U trendu

Bejl: Doprineo sam velikoj pobedi

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl rekao je da je pre večerašnje utakmice sa Liverpulom u finalu Lige šampiona bio razočaran kada je čuo da neće biti starter, ali da je sa dva postignuta gola doprineo velikoj pobedi.

„Bio sam veoma razočaran, mislio sam da zaslužujem mesto u timu, ali trener donosi odluke. Najbolje što sam uradio je što sam ušao u igru i doprineo igri. To mora da je bio najbolji gol u finalu Lige šampiona, nema veće utakmice. Srećan sam što smo pobedili. To je timska igra, ali kada ste rezerva, onda je tu više od 11 igrača. Uticao sam na igru i rezultat“, rekao je Bejl, prenela je televizija BT.

Real je 13. put u klupskoj istoriji osvojio titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu u Kijevu pobedio Liverpul sa 3:1. Real je poveo golom Karima Benzeme, a izjednačio je Sadio Mane. Bejl je dva minuta pošto je ušao u igru „makazicama“ postigao lep gol, a u završnici je drugim pogotkom na meču obezbedio pobedu. 

„Znamo šta smo postigli i koliko smo bili dobri. Rezultat u prvenstvu je razočaravajući, ali osvojili smo Ligu šampiona. Ovo je ispala sjajna sezona. Pustili smo da drugi pričaju. Znamo koliko smo bili gladni pobede, koliko smo bili motivisani i spremni“, dodao je velški fudbaler.

Upitan o budućnosti u klubu, Bejl je rekao da će tokom leta razgovarati sa svojim menadžerom.

„Moram da igram svake nedelje, a to se ove sezone nije dogodilo. Bio sam povredjen pet, šest nedelja, ali od tada sam spreman“, naveo je Bejl.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.