najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Ana Ivanović se povukla iz reprezentacije

Teniserka Ana Ivanović povukla se iz reprezentacije Srbije, rekla je danas selektorka Fed kup tima Tatjana Ječmenica.

“Ana mi je ranije ovog meseca poslala mejl u kojem mi je objasnila zašto ne želi više da igra za reprezentaciju Srbije. Čelni ljudi u Savezu pokušali su još jednom da je ubede da se vrati u tim ali se njena odluka nije promenila. Jedino mogu da joj zahvalim na svemu što je pružila reprezentaciji”, rekla je Ječmenica za Blic.

Ivanović je odigrala 29 mečeva za Srbiju u Fed kupu i ostvarila 20 pobeda. Ona je sa reprezentacijom igrala u finalu Fed kupa, 2012. godine u Pragu, kada je Srbija izgubila od Češke sa 1:3.

“Reprezentacija bi sa Anom i Jelenom (Janković) bila medju jačim ekipama u Fed kupu i mogli bismo da pariramo svima. Ovako smo mnogo oslabljeni, ali to je njena odluka i možemo samo da je poštujemo”, rekla je Ječmenica.

(Beta)

1 komentar
  1. Žarko

    Mislim da razlog koji navodi nije iskren i pošten od ANE. Mediji su, kao i novine, u svih nas, pa normalno i sportista. E sad neko zaslužuje da bude više hvaljen jer kao sportista više zaslužuje. Za reprezentaciju svoje države trebalo je igrati, pa ne znam koji god da je bio razlog. Mislim da si kao teniserka otpjevala svoje. Da si postigla rezultate u sportu koliko u ljubavnim aferama, bila bi dugo prva na ATP listi. Nijesi mogla naći Srbina, no baš nađe Njemca. No ima izreka:”Kakva sam bila, dobro sam se udala.” Srećno ti bilo u nastupima Njemačke!!!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike