U trendu

Bajern slavio u Sevilji

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su večeras u gostima ekipu Sevilje sa 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinalu Lige šampiona.

Sevilja je povela u 31. minutu golom Pabla Sarabije, izjednačio je Hesus Navas autogom u 37, a konačan rezultat postavio je Tijago Alkantara u 68. minutu.

Bejern je u prvom poluvremenu imao više loptu u svom posedu, ali je Sevilja bila opasnija.

Sarabija je u 20. minutu promašio iz izgledne pozicije, sa desetak metara šutirao je pored gola, ali se 11 minuta kasnije iskupio za taj promašaj. Eskudero je dobro centrirao, a Sarabija je uspeo da primi loptu i potom je zakuca u mrežu.

Samo šest minuta kasnije Bajern je stigao do izjednačenja autogom Hesusa Navasa. Fudbaler Sevilje je pokušao da blokira šut Franka Riberija, ali je prevario svog golmana i poslao loptu u mrežu.

Nemačka ekipa je u drugom poluvremenu uspostavila kontrolu nad igrom, napadala je konstantno i to se isplatilo u 68. minutu kada je mrežu domaće ekipe zatresao Alkantara. On je posle asistencije Riberija šutirao glavom, lopta je na putu ka golu zakačila Eskudera, ali je gol ipak pripisan igraču Bajerna.

Rezultat se do kraja meča nije menjao, tako da će Bajern revanš narednog utorka na svom terenu dočekati s prednošću od 2:1.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar