najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Andjela Janjušević i Momir Ilić najbolji u 2015. godini

Najbolja srpska rukometašica u 2015. godini je Andjela Janjušević iz Radničkog iz Kragujevca, dok je za najboljeg rukometaša proglašen Momir Ilić iz Vesprema.

Rukometni savez Srbije (RSS) danas je dodelio nagrade za najbolje igračice, igrače, trenere i sudijski par u 2015. godini, a pravo glasa imali su treneri i kapiteni klubova muške i ženske Super lige. Treneri su glasali za najboljeg kolegu i igrače, a kapiteni su glasali samo za igrače, navodi se u saopštenju RSS.

Za najbolju igračicu, drugu godinu uzastopno izabrana je reprezentativka, rukometašica Radničkog iz Kragujevca Andjela Janjušević, dok je za najboljeg igrača, treći put uzastopno, izabran igrač madjarskog Vesprema, Momir Ilić.

“Hvala svima koji su omogućili da dobijemo priznanja za najuspešnije u godini za nama. Za mene je ovo veliko priznanje koje mi daje dodatni podstrek da naporno radim i dobro igram. Bivšim saigračima iz reprezentacije želim sreću na predstojećem Evropskom prvenstvu. Nama ostaje da im budemo velika podrška, a siguran sam da će dati sve od sebe da ostvare najbolji rezultat”, rekao je Ilić.

Najuspešniji trener u 2015. je trener rumunske Konstance Djordje Ćirković, koji je drugi put uzastopno proglašen za najboljeg.

Za najbolji sudijski par izabrani su Nenad Nikolić i Dušan Stojković, koji to priznanje dobijaju od 2010. godine.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike