U trendu

Ančeloti: Bolji smo nego prošle sezone

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Karlo Ančeloti rekao je da veruje da je njegov tim jači nego prošle sezone i da se nada da će to pokazati u predstojećem meču protiv Anderlehta u Ligi šampiona.

„Mislim da smo bolji nego prošle sezone i nadam se da ćemo to i pokazati na sledećoj utakmici. Novi igrači su povećali kvalitet tima, ali treba nam vreme… Nadam se da ćemo uskoro biti bolji. Prošle godine smo bili na dobrom nivou, pa neće biti lako poboljšati se još više, ali mislim da to možemo“, rekao je Ančeloti.

Fudbaleri Bajerna dočekuju sutra Anderleht u prvom kolu Grupe B Lige šampiona. U drugom meču te grupe sastaće se Seltik i Pari Sen Žermen.

Ančeloti je naveo da će biti teško osvojiti Ligu šampiona ove sezone.

„Ima mnogo klubova koji bi mogli da osvoje trofej. Real Madrid, Barselona, možda Bajern… Mančester junajted nije bio tu prošle sezone, na primer. Biće još teže ove godine“, rekao je Ančeloti.

Bajern duel protiv Anderlehta dočekuje posle poraza od Hofenhajma od 0:2 u Bundesligi. 

„Igranje u Evropi se uvek razlikuje od igranja u domaćem prvenstvu. Moramo da preuzmemo kontrolu nad utakmicom… Nismo to uspeli protiv Hofenhajma, ali sam siguran da ćemo sutra uspeti“, rekao je Manuel Nojer, golman nemačkog šampiona.

Utakmica izmedju Bajerna i Anderlehta igra se sutra od 20.45 na Alijanc Areni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.