U trendu

Barselona nastavila niz pobeda

Fudbaleri Barselone pobedili su danas na gostujućem terenu Eibar sa 4:0, u utakmici 28. kola španskog prvenstva i nastavili niz od 36 pobeda u svim takmičenjima.

Barselona je povela u osmom minutu golom Munira el Hadadija, na asistenciju Luisa Suaresa, a vodjstvo je duplirao Lionel Mesi u 41. minutu na dodavanje El Hadadija.

Tri gola evropskom prvaku doneo je Mesi u 76. minutu iz penala svojim drugim golom na utakmici, a 21. u prvenstvu. Penal je dosudjen pošto je defanzivac Eibara Ivan Ramis igrao rukom u šesnaestercu. Konačan rezultat postavio je Suares u 84. minutu i postigao 26. prvenstveni gol.

Barselona je ostvarila 23. pobedu i prva je na tabeli sa 72 boda i ima devet boda više, ali i utakmicu više od drugoplasiranog Atletiko Madrida, koji će večeras igrati sa Valensijom.

Eibar je pretrpeo četvrti uzastopni poraz i osmi je na tabeli sa 36 bodova.

Fudbaleri Betisa pobedili su na svom terenu Granadu sa 2:0 i nastavili niz od šest utakmica bez poraza. Ekipa iz Sevilje je u samoj završnici postigla golove. Alfred Ndiaje postigao je prvi gol u 85. minutu, a konačan rezultat postavio je Ruben Kastro u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Betis je ostvario osmu pobedu u prvenstvu i popeo se na 11. mesto na tabeli sa 34 boda, a Granada je u zoni ispadanja, na 18. mestu sa 26 bodova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar