U trendu

Ana uopšte ne razmišlja o povlačenju

Ana Ivanović razočarana je time što joj se vredan rad ne vraća rezultatima i dodaje da joj je nedostajalo samopouzdanja u meču prvog kola sa Denizom Alertovom, prenose sportski mediji

Ana je u prvom setu imala set loptu, ali je na kraju izgubila sa 7:6, 6:1 i drugu godinu u nizu ispala je već na startu US opena.

“Na set lopti sam se dvoumila i promašila sam forhend, mislim da mi je nedostajalo samopouzdanja da privedem prvi set kraju. U drugom set nisam želela da budem toliko agresivna kako bih smanjila broj grešaka, ali na kraju sam ih napravila više. Teško je naći ravnotežu između ofanzive i ostajanje u poenu“, rekla je Ana i dodala:

“Veoma sam razočarana, i ručni zglob mi se ponovo upalio…. Zaista osećam da posedujem talenat da se vratim u vrh, ali mnogo je faktora… Mnogo sati provodim na terenu i u teretani i frustrirajuće je što ne dobijam ništa zauzvrat, a osećam da sam se svim srcem dala radu“.

Ivanovićeva ističe da ju je tokom ove godine forhend često izdavao i dodaje:

“A forhend je moje najjače oružje. Moram da se pomirim sa time da nisam nagrađena za trud i marljiv rad, a onda i da ustanovim zašto se to dešava i šta mogu drugačije da uradim“:

Na pitanje da li razmišlja o povlačenju, Ana je odgovorila:

“Ne, uopšte ne, samo moram da ustanovim šta se događa. Imala sam i ranije padove tokom karijere, teške periode, nije mi prvi put da prolazim kroz ovo, samo me boli jer znam koiko sam uložila. Ništa se ne dešava preko noći, povratak će biti proces“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar