Tumačenje snova

U misterioznom svetu snova pravila realnosti se ne mogu primeniti. Protumačite svoje snove i izgradite bolji osećaj kada su snovi u pitanju.

Pronađite ključ koji vam može pomoći u predstavljanju onoga šta sanjate. Razumite svoje snove i imaćete bolji pogled u realnost!

Da bismo odredili koje je skriveno značenje onoga što ste sanjali, potrebno je u vašoj poruci da napišete tačan datum vašeg sna, emociju koju je on izazvao, kao i kratak opis vašeg sna. Da li ste bili srećni u snu, zadovoljni i nasmejani ili ljuti, besni, a možda i tužni, uplašeni i u suzama? To je vrlo važno i značajno za konkretnu analizu. Pošto može da se desi da ste zaspali, na primer u 22 časa, a počeli ste odmah da sanjate, merodavan je onaj prvi datum – do ponoći. Tako da, ako ste nesigurni u datum vašeg sna, pošaljite datum i približno vreme kad ste legli u krevet, tj. zaspali.

Ukucajte na mobilnom telefonu SMS poruku:
MOJSAN datum sna, emocija koju je san izazvao i kratak opis sna
i pošaljite je na broj 1298

Primer: MOJSAN 12.01.2016 sreca, setnja po plazi sa nepoznatim momkom, zalazak sunca, talasi nam zapljuskuju stopala dok hodamo.

U najkraćem mogućem roku naš stručnjak će odrediti u koje energetsko područje i pod uticaj koje planete vaš san spada. Tako ćete i dobiti konkretno tumačenje i vremenske odrednice onoga šta i kada možete očekivati u budućnosti, i to samo na osnovu vašeg sna!

Cena SMS poruke:

  • na MTS i Telenor mreži: 183,60 dinara
  • na Vip i Globaltel mreži: 183,48 dinara

Na raspolaganju vam je tim astrologa, 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno.

Organizator servisa je OneClick Solutions d.o.o. Beograd, www.oneclick.rs, tel: 011/207-3010