U trendu

Ako Novak ovde igra – mora da mu je mnogo bolje

Drugi teniser sveta Endi Marej rekao je da se Novak Đoković oseća bolje čim može da igra na US openu. Posle povrede zgloba uoči Rija i eliminacije u prvom kolu olimijskih igara Novak Đoković je propustio i Sinsinati, jedini masters koji nije osvojio u svojoj karijeri, a sve u cilju da bi se što bolje pripremio u nastupaće na poslednjem Gren Slemu, prenose sportski mediji u svetu.

„Ne znam kako se Novak oseća – ako igra ovde, mora da mu je mnogo bolje“, počeo je Marej.

Britanac je istakao da je Srbinu dobro došao odmor posle napornog leta, ali se osvrnuo i na Rafaela Nadala.

„Nekada, kada igrate mnogo tenisa kao što je Novak činio, osetite nelagodnost i vašem telu je neophodan odmor. Rafa nije imao sreće u poslednjih nekoliko godina zbog brojnih problema. Muči ga zglob, pre toga i drugi zdravstveni problemi i prošao je kroz nekoliko teških godina“, dodao je Endi.

Obzirom da su Rafa i Novak u drugoj polovini žreba, neće ih puno gledati, do finala, nada se:

„Obojica su u gornjoj polovini žreba i to što ih muče ručni zglobovi neće mnogo uticati na moje šanse da se domognem finala. Neću morati da igram sa njima do tada, zato sačekajmo da vidimo. Mislim da je Rafa u Riju, igrajući singl i dubl, dokazao da može da igra mečeva koliko i ostali. Novak je propustio Sinsinati, ali je pre nekoliko nedelja igrao u Kanadi. Ima dovoljno mečeva u nogama i biće spreman ako se potpuno oporavio“, rekao je na kraju Marej.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar