Filip Švarc

Filip Švarc od malih nogu obožava astrologiju i specifična tumačenja. Sa 24 godine se otisnuo u svet i u Parizu je upisao i završio školu astrologije Žan Pjer Simona, a dugo je objavljivao tekstove iz astrologije u čuvenom francuskom Figaro – u. Diplomu  profesionalnog tarot tumača i astrologa dobio je u Nantu.

Jedno vreme proveo je u Americi gde je bio lični konsultant i astrolog poznatog američkog glumca kanadskog porekla. Od svetskih zvezda radio je horoskop čuvenoj Šeron Stoun, zatim Kevinu Spejsiju i teniskom asu Matsu Vilanderu.

Razvio je specijalnu metodu tumačenja bračnog ili vanbračnog horoskopa uz pomoć boje očiju partnera. Ovaj jedinstven metod pokazao se u mnogo slučajeva kao bitan faktor kada su odnosi među polovima u pitanju.

On, takođe, matematički precizno izračunava kakav je brak dve osobe uz pomoć datuma rođenja, pružajući obimne informacije o tome da li taj brak opstaje ili ne.

Njegova ekspertiza su:

  • ljubavni odnosi
  • bračni horoskop
  • tumačenje bračnog ili vanbračnog horoskopa uz pomoć boje očiju partnera
  • poslovni horoskop

Ukoliko se opredelite da me kontaktirate, imate jedinstvenu priliku da skenirate brak u kome se nalazite ili da analizirate da li je partner sa kojim ste trenutno dobar izbor za odlazak pred matičara, što je, složićete se, jedna od najvažnijih stvari u životu.

Ukucajte na mobilnom telefonu SMS poruku:
SVARC datum, vreme, mesto rođenja i Vaše pitanje
i pošaljite je na broj 1298

Primer: SVARC 12.03.1982 18:30h Novi Sad Kada ce mi biti povoljan period za započinjanje privatnog posla?

Odgovor ćete dobiti najkasnije u roku od 24 časa!

Cena SMS poruke na MTS i Yettel mreži je 220,32 dinara, a na A1 i Globaltel mreži 220,18 dinara.

Slanjem poruke na 1298, jednom nedeljno dobijaćete astrološku prognozu po ceni od 124,32 dinara na MTS i Yettel mreži, a na A1 i Globaltel mreži za 124,18 dinara.

Ukoliko ne želite da dobijate nedeljnu astrološku prognozu, možete se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je za MTS 15,56 din, Yettel 3,6 din, a za A1 i Globaltel 3,48 din.

Organizator servisa je OneClick Solutions d.o.o. Beograd, www.oneclick.rs, tel: 011/207-3010