Vladimir Vlajić

Vladimir Vlajić je čuveni astrolog sa naših prostora i rado viđen gost na našim malim ekranima.

Profesionalno se bavi astrologijom preko 20 godina. Nepogrešiv je u analizama životnog horoskopa, ljubavnih odnosa i u poslovnim predikcijama. Sam najviše voli da radi natalni horoskop i da otkriva suštinu čovečanstva u raznolikosti svakoga od nas.

Povremeno voli da otvori i Egipatski tarot, jer su tajne drevnih majstora nešto što mora da privuče svakog tumača koji voli svoj posao i da otkriva misterije života.

Vladimira ste imali priliku da vidite i čujete u emisiji uživo na TV Pink. Jedna od čuvenih njegovih predviđanja jeste predviđanje ulaska u brak Slavice Ćukteraš, koje se ostvarilo ubrzo nakon toga.

Gostovanja u raznim TV formatima na televizijskim kanalima Prva, Pink, Palma Plus, Studio B itd, u kojima je ponovio mnoga predviđanja koja su se ostvarila i gde je sa posebnim strpljenjem pomogao mnogim pojedincima, učvrstilo je njegov status jednog od najboljih astrologa na Balkanu.

Rado viđen i tražen, sada je dostupan lično Vama.

Ekspertize Vladimira su sledeće:

  • Ljubavni horoskop
  • Uporedni horoskop
  • Astro numerologija
  • Uporedna numerologija
  • Egipatski tarot
  • Kristaloterapija

Ukucajte na mobilnom telefonu SMS poruku:
VLADAVL datum, vreme, mesto rođenja i Vaše pitanje
i pošaljite je na broj 1298

Primer: VLADAVL 12.03.1982 18:30h Novi Sad Kada ce mi biti povoljan period za započinjanje privatnog posla?

Odgovor ćete dobiti najkasnije u roku od 24 časa!

Cena SMS poruke na MTS i Yettel mreži je 220,32 dinara, a na A1 i Globaltel mreži 220,18 dinara.

Slanjem poruke na 1298, jednom nedeljno dobijaćete astrološku prognozu po ceni od 124,32 dinara na MTS i Yettel mreži, a na A1 i Globaltel mreži za 124,18 dinara.

Ukoliko ne želite da dobijate nedeljnu astrološku prognozu, možete se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je za MTS 15,56 din, Yettel 3,6 din, a za A1 i Globaltel 3,48 din.

Organizator servisa je OneClick Solutions d.o.o. Beograd, www.oneclick.rs, tel: 011/207-3010