U trendu

Baloteli stigao u Milan: Ne smem više da grešim

Italijanski fudbaler Mario Baloteli zvanično je došao u Milan na pozajmicu do kraja sezone, potvrdio je danas italijanski klub.

Baloteli je prošle godine prešao iz Milana u Liverpul za 16 miliona funti, ali nije pokazao skoro ništa u engleskom klubu, pošto je tokom 16 nastupa postigao samo jedan gol.

U prethodnom mandatu u Milanu bio je, međutim, odličan, pošto je u 54 nastupa postigao 30 golova.

Karijera ovog centarfora obeležena je kontroverzama i sumnjama u njegovu profesionalnost, ali je sada rekao da je sazreo.

„Osećam se kao neko ko je upravo ostavio prvi deo karijere po strani. Igrao sam i živeo kao dečak, ali utakmica nije završena. Sada ću da živim kao čovek. Znam da mnogi ne veruju da mogu da se vratim, ali moram da pokušam i moram da verujem u to“, rekao je Baloteli za Gazeto delo sport.

Trener Milana od ove sezone je srpski stručnjak Siniša Mihajlović koji je strog i koga su mnogi istakli kao jednog od retkih koji može Balotelija da vrati na pravi put.

„Obećao sam sebi, mojoj porodici, Milanu, Mihajloviću (agentu Minu) Raioli i svima koji mi žele dobro. Znam da ne smem više da grešim. Prihvatiću sva pravila. Nisam zaboravio da igram fudbal“, rekao je Baloteli.

Njegov odlazak potvrdio je i Liverpul, čijim navijačima je igrač poslao posebnu poruku.

„Zahvalan sam Liverpulu i njegovim navijačima na šansi koju su mi pružili. Ovo nije zbogom, već doviđenja. Navijaću za vas uvek u svim takmičenjima…osim ako ne igrate protiv Milana“, napisao je Baloteli na Fejsbuku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.