U trendu

Balažic: Ponovo sam fudbalski rodjen

Fudbaler Partizana Gregor Balažic rekao je danas da je, posle teške povrede i duge pauze, ponovo „fudbalski rodjen“ i istakao da sada ceni svaki trenutak proveden na terenu.

„Meni je prvi deo priprema u Beogradu baš teško pao. Nisam dugo radio s loptom i presrećan sam što sam ponovo u punom trenažnom procesu. Svaki dan mi je lakši od prethodnog, sve se bolje osećam i zadovoljan sam kako napredujem iz dana u dan. Mogu reći da sam ponovo fudbalski rodjen i tek sad posle ovakve povrede cenim svaki trenutak kada sam na terenu sa loptom“, rekao je Balažic za sajt kluba.

Balažic se povredio prošle sezone na utakmici protiv Atletik Bilbaa u Ligi Evropa kada je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena. Sezona je tada za njega bila završena, a nakon oporavka ponovo se priključio prvom timu Partizana.

On je trenutno sa crno-belima na pripremama u Poljskoj.

Fudbaleri Partizana će novu sezonu početi 14. jula utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Crno-beli će igrati protiv pobednika duela izmedju sofijske Slavije i Zaglebja iz Lubina.

Partizan je domaćin u prvoj utakmici, dok će se revaš igrati 20. jula ako protivnik bude Slavija, odnosno dan kasnije ako protivnik bude Zaglebje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar