U trendu

Alegri: Treba nam još pojačanja

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da njegov tim mora još da se pojača ako želi da ostane fudbalski šampion Italije.

Juventus je danas u Super kupu Italije pobedio Lacio sa 2:0 u Šangaju, a ekipu su do trijumfa golovima vodili novi igrači Mario Mandžukić i Paulo Dibala. Alegri je posle utakmice, međutim, kazao da timu treba još pojačanja, iako je njegov tim četvorostruki uzastopni šampion Italije.

„Sjajno smo odigrali iako je teren bio u lošem stanju. Ekipa je pokazala karakter. Stvarali smo šanse i bili smo organizovani u odbrani. Važno je početi dobro jer i ove godine želimo da imamo dobre rezultate“, rekao je Alegro za Rai Uno, a preneli su lokalni mediji.

„Mandžukić ima evropsko iskustvo i borac je, dok je Dibala pokazao koliko vrede bezbrižni dečaci. Ali, njima u isto vreme nedostaje iskustvo u pojedinim trenucima utakmice. Dibala je bistar momak, brzo će napredovati. Dakle, dobili smo velike igrač, ali prelazni rok još traje. Da bismo imali još jednu sjajnu sezonu i osigurali da Juventus ima svetlu budućnost, trebaju nam pravi igrači, igrači za Juventus“, rekao je Alegri.

Juve navodno traži nove vezne igrače posle odlaska Andree Pirla i Artura Vidala, dok će novo pojačanje Sami Kedira pauzirati dva meseca zbog povrede.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar