Stefan Dragojlović

Stefan Dragojlović je najmlađi sertifikovani numerolog na svetu i jedan od najboljih numerologa i astrologa današnjice. Pored numerologije i astrologije, Stefan je masterirao psihologiju, što ga čini specijalizovanim i za astro-psihologiju.

Svoje interesovanje za brojeve i pomoć ljudima pokazao je još kao dete, i kako kaže, često ih je tumačio na sebi svojstven način. Nakon što je dobio sertifikat za numerologiju, sa samo 17 godina, otvorila su mu se velika vrata sveta profesionalnih tumača.

Pisao je kolumne i numerološke analize za najčitanije sajtove, kao što su Ekskluziva i Opera17, za dnevne i nedeljne novine (Alo!, Informer, Aura…) u državi i regionu, koje su nailazile na veliki odziv čitalaca i postao je miljenik publike zbog fascinantnih prognoza koje su se munjevitom brzinom obistinjavale.

Ubrzo, počeo je da gostuje na nacionalnim i satelitskim televizijama kao što su: Pink, Pink plus, Happy, B-92, OBN, Duga+ Hayat, KCN, BN itd, pomažući narodu tumačenjem sudbinskih zapisa.

Dobitnik je nagrade Beogradski pobednik (2016), Balkanske nagrade-numerolog Balkana (2017), Oskar popularnosti (2017) i Balkanske nagrade-numerolog Balkana (2018).

Za savete mu se obraćaju svi – od pojedinaca kojima je pomoć potrebna, do političara iz samog državnog vrha i eminentnih umetnika, doktora, profesora, estradnih zvezda i sportista.

Stefanove ekspertize su:

  • Karmička numerologija
  • Horarna numerologija
  • Porodični odnosi
  • Numerologija bogatstva
  • Zaštitni gardijanski numerološki kodovi
  • Totalni životni preokret uz tajne personalne kodove

Ukucajte na mobilnom telefonu SMS poruku:
STEFANDR datum, vreme, mesto rođenja i Vaše pitanje
i pošaljite je na broj 1298

Primer: STEFANDR 12.03.1982 18:30h Novi Sad Kada ce mi biti povoljan period za započinjanje privatnog posla?

Odgovor ćete dobiti najkasnije u roku od 24 časa!

Cena SMS poruke na MTS i Yettel mreži je 220,32 dinara, a na A1 i Globaltel mreži 220,18 dinara.

Slanjem poruke na 1298, jednom nedeljno dobijaćete astrološku prognozu po ceni od 124,32 dinara na MTS i Yettel mreži, a na A1 i Globaltel mreži za 124,18 dinara.

Ukoliko ne želite da dobijate nedeljnu astrološku prognozu, možete se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je za MTS 15,56 din, Yettel 3,6 din, a za A1 i Globaltel 3,48 din.

Organizator servisa je OneClick Solutions d.o.o. Beograd, www.oneclick.rs, tel: 011/207-3010