najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Benzema: Ne plašim se da ću propustiti Evropsko prvenstvo

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema rekao je danas da se ne plaši mogućnosti da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj zbog umešanosti u skandal oko ucenjivanja saigrača iz francuske reprezentacije.

Protiv Benzeme je prošlog meseca pokrenuta istraga zbog umešanosti u ucenu fudbalera Liona Matjea Velbuene ukradenim intimnim video snimkom.

Benzema je negirao umešanost, ali mu je zabranjeno da kontaktira osobe koje su povezane sa istragom, uključujući i Valbuenu. Ako se istraga produži selektor Francuske Didije Dešan bi prilikom izbora igrača za reprezentaciju morao da bira izmedju Benzeme i Valbuene.

“Moj cilj je da ponovo igram sa Valbuenom (u reprezentaciji). To želim i to mnogi žele. On je dobar igrač, potreban je Francuskoj”, rekao je Benzema francuskoj televiziji TF1.

Upitan da li se plaši da bi mogao da propusti Evropsko prvenstvo, koje će se održati od 10. juna do 10. jula u Francuskoj, Benzema je odgovorio: “Ne plašim se”.

Premijer Francuske Manuel Vals rekao je prošlog utorka da Benzema ne bi trebalo da igra za državni tim sve dok se ne dokaže da je nevin.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike