U trendu

Balkanska bitka za sedam miliona evra: Ludogorec ili Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u Razgradu gostuju bugarskom Ludogorecu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Duel koji je već dobio prefiks „Balkanska bitka“ vredan je bar sedam miliona evra, jer će pobednik dvomeča osigurati najmanje Ligu Evrope i imati priliku da uđe u Ligu šampiona i zaradi svih 15 miliona.

„Nema posebnog pritiska, niko nije rekao da ćemo se plasirati u Ligu šampiona. Ova utakmica nije “biti ii ne bit“, pa čak i da izgubimo. Posle toga ide Metalac, pa revanš, ali život ide dalje. Imamo šansu, ali neće biti smak sveta ako ne uspemo. Kod nas su stalno neke bitke“, rekao je Božović na konferenciej za medije u Razgradu.

Prema njegovim rečima, Zvezda ima veliku šansu i učiniće sve da je iskoristi.

„Hvala Bugarima na komplimentima da smo velika ekipa, ali tek treba da postanemo veliki tim. Imamo šansu, ako prođemo Ludogorec već smo u Ligi Evrope, nije bilo dovoljno vremena, ali ko nas pita“, nacveo je on.

Božović ima nekoliko dilema kada je u pitanju sastav tima – da li će na desnom beku igrati Marko Petković ili Miloš Cvetković, na poziciji štopera kapiten Aleksandar Luković ili Zoran Rendulić, odnosno na desnom krilu Pablo Mouče ili Slavoljub Srnić.

U Razgradu se očekuje i dolazak bar 1.000 navijača Crvene zvezde, koji će biti smešteni u posebnom sektoru, ali i pod posebnom pažnjom delegata zbog transparenta protiv UEFA na prvom meču.

Utakmica u Razgradu između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se od 20 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar