U trendu

Andrea Lekić od naredne sezone rukometašica Ferencvaroša

Srpska rukometašica Andrea Lekić od naredne sezone igraće za ekipu Ferencvaroša, saopštio je danas madjarski klub.

Treći strelac u istoriji Lige šampiona u julu će iz slovenačkog Krima preći u madjarsku ekipu.

„Zaista se radujem. Ferencvaroš je sinonim za tradiciju, jedan od najvećih evropskih rukometnih klubova, sa neverovatnom bazom navijača. Svi u klubu misle isto kao i ja – želimo da pobedimo u svakom meču i u ligi, i u Ligi šampiona, a moj cilj je uvek da osvajam trofeje sa timom“, rekla je 34-godišnja Lekić.

Ona je dodala da je protiv Ferencvaroša igrala mnogo puta i da je hala uvek bila puna.

„Igrala sam protiv Ferencvaroša mnogo puta, skoro uvek pred punom halom i u fantastičnom raspoloženju, i mogu iskreno da kažem da mi je veliko zadovoljstvo da igram u takvom okruženju“, istakla je Lekić.

Generalni direktor madjarskog kluba rekao je da je Lekić pokazala svoju klasu poslednjih godina, kao i u ovosezonskom duelu osmine finala Lige šampiona izmedju Krima i Ferencvaroša, koji je pripao ljubljanskom klubu.

„Svi znaju njene mogućnosti, a tokom pregovora smo potvrdili da je pravi tip pobednika, koji je i pored dosadašnjih uspeha izuzetno motivisan. Zato sam siguran da će sa svojom rutinom i fantastičnom inteligencijom u igri dati našoj ekipi stabilnost i na terenu i van njega“, dodao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar