U trendu

Ančeloti: Ne sme biti opuštanja u revanšu

MADRID – Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je nakon utakmice sa Čelsijem da u revanš utakmici njegova ekipa ne sme da se opušta, prenosi Marca.

Fudbaleri Reala pobedili su u Madridu ekipu Čelsija sa 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

„Isto kao u Madridu, moramo igrati u Londonu. Ne smemo da pomislimo na dva gola prednosti, da branimo ili slično. Puna koncentracija od prvog do 90. minuta, sve isto kao i večeras. Valverde je verovatno bio najbolji na terenu. Igrao je sa takvom energijom, pomogao i u odbrani i u napadu. Mislim da je Fede bio neverovatan, koliko je lopti oduzeo i vratio u naš posed. Lampard je spremio Čelsi. Videli ste koliko je Čelsi bio opasan, strepeli smo u pojedinim situacijama. Zato i kažem da ne sme biti opuštanja u revanšu“, izjavio je Ančeloti.

Revanš je na programu 18. aprila na stadionu „Stamford bridž“ u Londonu.

„Ponosan sam na desetoricu ljudi koji su tada ostali na terenu. Bili su sjajni. Nisu uspeli da nas otvore. Ono što je razočaravajuće je što smo im ipak dozvolili trenutak nepažnje i primili drugi gol. Stvarno šteta. Bar da smo postigli jedan gol, a bilo je prilika, Žoao Feliks, Rahim Sterling, Mejson Maunt, itd. Rezultat je realnost, ali bilo je i dobrih poteza. Posebne stvari se mogu desiti na Stamford bridžu. Moramo da verujemo. Dobar smo tim kao i oni. Potrebno je samo malo više samopouzdanja i vere u sebe. Igrači ne znaju koliko su dobri“, istakao je trener Čelsija Frenk Lampard.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.