U trendu

Besplatan ulaz za navijače na meč Zvezda – Vojvodina u čast Siniše Mihajlovića

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na meč 20. kola Superlige Srbije protiv ekipe Vojvodine biti besplatan, pošto će utakmica biti posvećena legendarnom Siniši Mihajloviću.

Crvena zvezda će u prvom meču u prolećnom delu sezone u domaćem šampionatu u subotu od 16 sati dočekati Vojvodinu na stadionu „Rajko Mitić“.

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine u Rimu, a sahranjen je tri dana kasnije u glavnom gradu Italije.

„Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha – čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane. Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine našeg stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno“, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

„Crveno-beli“ podsećaju da je Mihajlović „dečački“ voleo Crvenu zvezdu.

„Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno – šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona. Vidimo se na Marakani“, zaključuje se u saopštenju srpskog šampiona.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na prvom mestu sa 53 boda, dok je Vojvodina pet sa 20 poena manje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar