Beker otkrio razlog rastanka sa Novakom: Pepe Imaz seme razdora?

Boris Beker, nekadašnji nemački teniser, najmlađi šampion u istoriji Vimbldona, otkrio je razloge prekida saradnje sa Novakom Đokovićem, čiji je trener bio.

– Ne mogu ništa da radim polovično. Poslednji dobar savet koji sam mu dao jeste da mora da bude sopstveni izvor svetlosti. Ne treba mu neko drugi. Ali nije me poslušao. Sada neki drugi ljudi dobijaju te zrake sunca, neki koji nikada ih do sada nisu dobijali. Meni ne treba svetlost. Ja imam sopstvene izvore svetlosti, ne treba mi njegova svetlost. Ako dam savet Đokoviću, onda je to iz srca i iz dobre namere. Ako radim sa njim, onda želim da radim punim intenzitetom, sa punim poverenjem, ne polovično – kazao je Beker u biografskom dokumentarcu „Boris Beker – Igrač“.

On kaže da je sada tenis drugačiji nego u njegovo vreme, prenosi Kurir.

– Mi smo bukvalno igrali za goli život. Za to ne postoji knjiga, nema uputstva. Morate sami da se snađete, da osetite emociju, frustraciju, da osetite strah od poraza i nedostatka novca. Sada toga nema. Recimo, bio je jedan meč kada Novak celih deset minuta nije ni držao reket kako treba. Niko to nije primetio, niko nije pisao o tome, ali ja sam video – otkrio je Nemac.

1 komentar
  1. Goran Beograd

    Pepe le tvor-turns champions into sh*t!dok se Đoković krstio i zahvaljivao Bogu posle pobeda-dotle je i pobeđivao!kad je počeo da crta srca i sluša sektaše-tad je postao 20 teniser sveta…nadam se da će otkačiti onog raspalog sektaša,vratiti se Bogu i nastaviti da bude ponos nacije…sa ovim nesrećnikom samo bruka sebe…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike