U trendu

Batšuaji: Razočarani smo, Martinez nam je u suzama rekao da odlazi

DOHA – Belgijski fudbalski reprezentativac Miši Batšuaji izjavio da su svi u timu razočarani zbog eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi „AP“.

Belgija je odigrala bez golova sa Hrvatskom u meču trećeg kola grupe F na Mundijalu u Kataru, dok je Maroko pobedio Kanadu 2:1.

Prvo mesto na tabeli osvojio je Maroko sa sedam bodova, dok je Hrvatska druga sa pet, Belgija je osvojila četiri, a Kanada je poslednja bez bodova.

„Razočarani smo, jer smo eliminisani. Meni je žao mjer nisam igrao, napadač sam, trebao nam je gol i moj je posao da dam gol. Teško mi je da govorim o tome jesmo li zaslužili da ispadnemo ili ne, ali mislim da smo na turniru definitivno trebalo da igramo bolje. Teško je, ovo nije prijateljski turnir nego Svetsko prvenstvo“, rekao je Batšuaji.

Selektor Belgije Roberto Martinez podneo je ostavku posle utakmice.

„Martinez nam je rekao da odlazi. To nam je rekao u suzama“, naveo je Batšuaji.

Belgijski fudbaler Timoti Kastanje rekao je da je njegov tim propustio mnogo šansi.

„Imali smo nekoliko sjajnih šansi u drugom poluvremenu. Romelu Lukaku je bio u šansama, ali ne smemo da ga okrivimo za ovaj rezultat. Nekada se te šanse pretvore u gol, a nekada ne. Trudili smo se, ali nismo uspeli“, rekao je Kastanje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar