mogu zaustaviti veliku katastrofu: Predsednik SAD-a, njegov glavni tajni agent i engleski MI-6 agent koji sa pravom ne veruje nikome.

Režija: Babak Najafi. Igraju: Džerard Batler, Aron Ekhart, Morgan Frimen...

DUBOKA VODA (Deepwater, 2005) - RTS 1, 23.40

Bez novca, oporavljajući se od nezgode, Nejt Banjan kreće u potragu za poslom na farmi. Na putu spašava život starijem muškarcu, Finču. (Deepwater, 2005)

Finč nudi svom novom mladom prjatelju posao: neka uredi njegov oronuli motel na jezeru u gradiću Deepwater (Duboka voda). Od trenutka kad je ugleda, Nejtu se dopadne Finčova privlačna mlada žena Iris i njih dvoje ubrzo započinju strastvenu vezu.

Finč se prema Nejtu i dalje ponaša kao da mu je sin, ali njegovi motivi postaju sumnjivi kada ga izazove na prijateljski boks-meč. Dok Finčove manipulacije izlaze na svetlo dana, a strah i vlast kojom drži stanovnike grada pod svojom kontrolom ostaju neobjašnjeni, pojavljuje se leš jednog od njegovih najžešćih rivala. Kad svi prstom upru u Finča, Nejtova zbunjenost postaje sve veća. Stvari će se samo pogoršati kada Iris objavi svoj plan da ukrade Finčov novac od posla "sa strane".

Kako se uređenje motela bliži kraju, ceo život mu postaje sve mračniji, granica između prijatelja i neprijatelja sve tanja, a čudna pretnja boks-meča hrani Nejtovu paranoju. Dok njegova prisebnost pomalo nestaje, Nejt donosi odluke koje bi mogle zauvek promeniti tok događaja u Deepwateru.

Režija: Dejvid S. Marfild. Igraju: Lukas Blek, Piter Kojot, Mia Maestro...

AMERIČKI GRAFITI (American Graffiti) - Prva plus, 00.15

Ovo bi mogla biti najuzbudljivija noć njihovih života. Kurt i Stiv primljeni su na prestižni koledž, ali noć pre odlaska prijatelji se dvoume i nisu sigurni žele li zaista ići. Momci odluče svoje poslednje veče u gradu provesti ludo i nezaboravno, žele doživeti što više avantura pre nego što shvate šta zapravo žele.

U noći velikih žurki, Kurt neumorno traga za lepoticom koju je ugledao u belom T-Birdu, a Stiv se pokušava pomiriti sa svojom devojkom nakon što joj je predložio da bi se trebali viđati i sa drugima dok je on na koledžu. I njihovi prijatelji Džon i Teri proživljavaju zanimljivu noć. Džon je prisiljen biti vozač trinaestogodišnjoj devojčici, dok Teri, koji je pozajmio Stivov auto, ima problema zadržati devojku, koju je uspeo uveriti da pođe sa njim, a ne može ispuniti iznenada nametnuta očekivanja.

Režija: Džordž Lukas. Igraju: Ričard Drajfus, Harison Ford, Pol Le Mat, Ron Hauard...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • subota, 27.06.
 • nedelja, 28.06.
 • ponedeljak, 29.06.
 • utorak, 30.06.
 • sreda, 1.07.
 • četvrtak, 2.07.
 • petak, 3.07.
 • subota, 4.07.
 • nedelja, 5.07.
 • ponedeljak, 6.07.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • B92
 • BK
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova S
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva kick
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS svet
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • AMC
 • Animal Planet
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt

Copyright © Krstarica 1999-2020. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.